İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugün vefat etti rabbim.cok çektirmeden aldı emanetini cok sukur covid sebebiyle sadece evlatlari cenazesinde bulunamadı.köylüsü ve torunları Allah rahmetiyle.muamele etsin insallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kalanlara sabır diliyorum

Bende bir haftadir if yapiyordum 16 8 sekinde ama saat 4 5 gibi elim ayagim titriyor basim agriyo asiri derecede bugun dayanamadim bozdum nerde hata yapio olabilirim

Bende bir haftadir if yapiyordum 16 8 sekinde ama saat 4 5 gibi elim ayagim titriyor basim agriyo asiri derecede bugun dayanamadim bozdum nerde hata yapio olabilirim
16/8 ise pencereniz

İki ana Bir ara yapın

Sabah 10:30 kahvaltı

14:00 de ara öğün

18:30 akşamı kapatin

Bu günler bu şekilde ilerleyin vücut alışsın 16 saat açlıkta şekersiz çay kahve sade maden suyu bitki caylar serbes bol su için

Evet kızlar bu günkü menümü paylaşıyorum siz nerelerdesiniz kimsecik;er yok
Sabah sağlam bı kahvaltı yaptım ekmekli mekmekli
3.30 da bol domates turşusu kavurması yedim tabiki ekmekte dikkat etmeye çalışıyorum ama beceremiyorum sanirim

1 haftalık bir aradan sonra herkese hayırlı haftalar kızlar tartıda bol eksiler bir haftadır hem boğaz enfeksiyonu hem regl derken salmıştım diyeti 2 gündür yapıyorum tekrar başladım.

Eklentiler

• F9629E88-2E1D-4E98-BCC6-E979B76BA937.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 17
1 haftalık bir aradan sonra herkese hayırlı haftalar kızlar tartıda bol eksiler bir haftadır hem boğaz enfeksiyonu hem regl derken salmıştım diyeti 2 gündür yapıyorum tekrar başladım.
Cuma günü yaptık cnm bol eksiler olsun

Selam kızlar 2 haftalık aile ziyaretinden sonra bol artılarla döndüm hemen toparliyorum tartı gününün cuma olmasına çok sevindim zira haftasonu kaçamaksiz olmuyordu

Bende bugün sabah 8 de kahvaltı yaptım
Öğlen domates peynir ekmek
Akşam iki tabak makarna kayısı marmelati fındık ve ceviz yedim Allah'ım gene çok yedim ya birde kapanışı akşam 8 de yaptım 12/12 mı oluyo aman Allahım bu if diyeti olmamis sanki

Selam kızlar 2 haftalık aile ziyaretinden sonra bol artılarla döndüm hemen toparliyorum tartı gününün cuma olmasına çok sevindim zira haftasonu kaçamaksiz olmuyordu
Benimki kaçamak olmaktan cikti stres üzüntü üst uste gelince boğazım.durmuyor evde kizima aldigimiz abur cubura sardım. Fazla almiyoruz Allahtan.

Psikolojik açlık işte en tehlikelisi doymak bilmiyor insan
Evet canim vücudum sinyal veriyor toparlanmam icin . Bugünden itibaren su saatlere uyarsam super olacak. Sabah 9.30 da kahvalt i ettim 3 gb salata ya da meyve yemeği planliyorumçorba yaparsam daha super olacak ama 2 de oğlanın aşısı var.

Merhaba arkadaşlar
Merhaba ben daha önce if diyeti ile 8 kg verdim 10.takımda yarıştım ve 70 kg ile basladigim sürecini 62 ile bitirdim birkaç aylık aradan sonra tekrar başlamak istiyorum ama takımlarda yarışmak istemiyorum eğer kabul ederseniz burada yine if diyeti ile devam edebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…