- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.401
Çok teşekkürler. Kahvaltim domates,salatalık,yeşillik kendi yaptığım siyez ekmeği 1 dilim ve 3 kaşık kadar yumurtalı kavurma onu da yiyemedim zaten yeşil çay içtim bir kibrit boyutu peynir :)Hoş geldiniz aramızamenü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bilgilerinizi listeye ekliyecegim her pazartesi günü baskül günü haftaya Pazartesi baskül paylaşımı yapalım bol eksiler olsun
Aynen bendede öyle oldu ne güzel dolapta ne olursa olsun dirençliydim hayir diyebiliyordum ama su an sanki vucudum şekere öyleihtiyaci varmis gibi canim tatli istiyorkesinlikle 3 günde bütün dengem bozuldu hep yemek istiyorum ve engellemem zor oluyormuhtemelen vucut uzun aradan sonra herşeyi her istediğini bünyeye alınca alıştı...direncini kırdı
Herşeyi yedik tabi arsızlaştı bence bünyemiz :)Aynen bendede öyle oldu ne güzel dolapta ne olursa olsun dirençliydim hayir diyebiliyordum ama su an sanki vucudum şekere öyleihtiyaci varmis gibi canim tatli istiyor
Yürüyüş ile başlayınSezeryan olalı 4.5 ay oldu artık yavaştan spora başlasam mi ne dersiniz yürüyüş falan
Bünyemiz şaşırttik ve geri toparlayıp hızlı kilo vermeye başlayacağız kendimize gelelim tatil bitti açlığınızı bol su şekersiz içecekler ile bastırın sade maden suyu bitki caylar şekersiz çay kahve hadi tatil bitti kızlarAynen bendede öyle oldu ne güzel dolapta ne olursa olsun dirençliydim hayir diyebiliyordum ama su an sanki vucudum şekere öyleihtiyaci varmis gibi canim tatli istiyor
bende mi ip atlasam acaba ikra meyra bana yol göster canım kafam çok karışık günlük 10 bin adim yanında ne yapayım bilmiyorumBu şekilde egzersizler planlıyorumEki Görüntüle 2893305 Eki Görüntüle 2893304 Eki Görüntüle 2893306 Eki Görüntüle 2893307
İp atla tatlımbende mi ip atlasam acaba ikra meyra bana yol göster canım kafam çok karışık günlük 10 bin adim yanında ne yapayım bilmiyorum
Yasiniza ve hareketlilik durumunuza gore değişir. Google da arama yaparsanız hesaplayicilar var. Soruları cevaplayin size günlük kaç kalori almanız gerektiğini söyler. Tabi kilo vermek istiyorsanız ideal olandan daha az kalori almanız lazım ama dikkat edin çok fazla altına düşerseniz bu defa metabolizmanız yavaşlar.Günlük kalori alım miktarimiz kaç kalori acaba
Anladım çok teşekkür ederimYasiniza ve hareketlilik durumunuza gore değişir. Google da arama yaparsanız hesaplayicilar var. Soruları cevaplayin size günlük kaç kalori almanız gerektiğini söyler. Tabi kilo vermek istiyorsanız ideal olandan daha az kalori almanız lazım ama dikkat edin çok fazla altına düşerseniz bu defa metabolizmanız yavaşlar.
Teşekkür ederimYürüyüş ile başlayın5 bin ile başlayıp arttırın bol eksiler olsun
7 Ekim'de 5 yaş olucaklar Allah'ın izni ileIkra meyra sizindemi ikizleriniz var maşallah ne kadarlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?