• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Me
Merhabalar ben yeni katılıyorum. Kürtaj oldum hemen arkasından covid oldum derken baya kilo aldım. Duygusal açlıkla da kendimi yemeğe verip 65.900 olmuşum. bir haftadır if ye başladım ama. Kahvaltı yapmıyorum omad denen şeyi yapiyorum 24 saat açlık. Biraz midem küçüldü. P.tesiden itibaren 8 16 ya döneceğim inşallah. Spora da gidiyorum. Bakalım ne kadar gidecek. ayrıca dukan birasi içiyorum. Yeşil çay soda limon çubuk tarçın.
Merhaba 🤗 hoş geldiniz aramıza 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın 🤗 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler olsun 💃💙

Me
Merhaba 🤗 hoş geldiniz aramıza 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın 🤗 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler olsun 💃💙
Hosbuldum 😊 58 hedefim.
Akşam yoğurtlu ıspanak ve kızartılmış tavuk göğsü yiyeceğim. Yemekten sonra 1 tane şeftali.
Herkese afiyet şeker olsun💕 30 40 dk bisiklet süreceğim, bugün başka spor yok.

Screenshot_20210926-180232_FatSecret.jpg
kızlar almam gereken kalorimi 1498 azmi almışım programı kullananlar varmi bilgi verseniz

Sabah 10.30 2 yumurtadan omlet domaes salatalık 1 dilim ekmek yeşillik zeytin.
13.00 1 sade kahve
14.00 1 kaşık ciğer 1 kaşık ıspanak yemeği yarın dilim çok ince pasta
18.30 3 kaşık taze fasulye yemeği 3kaşık koz patlican salatası 1 kaşık barbunya 1 dilim ekmeğin sadece dış kabuğu
45 dk.yurudum dışarda plank egzersizi ve kalça basen egzersizi çalıştım. Full temizlik ve ev isi 😣😣

Yarın kabak detoksu yapacagim kızlar.

Eşim 3 gün şehir dışında. Bende hiç olmazsa 2 gününü detoksla geçirmek istiyorum.
Bakalım nasıl bir sonuç olacak.
Kabak detoksun da meyve yiyebiliyormuydun? Yeniyorsa.ananas ve 1 caybardagi kefir de koymanı öneririm cok etkili.oluyor.

Back