- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.301
Teşekkür ederim 57 inşallahBol eksiler olsun hedefiniz kaç kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim 57 inşallahBol eksiler olsun hedefiniz kaç kilo
Tebrik ederim canım Darısı başıma olsun. Hedefine yaklaşanları görmek insana umut veriyor. Umarım kısa sürede hedefine de ulaşmış olursun.Günaydın kızlar 5 yıl önceki kiloma döndüm parti başlasın artık kimse tutamaz beni okadar mutluyum ki tarifi yok sanrım bugün ödül olarak kendime kıyafet alcam bekleyin beni mağaza daki kiyafetler ve en güzeli bu beden size olmaz diyen mağaza satıcı arkadaşlar bugün bana istediğim herşeyi denemem gerekiyor çok mutluyum ve sizleri seviyorum can yoldaşlar
ayniyiz kiloda1 haftanin sonundagiden -1 kg neyapsam olmuyor su 50 li rakamlari göremedim dikkat etmeme rağmen daha fazlası olmuyor
inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalımTebrik ederim canım Darısı başıma olsun. Hedefine yaklaşanları görmek insana umut veriyor. Umarım kısa sürede hedefine de ulaşmış olursun.
Çok şükür iyiyiz canım benim. Gazlı bir bebeğim var uğraşıp duruyorum arada sırada buraya da bakıyorum ama gelmeye cesaret edemedim. Ben 69la doğuma gittim ilk bir ayda 58 e düştüm hala da 58 küsürlerde dolaşıyorum. Bebek gazlı olunca herşeyi yiyip içemiyorum devamlı hamur işi ya da hazır şeyler yiyorum. Emzirdikçe acıkıyorum. Ama gazı biraz hafiflerse dönüş yapacağım burayaAlyaliya canım nasılsın prenses nasıl
Ben o dönem diyetisyene gittim canim. Hayatımda ilk defa kilo aldığım için bilinçsizlik diyet konuşunda.Sonra nasıl gitti kilolar özel olarak yaptığın bir şey var mı
Yaaa seni görmek mutlu etti beni kızın alerji filanmi zaten kolonda pek yok canısı geçmiş olsun ikinizede bu süreç sağlıklı bir şekilde biter inşallah rabbim korusun siziÇok şükür iyiyiz canım benim. Gazlı bir bebeğim var uğraşıp duruyorum arada sırada buraya da bakıyorum ama gelmeye cesaret edemedim. Ben 69la doğuma gittim ilk bir ayda 58 e düştüm hala da 58 küsürlerde dolaşıyorum. Bebek gazlı olunca herşeyi yiyip içemiyorum devamlı hamur işi ya da hazır şeyler yiyorum. Emzirdikçe acıkıyorum. Ama gazı biraz hafiflerse dönüş yapacağım buraya
Kolonda nedir ya klavye kiloda pek yok canımYaaa seni görmek mutlu etti beni kızın alerji filanmi zaten kolonda pek yok canısı geçmiş olsun ikinizede bu süreç sağlıklı bir şekilde biter inşallah rabbim korusun sizi
Saatleri kacta canim kac saat ac kalıyorsun ? Afiyet olsun menün çok guzel sadeKahvalti...
Bir dilim tam buğday ekmeği
Omlet
Domates salatalık
Beyaz peynir
Ara öğün
Bir kase dolusu kadar üzüm
Akşam yemeği....
Taze fasulye kavurması cacık bir dilim ekmek
Afiyet olsun. Regli olmuyorum doğumdan beri sanki ara ara krizlerim geliyor o günlerde bende doymak bilmiyorum.Kahvaltı 10.00
Kaşarlı menemen
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
Öğlen
1 kase kadar yeşil fasulye
4 kaşık yoğurt
Ara
2 gün kurusu
2 taze kayısı
Akşam 18.30
1 tabak yeşil fasulye
4-5 parça çıtır tavuk
Sütlü kahve
1 dilim kek
Bugün reglim ilk günü, doymak bilmedim
Kesin alerjik çünkü doğdu doğalı mukuslu kaka yapıyor ama doktor hiç önemsemiyor kanlı kaka bile önemli değil diyor hayırlısı artık. Bende bir 55 olsam fena olmaz yakında damlarım buraya sizleri özledim sen hala fitsin maşallahYaaa seni görmek mutlu etti beni kızın alerji filanmi zaten kolonda pek yok canısı geçmiş olsun ikinizede bu süreç sağlıklı bir şekilde biter inşallah rabbim korusun sizi
Sabah 11 de bazen 11:30 da kahvaltı sonra çok acikirsam ara öğün yapıyorum akşam yemeğini en geç altıda bitiriyorumSaatleri kacta canim kac saat ac kalıyorsun ? Afiyet olsun menün çok guzel sade
Niye moralin bozuldu canım maşallah neredeyse bir kilo vermişsin her hafta bir kilo gitse keşke çok şükür derim benHerkese iyi akşamlar bugün detoks yapmadım çok kilo veremeyince motivasyonum düştü sanırım. Ama yine de dikkat ettim
11.00’dasabah menemen yanında 2 dilim ekmek
Ara 13.00’da Türk kahvesi soda 2 kuru kayısı
18.40’taAkşam 2 kaşık pilav mantar salata
Ara 19.00’da soda 20.30’da sade çay