İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Afiyet olsun canim süpersin.

Sabah 11.00 2 yumurta 3 parça pişi domates salatalık peynir
15.00 1 kase kuru fasulye yemeği
19.00 ızgara salata
Pisiler olmasaydı güzeldi bu haftada kayınvalide yaptı.cok açtım yedim
Evet canım hatanın sen de farkındasın.Afiyet olsun.Yarına dengelersin.

Evet emziriyorum abla spor yapamıyom emzirme spor yerine geçiyor
Allah kolaylık versin 16saat duramam
Emziriyor muydun canim. Ben senin kar az beslenmiyorum.cok az beslediğim zaman çabuk sıkılıyorum bu sefer çabuk bitiyor diyet serüvenim bugun 16 saat aç kaldım titriyordum artik

Yarın pazar menü bildirimi şart değil aile günü bol eksiler olsun bir gün dengesiz oldu diye bırakmayın ertesi günü dengeleyin kızlar başarılar diliyorum
Artikdonmek yok koye gittik kayinvalidelete gören zayıflama var sende diyor. Insallah bal damliyor ağzınızdan diyesim geldidaha yolun başındayım diyebildim

Akşam yemeği
Bol su içip mideyi dolduracam
Canım emziriyormuşsun. Bence biraz dikkat et. Yavaş gitsin ama kalıcı olsun daha iyi. Kilolar gidince hızlı hızlı gitsin istiyoruz. Ama daha sonra hızlı hızlı geliyorlar. Bence kendini çok kısıtlama. Sağlıklı şeylerden ye ama çok az olmasın.

İnanirmisin Yeni regl oldum iştahım kesildi kahvaltıyı ogununu yapmak bile istemiyorum artık zar zor yedim bugün kendimi ite kaka iki bucukta.dun 3 te yemistim sadece akşama doğru açıkiyorum onun dışında ağzıma lokma koyasim gelmiyor
Akşam yesem yine yerim akşam açıkiyorum kendimi frenliyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…