- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.381
Hoş geldin canım nasılsın eksi ile devam insallahmerhabalar ben de dönüş yaptım sayfaya nasılsınız kızlar
Evet bildirim yapalım artık menüler başlasın hedefler gelsinTeşekkür ederim sağolasın bayram güzel geçti çok şükür kaza bela olmadı ama yediğimi yedim sorma gitsin
Menü bildirimi yapmaya başlamamız çok iyi oldu salmaya başlamıştım kendimi buranın gerçekten çok faydası oluyormuş
Bitsin artık tatil gerçekten
hoşbuldum :) başlangıç 60,80 kg hedefim 55 kg inş ..çok teşekkür ederim ..bu arada baskul şeklini nasıl yapıyorsunuz ben de yapabilir miyim :)Hoş geldiniz aramızamenü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz başlangıç ve hedefinizi yazalım bilgilerinizi listeye ekliyecegim her pazartesi günü baskül günü haftaya pazartesi günü baskül paylaşımı yapalım bol eksiler olsun
Baskül şekli derken görsel paylaşım yapıyoruzhoşbuldum :) başlangıç 60,80 kg hedefim 55 kg inş ..çok teşekkür ederim ..bu arada baskul şeklini nasıl yapıyorsunuz ben de yapabilir miyim :)
Baskül şekli derken görsel paylaşım yapıyoruzs
sizin cevabınızın altında olan yuvarlak baskul verilen kilo ve güncel kiloyu gösteren iki halka dan bahsediyorum :)Baskül şekli derken görsel paylaşım yapıyoruz
Hımmm hesap detayina tıklayınsizin cevabınızın altında olan yuvarlak baskul verilen kilo ve güncel kiloyu gösteren iki halka dan bahsediyorum :)
resmini atar misin canım lastiğin merak ettimMerhaba arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah bol su ve hindiba kahvesi
Kahvaltı bir dilim ekmek iki dilim peynir bir ay karpuz bir ay kavun
Aksam yulaf yogurt badem tarçın ketentohumu şeklinde olucak her akşam
Hergun adim ve direnç lastiği ile 300 sguat 300 kol kası çalışacağım direnç lastiği 17-21kg dirençli aldım
teşekkür ederim :)Hımmm hesap detayina tıklayınen altta bilgilerinizi yazın
Yeşil yada pembeyi tercih edin kas yapacam diyorsanız gri ve siyah çapı 65 ve 60 cm içine sığmam mümkün değil onlar zayıf olup kas yapmak içinresmini atar misin canım lastiğin merak ettim
RC ederim cnmteşekkür ederim :)
Malesef hiç diyet yapamadim ekmek de yedim artıdayım bakalim nasil aticamHoş geldin canım nasılsın eksi ile devam insallah
Bayramdan bu yana öyle bi sey olmuşki her gördüğümü yemek istiyorum herseye üşeniyorum spor bile yapmak istemiyorum bayramdan öncesine kadar hayır dedigim seylere hayır diyemiyorum neden böyle oldu bilmiyorumMerhaba arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah bol su ve hindiba kahvesi
Kahvaltı bir dilim ekmek iki dilim peynir bir ay karpuz bir ay kavun
Aksam yulaf yogurt badem tarçın ketentohumu şeklinde olucak her akşam
Hergun adim ve direnç lastiği ile 300 sguat 300 kol kası çalışacağım direnç lastiği 17-21kg dirençli aldım
kesinlikle 3 günde bütün dengem bozuldu hep yemek istiyorum ve engellemem zor oluyorBayramdan bu yana öyle bi sey olmuşki her gördüğümü yemek istiyorum herseye üşeniyorum spor bile yapmak istemiyorum bayramdan öncesine kadar hayır dedigim seylere hayır diyemiyorum neden böyle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?