• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
2 ağustos pazartesi günü başlıyoruz 🤗 bilginize kızlar haftaya pazartesi arefe salı günü bayram da dikkat etmeyiz onun için bir hafta sonraya baskül paylaşımı yapalım 🤗 📢📢
Duyuru tekrar paylaşayım 🤗 📢📢

ne güzel ıf diyeti yaparak 57.70 indim ama bayramda hiç diyet yapamadığım ve dikkatsiz beslendiğim için bugün kiloma baktığımda 60,80 çıktım ...:( bugun itibari ile tekrar başlıyorum hadi hayırlısı :)

Hosbuldum umarım hedefim olan 50 kiloya inebilirim
Hoş geldiniz aramıza 🤗 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bilgilerinizi listeye ekliyecegim her pazartesi günü baskül günü haftaya Pazartesi baskül paylaşımı yapalım 🤗 bol eksiler olsun 💃

ne güzel ıf diyeti yaparak 57.70 indim ama bayramda hiç diyet yapamadığım ve dikkatsiz beslendiğim için bugün kiloma baktığımda 60,80 çıktım ...:KK43: bugun itibari ile tekrar başlıyorum hadi hayırlısı :)
Hoş geldiniz aramıza 🤗 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 başlangıç ve hedefinizi yazalım bilgilerinizi listeye ekliyecegim her pazartesi günü baskül günü haftaya pazartesi günü baskül paylaşımı yapalım 🤗 bol eksiler olsun 💃

Haftaya pazartesi baskül paylaşım bakleniyor Nayro Nayro Z Zeynep gnsl 😕
IMG_20210726_113303.jpg

Merhaba arkadaşlar nasılsınız 🤗 bayramınız nasıl geçti umarım haftaya artili basküller paylaşmayız 🙈 menü bildirimi yapmaya başlayalım tatil bitti 🥰
Teşekkür ederim sağolasın bayram güzel geçti çok şükür kaza bela olmadı ama yediğimi yedim sorma gitsin:kk77:
Menü bildirimi yapmaya başlamamız çok iyi oldu salmaya başlamıştım kendimi buranın gerçekten çok faydası oluyormuş
Bitsin artık tatil gerçekten

Back