İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
2 ağustos pazartesi günü başlıyoruz bilginize kızlar haftaya pazartesi arefe salı günü bayram da dikkat etmeyiz onun için bir hafta sonraya baskül paylaşımı yapalım
Duyuru tekrar paylaşayım

ne güzel ıf diyeti yaparak 57.70 indim ama bayramda hiç diyet yapamadığım ve dikkatsiz beslendiğim için bugün kiloma baktığımda 60,80 çıktım ... bugun itibari ile tekrar başlıyorum hadi hayırlısı :)

Hosbuldum umarım hedefim olan 50 kiloya inebilirim
Hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bilgilerinizi listeye ekliyecegim her pazartesi günü baskül günü haftaya Pazartesi baskül paylaşımı yapalım bol eksiler olsun

Hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz başlangıç ve hedefinizi yazalım bilgilerinizi listeye ekliyecegim her pazartesi günü baskül günü haftaya pazartesi günü baskül paylaşımı yapalım bol eksiler olsun

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti umarım haftaya artili basküller paylaşmayız menü bildirimi yapmaya başlayalım tatil bitti
Teşekkür ederim sağolasın bayram güzel geçti çok şükür kaza bela olmadı ama yediğimi yedim sorma gitsin
Menü bildirimi yapmaya başlamamız çok iyi oldu salmaya başlamıştım kendimi buranın gerçekten çok faydası oluyormuş
Bitsin artık tatil gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…