- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.341
Allah şifa versin tez zamanda atlatırsınız inşallah ailecekMerhaba arkadaşlar hala toparlanamadim
Boğazım kötü cocuklarda aynı
Öğlen yarım simit çay
Ara öğünde yarım muz
Aksam iki kepçe eti Kuru fasulye iki kaşık pilav
Kapanış
Adim sayar , saati çıkarmıyorum artik alışkanlık oldu şarjı biteceği ne yakın çıkarıyorum. Geniş kapsamlı bir temizlik değildi benimki rutin ama o bile 2 çocukla zorluyor beni.Bende temizlik yaptım daha evin yarisi bitmedi ben şimdiden bittim adım sayar mi var telefonlami yapıyorsunuz
Güzel görünüyor aslindaMerhaba arkadaşlarbayram öncesi yapalimmi Cuma cumartesi pazar günü yapalımmi
Salı günü bayramEki Görüntüle 2888331
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda ailenle sağlığınıza kavuşursunuz çok üzüldüm hasta iken çocuklarla ilgilenmek çok zor rabbim yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar hala toparlanamadim
Boğazım kötü cocuklarda aynı
Öğlen yarım simit çay
Ara öğünde yarım muz
Aksam iki kepçe eti Kuru fasulye iki kaşık pilav
Kapanış
Günlük yediklerimizi ve tartı resmi atılmayacak miBayram tatil
Birkaç sayfa geriye gidersen emziren arkadaşlar yaptıklarıyla ilgili yazılar paylaştı faydalı olabilirMerhabalar, ben 8 ay önce doğum yapmış emziren bir anneyim. Bebeğim ek gıdaya geçtikten sonra veremediğim fazla kilolarımı vermeye karar verdim ve araştırırken aralıklı orucu öğrendim bana uygun bir zayıflama yöntemi gibi geldi. Emzirirken çok sık bişeyler atıştırmaya alıştım ve bir kaç saat bişey yemesem kan şekerim düşüyor bu yüzden insülin direncimin yükseldiğini de hissediyorum. Bu yöntemle kilo verenler püf noktalarını ve neler yaptıklarını anlatırsa bende ilham alıp başlamak istiyorum :)
Bir süre kendi halimize takilacagiz bence herkesin bir telaşı var sonuçtaGünlük yediklerimizi ve tartı resmi atılmayacak mi
Baskül Pazartesi paylaşim düşünmüyordum yazdım pazartesi günü bayram telaşı vs herkes bayramda tatilde olacak 2 ağustos pazartesi günü baskül paylaşılacakGünlük yediklerimizi ve tartı resmi atılmayacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?