- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.361
Duyuru tekrar paylaşayım2 ağustos pazartesi günü başlıyoruzbilginize kızlar haftaya pazartesi arefe salı günü bayram da dikkat etmeyiz onun için bir hafta sonraya baskül paylaşımı yapalım
HoşgeldinBende katılmak istiyorum aranıza 19 aylik oğlum var yaş 32 boy 156 kilo 62
Hosbuldum umarım hedefim olan 50 kiloya inebilirimHoşgeldin
Hoş geldiniz aramızaHosbuldum umarım hedefim olan 50 kiloya inebilirim
Hoş geldiniz aramızane güzel ıf diyeti yaparak 57.70 indim ama bayramda hiç diyet yapamadığım ve dikkatsiz beslendiğim için bugün kiloma baktığımda 60,80 çıktım ...bugun itibari ile tekrar başlıyorum hadi hayırlısı :)
ben çok iyiyim canım sen nasılsın iyileştin mi alerji atakların devam ediyor muMerhaba arkadaşlar nasılsınızbayramınız nasıl geçti umarım haftaya artili basküller paylaşmayız menü bildirimi yapmaya başlayalım tatil bitti
Selamlar geçmiş bayramımız kutlu olsun
Teşekkür ederim sağolasın bayram güzel geçti çok şükür kaza bela olmadı ama yediğimi yedim sorma gitsinMerhaba arkadaşlar nasılsınızbayramınız nasıl geçti umarım haftaya artili basküller paylaşmayız menü bildirimi yapmaya başlayalım tatil bitti
Seninde kutlu olsun canım haftaya. Baskül paylaşımı yapıyoruz bu hafta sağlıklı beslenmeye menüler başladıSelamlar geçmiş bayramımız kutlu olsun
82.6 baskül cekemedim bugün mesai başladı
Bende iyiyim canım ben korumadaydim sanki aldım gibiben çok iyiyim canım sen nasılsın iyileştin mi alerji atakların devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?