İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Evet şampiyon A annym yine şampiyonluğu kimseye bırakmadı Tebrikler canım kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2882732
teşekkür ederim canlarım yoğurt kürü yaptım bu hfta bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim herkese bol eksiler olsun kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum vücut uzun aylarca koruma yaptı artık vermeye başladı çok mutlu ve umutluyum az kaldı 5li rakamlara

Anny
99 dan 62 ye düşmek çok çok çok çok büyük başarı tebrik ederim azmini darışı bizim başımıza bende 2 haftadir veremiyordum 1 bucuk kilo vermisim herhafta bu kadar versem yeter bana hedefime ulaşırım 2 3 aya

120 kiloyuda gördüm maalesef ben yiyerek almaktan çok ilaçlar iğneler yüzünden bu kilolara çıktım ama 50 olup burdan şampiyon olmayı çok istiyorum sizde umarım istediğin kiloya inersin fit anneler oluruz

Baskül paylasmadiniz paylaşım şart cnm

Tebrik ederim canım çok kilon olmamasına rağmen çok hızlı gidiyor kilolar ya harikasın, seni takip edicem ne yiyorsun napıyorsun diye bu hafta

Eklentiler

• 20210705_111411.jpg
    180,8 KB · Görüntüleme: 22
Tebrik ederim canım çok kilon olmamasına rağmen çok hızlı gidiyor kilolar ya harikasın, seni takip edicem ne yiyorsun napıyorsun diye bu hafta
teşekkür ederim canım uzun aylarca kilo veremedim hep koruma oldu şimdi veriyorum çok şükür

İlk sayafaya yazdım 1 baskül paylaşımı yapmayan elenir

Emziren anneler sütünüzde değişiklik oldu mu? Benim yetersiz geliyordu sütüm 2 gündür sol taraftan hıc gelmiyor neredeyse ac kaldigim için mi acaba korktum baya ben

Emziren anneler sütünüzde değişiklik oldu mu? Benim yetersiz geliyordu sütüm 2 gündür sol taraftan hıc gelmiyor neredeyse ac kaldigim için mi acaba korktum baya ben
Ama bol su tüketin sağlıkli beslenin 14/10 yapın ben yaşamadım ama sizi etkiledi ise bırakın yani anlamadım 10 saat beslenme de normal yani bir kişinin sağlıklı beslenme saati 8-10 saattir diyet değil sağlıklı beslenme diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…