• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Geçen hafta 58.1

Eklentiler

• IMG_20210917_100518.jpg
    IMG_20210917_100518.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 25
Mezurada çok fark var mı canım
Benim bölgesel basen kalça yanından muzdaribim. Tabi 2 sezaryenden sonra göbeğim oluştu. Ödem su gidiyor di baskılı baz almıyorum mutlunuzun mutluyum ekşi görmek guzel ama ben incelip kotlarının içine görmek istiyorum elbiselerim yapışmasın istiyorum

günaydın kızlar ; bugün tartılmadım ama haftaya kendimi toplayıp tartılcam valla içimden hiçbir şey gelmiyor bugün patates diyetine başlayacağım , bir türlü motive olamıyorum gündüz yediğim yetmiyormuş gibi gece kalkıp yiyorum bu arada ahmet aba da 21 eylülde başlıyormuş bilginiz olsun
Canim tartilki verdiğin kilolarla şampiyon olun kacmayalim baskülden fazla artı ise o arttı fazla eksi ile gelicek 🤕 yapmayın böyle kızlar

Benim bölgesel basen kalça yanından muzdaribim. Tabi 2 sezaryenden sonra göbeğim oluştu. Ödem su gidiyor di baskılı baz almıyorum mutlunuzun mutluyum ekşi görmek guzel ama ben incelip kotlarının içine görmek istiyorum elbiselerim yapışmasın istiyorum
Aynen ben de öyle canım. Geçen gün bir gömleğimi giymek istedim. Kolları girmedi çok moralim bozuldu. Kendime zayıflamadan kıyafet bile almak istemiyorum

Aynen ben de öyle canım. Geçen gün bir gömleğimi giymek istedim. Kolları girmedi çok moralim bozuldu. Kendime zayıflamadan kıyafet bile almak istemiyorum
Kollar benimde sallak sallak doğumda alıp verdiğim kilolardan yaşadım bu durumu. Tişörtlerim sikiyor kaldırdım seneye giyebilirim.insallah

Tebrik ediyorum super ilerleme. 58ler Benim.icin hayalden de ote😣😣
58 benim için de mucize artık canım o kadar sıkılıyor ki yemek bile yemiyorum 2 de kahvaltı yaptım 2 şeftali bir havuç ara öğün yemiyom akşam salata yani anlatmak istediğim az yiyorum inşallah veririm

Back