- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.261
Mezurada çok fark var mı canımTeşekkür ederim canim brn mezurayi dikkate alıyorum.acikcasi
Temmuz ayinda ölçümlerimle 1 ay sonraki ölçümümu kıyaslayacağım bekle beni 15 ekim19 ekim.kizimin dogum.gunu kendine pasta ödülü verebilirim
Harikasın canım tebrik ederimGeçen hafta 58.1
Benim bölgesel basen kalça yanından muzdaribim. Tabi 2 sezaryenden sonra göbeğim oluştu. Ödem su gidiyor di baskılı baz almıyorum mutlunuzun mutluyum ekşi görmek guzel ama ben incelip kotlarının içine görmek istiyorum elbiselerim yapışmasın istiyorumMezurada çok fark var mı canım
Canim tartilki verdiğin kilolarla şampiyon olun kacmayalim baskülden fazla artı ise o arttı fazla eksi ile gelicekgünaydın kızlar ; bugün tartılmadım ama haftaya kendimi toplayıp tartılcam valla içimden hiçbir şey gelmiyor bugün patates diyetine başlayacağım , bir türlü motive olamıyorum gündüz yediğim yetmiyormuş gibi gece kalkıp yiyorum bu arada ahmet aba da 21 eylülde başlıyormuş bilginiz olsun
tamam canım yarın sabah atarım işteyim sabah ilk işim olacak korkunun ecele faydası yokCanim tartilki verdiğin kilolarla şampiyon olun kacmayalim baskülden fazla artı ise o arttı fazla eksi ile gelicekyapmayın böyle kızlar
Tebrik ediyorum super ilerleme. 58ler Benim.icin hayalden de oteGeçen hafta 58.1
Aynen ben de öyle canım. Geçen gün bir gömleğimi giymek istedim. Kolları girmedi çok moralim bozuldu. Kendime zayıflamadan kıyafet bile almak istemiyorumBenim bölgesel basen kalça yanından muzdaribim. Tabi 2 sezaryenden sonra göbeğim oluştu. Ödem su gidiyor di baskılı baz almıyorum mutlunuzun mutluyum ekşi görmek guzel ama ben incelip kotlarının içine görmek istiyorum elbiselerim yapışmasın istiyorum
Kollar benimde sallak sallak doğumda alıp verdiğim kilolardan yaşadım bu durumu. Tişörtlerim sikiyor kaldırdım seneye giyebilirim.insallahAynen ben de öyle canım. Geçen gün bir gömleğimi giymek istedim. Kolları girmedi çok moralim bozuldu. Kendime zayıflamadan kıyafet bile almak istemiyorum
Ben de öyleyim daha korkumdan tartıya cikmadimAynen ben de öyle canım. Geçen gün bir gömleğimi giymek istedim. Kolları girmedi çok moralim bozuldu. Kendime zayıflamadan kıyafet bile almak istemiyorum
58 benim için de mucize artık canım o kadar sıkılıyor ki yemek bile yemiyorum 2 de kahvaltı yaptım 2 şeftali bir havuç ara öğün yemiyom akşam salata yani anlatmak istediğim az yiyorum inşallah veririmTebrik ediyorum super ilerleme. 58ler Benim.icin hayalden de ote
Listedeyim cnm bekliyorumPsikolojim bozzuldu yemek de yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?