- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.341
Bugün menün güzel olacak. Afiyet olsun canımSabah kahvalti 1 de bir şiş kebap bol salata
Belki 2 de olabilir
Afiyet olsun. Bol süt olsunSabah kahvalti 1 de bir şiş kebap bol salata
Belki 2 de olabilir
Tesekkur ederimBugün menün güzel olacak. Afiyet olsun canım
Güzel olmuş bencePazar işte
Tesekkur ederim
Ben Kacamak yapmıyorum kontrollü besleninYarın kaçamak yapabilir miyiz yani
Aynen cnm aile günü menü bildirimi şart değilBende öyle sanıyordum degilmis sadece menü bildirimi şartı yok
HarikasınSabah kahvalti 1 de bir şiş kebap bol salata
Belki 2 de olabilir
Ben kilo durma olursa saatlerimi değiştiriyordum cnm ilerde lazım olacak .açlıkta kök hücreler yenileniyor harikasınKızlar aralıklı oruca başlayalı 9 gün oldu. 16/8 le başladım. Sonra 18/6 ya geçtim. Şimdi 18/6 yla devam ediyorum ama acıkmıyorum. Bugün 18 buçuk saat sonunda acıkmadığım halde ne olur ne olmaz diye yedim. Sizce 20/4 e geçmem doğru olur mu? Çünkü acıkmıyorum
Muhteşem azimlisinArtikdonmek yok koye gittik kayinvalidelete gören zayıflama var sende diyor. Insallah bal damliyor ağzınızdan diyesim geldidaha yolun başındayım diyebildim
İstersen iki şiş ye bol salata yanında ayran hiç bir şey olmaz protein çünkü sıfır ekmek yada bir dilim tam tahıllı ekmek tüketinBir şiş yedim.
Normalde çok az yiyip acıkmıyordun o yüzden şaşırdım. Oruç saatin başlamışsa bozulur tabi. Çok canın istiyorsa ve acıkmışsan ye, yedikten sonra oruç süresini başlatırsın. Kaç kaç yapıyorsun 14/10 mu
Abla ben 9 da yemeyi kapatıyorum bugün üçte yiyebildim bir sisimi havuç kemiriyorum bugün disardaydik baya yoruldum acıktım. Yemicem sinitzeli zaten buzlukta duruyo aklımı karistiriyo bir daha almicamNormalde çok az yiyip acıkmıyordun o yüzden şaşırdım. Oruç saatin başlamışsa bozulur tabi. Çok canın istiyorsa ve acıkmışsan ye, yedikten sonra oruç süresini başlatırsın. Kaç kaç yapıyorsun 14/10 mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?