- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.321
Afiyet olsun canim süpersin.Bugünkü menüm
Sabah (11:15) 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim köy peyniri, 10 fit zeytin, 3 ceviz, domates, 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, 1 küçük şeftali 1 kase yoğurt
Ara: 5 kuru kayısı
Akşam (16:30) 1 kase sütlü lifalif, bol salata
İçecek: 3 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 30 dk eliptik
Hala diyete adapte olamadım biraz sağlık sorunlarım varSebebini biliyor musun canım
Sen de iyiki varsın canım. Dikkat et halsiz düşme.Karnim gürül gürül yemiyorum salata yicem akşama
Ay hadi İnşallah bu grup olmasa yapamadım gerçekten burası büyük motivasyon bana iyi ki varsınız
Emziren anneler çok dikkat etsin.Emziriyor muydun canim. Ben senin kar az beslenmiyorum.cok az beslediğim zaman çabuk sıkılıyorum bu sefer çabuk bitiyor diyet serüvenimbugun 16 saat aç kaldım titriyordum artik
Geçmiş olsun canım. Buraya düzenli gelip menü bildirimi yaparsan motivasyonun biraz artarHala diyete adapte olamadım biraz sağlık sorunlarım var
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim süpersin.
Ayy unuttum cnm tamam hatırladım özür dilerimBana bu hafta için izin vermistiniz haftaya baskül paylaşımı yaparsın demistin hasta olduğum için izin istemistim
Evet canım hatanın sen de farkındasın.Afiyet olsun.Yarına dengelersin.Sabah 11.00 2 yumurta 3 parça pişi domates salatalık peynir
15.00 1 kase kuru fasulye yemeği
19.00 ızgara salata
Pisiler olmasaydı güzeldi bu haftada kayınvalide yaptı.cok açtım yedim
Emziriyor muydun canim. Ben senin kar az beslenmiyorum.cok az beslediğim zaman çabuk sıkılıyorum bu sefer çabuk bitiyor diyet serüvenimbugun 16 saat aç kaldım titriyordum artik
Artikdonmek yok koye gittik kayinvalidelete gören zayıflama var sende diyor. Insallah bal damliyor ağzınızdan diyesim geldiYarın pazar menü bildirimi şart değil aile günübol eksiler olsun bir gün dengesiz oldu diye bırakmayın ertesi günü dengeleyin kızlar başarılar diliyorum
Proteinle destekle canim emziriyoruz bebisler vitaminleri bizden çekiyor. Sonra hepsi dibi gormesinAkşam yemeği
Bol su içip mideyi dolduracam
Bende öyle sanıyordum degilmis sadece menü bildirimi şartı yokYarın kaçamak yapabilir miyiz yani
Canım emziriyormuşsun. Bence biraz dikkat et. Yavaş gitsin ama kalıcı olsun daha iyi. Kilolar gidince hızlı hızlı gitsin istiyoruz. Ama daha sonra hızlı hızlı geliyorlar. Bence kendini çok kısıtlama. Sağlıklı şeylerden ye ama çok az olmasın.Akşam yemeği
Bol su içip mideyi dolduracam
İnanirmisin Yeni regl oldum iştahım kesildi kahvaltıyı ogununu yapmak bile istemiyorum artık zar zor yedim bugün kendimi ite kaka iki bucukta.dun 3 te yemistim sadece akşama doğru açıkiyorum onun dışında ağzıma lokma koyasim gelmiyorCanım emziriyormuşsun. Bence biraz dikkat et. Yavaş gitsin ama kalıcı olsun daha iyi. Kilolar gidince hızlı hızlı gitsin istiyoruz. Ama daha sonra hızlı hızlı geliyorlar. Bence kendini çok kısıtlama. Sağlıklı şeylerden ye ama çok az olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?