- 1 Temmuz 2021
- 132
- 316
- 18
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.101
sabahları aç karnına 1 bardak su ile içiyorsunuz akşamları yemekten önce içiyorsunuzMerhaba karnıyarık otu nasıl kullanılıyor ilk kez duydum
Ikra meyra canım ben bu hafta esimin memleketine gidiyorum düğüne ve bayramla birleştiriyoruz orda da tartılamam bayram sonuna kadar yokum
güle güle canım inşallah çok almadan dönmeye çalış genelde memlekete gidince kilo alınıyorIkra meyra canım ben bu hafta esimin memleketine gidiyorum düğüne ve bayramla birleştiriyoruz orda da tartılamam bayram sonuna kadar yokum
aynen öyle maalesef eşimin krdeşinin düğünü böyle denkgeldi yoksa bu kadar uzun kalamazdım git dönde yapamıyorum inşallah almadan dönerimgüle güle canım inşallah çok almadan dönmeye çalış genelde memlekete gidince kilo alınıyor
Hoş buldum teşekkür bir kilo gitmiş çok şükür hemen resim atıyorumHoş geldiniz aramızayarın görselli baskül paylaşımı yapıyoruz bildirim için ayarlara bakmanız yeterli hesap detaylarına tıklayın bol eksiler olsun
Tebrikler darısı başımızaEvet şampiyonA annym yine şampiyonluğu kimseye bırakmadı Tebrikler canım kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2882732
Annym çok hızlısın ama sanki bendefena sayilmam 1 500 kilo vermisim bunada şükürEvet şampiyonA annym yine şampiyonluğu kimseye bırakmadı Tebrikler canım kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2882732
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?