- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.265
- 798
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.921
Başlangıç kilom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermiş gibisin canim aslında 59 alttaki kilo çizelgesinde bide zaten kilon az senin maşallah daha nerene vereceksinVermek yerine kilo almışım niye böyle oluyor yaa
Eki Görüntüle 2910283
kilo idealin içindeyse azalmada inat duruma geçiyor vucut kuzu hatta son 2-3 haftadır ben bunu yaşıyorum o yüzden sende inat et :)Vermek yerine kilo almışım niye böyle oluyor yaa
Eki Görüntüle 2910283
58 li rakamlara geçis yaptim devamı gelir artik insallahKilo veren herkesi tebrik ederim azda olsa bende verebilmisim - 900 gr
Merhaba hoş geldiniz aramıza bugün baskül paylaşımı yapalım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol su tüketin bebeğiniz için sağlıkla büyütünBen de başlamak istiyorum emziriyorum bebeğim ek gıdaya da geçti sizce bı sakıncası olur mu
Tamam canim 18:00 kadar paylaşım yapılıyor ben yinede bildirim verdim okulda başarılar diliyorum73.5 canim 100 gram eksi o kadar kaçamaya bile iyi. Regli oldum sabah..cocugu okula alıştırıyorum canim
Teşekkür ederim canim kusura bakma sabah cok erken çektim fotoyu ama biri i okula birini anneme bıraktım birde ücretsiz izne ayriliyorum dilekce vereceğim yazamadım.sana soz veriyorum haftaya daha aktif olacağımTamam canim 18:00 kadar paylaşım yapılıyor ben yinede bildirim verdim okulda başarılar diliyorum