- 31 Ağustos 2012
- 22.055
- 35.262
- 798
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.281
Aslında ben ozenilecek bir durumum yok.Tebrik ediyorum super ilerleme. 58ler Benim.icin hayalden de ote
Çok teşekkür ederim canım evet çok mutluyum inşallah böyle devam7 li rakama az kalmis harikasın
Aç karna olmalı amaKahvaltı 14.00
2 şeftali küçük
1 havuç bir avuctan az fındık
Ara öğün yok
Akşam yemeği salata
Baskül paylaşımı yapacağım benim baskulum yeni bozuldu komşuma çıkacak
Akşamı yemeden önce olur mu bir dahakine sabah tartilirim yeniyim ya pek bilmiyorumAç karna olmalı ama
İnşallah canımKollar benimde sallak sallak doğumda alıp verdiğim kilolardan yaşadım bu durumu. Tişörtlerim sikiyor kaldırdım seneye giyebilirim.insallah
Emeğine sağlık canımŞimdilik @hande_buse görünüyor aksam şampiyon açıklayacam 18:00 kadar paylaşım yapalımbol eksiler olsun Eki Görüntüle 2917988
Sabah tartilmis olsaydınız belkide 75 net olurdu haftaya senide görelim
Teşekkür ederim canımEmeğine sağlık canım
İnşallah bir hafta daha bol eksili olur hatunlarBu hafta iki şampiyonluk vartebrikler kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim hande_buse ve zr ada bu haftanın şampiyonlari Eki Görüntüle 2918094
Sabah çekemedim yarın atayım inşallah
Ikimiz paylaşıyoruz liderliği tebrik ederim canim.İnşallah bir hafta daha bol eksili olur hatunlar
Tam buğday ekmeği mi yiyorsun canımSabah 09.00 3 yumurtalı peynirli omlet semizotu dereotu domates salatalık 1 dilim.ekmek
Ara 12.00 1 sade kahve
Ara 14.00 5 kaşık kabak yemeği 1 küçük kaşe yoğurt ve 1 dilim.ekmek
Aksam 17.30 2 tabak etsuyu çorba 1 tane haşlanmış patates ve 2 dilim.ekmek
Leslie ile 2 mil yürüdüm kalça basen hareketleri ve komşuyla yürüdüm toplam.8 bin adımı geçtim.
Bugün ekmek cok yedim
Aynen canim ufak ti onun dilimleriTam buğday ekmeği mi yiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?