• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
29 Haziran Salı

Sabah (11.00) - peynirli omlet, zeytin, domates salatalık, çilek reçeli 3 dilim ekmek

Ara (13.00) - kafeinsiz filtre kahve + eti lifalif

Ara (15.00) - 2 dilim karpuz

Ara (16.30) - 3 kayısı, 6-7 kiraz

Akşam (19.00) - bezelye yemeği, 4 kaşık şehriye pilavı, yoğurt

Doyamadım bugün:KK61: Sabah 3 mil leslie yaptım. Saatimi takmadım toplam adım sayımı bilmiyorum.
Cok sade besleniyorsun emziriyor musun? Emzirdigim icin cok acıkıyorum acıktık ca su içiyorum 😁kuruyemiş alacağım markete çıkamadım belki kahvaltıları daha kuvvetli yapmam lazim.

Gece atıştırması bana çok kilo aldırdı inşallah bu kadar yöntemle frenlerim kendimi 2 ayda 10 kilo aldım ben o süt yapacak bu süt yapacak diye yiye yiye
Ah o sut muhabbeti hepimizi bu hale getiriyor ama az kaldi 6 aydan sonra daha rahatlarız.ise başlayana kadar zayıflamak istiyorum dombili halimle dönemi istemiyorum

Cok sade besleniyorsun emziriyor musun? Emzirdigim icin cok acıkıyorum acıktık ca su içiyorum 😁kuruyemiş alacağım markete çıkamadım belki kahvaltıları daha kuvvetli yapmam lazim.
Evet canım emziriyorum. Sade değil aslında, bugün mesela kahvaltıda reçel yedim gözüm dönüyor, tatlı krizlerimi bastırmak için çok meyve tükettim o_O Zorlandım bugün
Öğle yemeği yemiyorum ondan mı sade geldi ki?
Bende hurma, incir falan almam lazım.. sıcaklardan dolayı taze meyveye sarmış da olabilirim dolaptan soğuk soğuk :KK53:

Sabah 10 :00 2 yumurta 1 dilim ekmek peynir 6 zeytin
Ara 1 sade kahve
Öğle 14.30 1 kase çorba dünden kalan fırında kabak ve 3 kasik yoğurt
Ara anne sütü artırıcı bitki ca yi 1 adet incir pestili
Aksam 19.30 1 dolu tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek 3 dilim karpuz
7763 adım 10 bine tamamlamak istiyorum bebek uyusun.
Bugün doyamadım anlamadım ama aşırı açtım şimdi ise hic birsey istemiyor canim.stres yaptim sanirim aile hekimine götürdüm oğlumu pisigi yuzunden
Ne verdi pişik için? 20 günlük civarıyken pişik olduydu benim bebeğim de. Trosyd krem ve kantaron yağı iyi gelmişti.

Ah o sut muhabbeti hepimizi bu hale getiriyor ama az kaldi 6 aydan sonra daha rahatlarız.ise başlayana kadar zayıflamak istiyorum dombili halimle dönemi istemiyorum
Ne zaman başlayacaksın canım ben pişik için saf zeytinyağı kullanıyorum kızardigini görünce sürüyorum engelliyor

Ne verdi pişik için? 20 günlük civarıyken pişik olduydu benim bebeğim de. Trosyd krem ve kantaron yağı iyi gelmişti.
Travazol verdi 5 gun kullanacağız birde çinko içerikli krem her alt almada süreceğiz iyi geldi bile bugun pembeleri ama sık sık hava alsin diyor açıyoruz bazen cis bazen kaka yapiyor😀ev anlayacağın... goturuyor😀

Ne zaman başlayacaksın canım ben pişik için saf zeytinyağı kullanıyorum kızardigini görünce sürüyorum engelliyor
Bizimki teni cok beyaz ve hava cok sicak bacaklarının kıvrım.kisimlarinda.oldu birden pitirdadi canim hic kizarik belirtisi olmadan bende hep sağ z.yagi sürüyorum.sunnette oldu kantaron kullandık surekli ona rağmen cikti

Evet canım emziriyorum. Sade değil aslında, bugün mesela kahvaltıda reçel yedim gözüm dönüyor, tatlı krizlerimi bastırmak için çok meyve tükettim o_O Zorlandım bugün
Öğle yemeği yemiyorum ondan mı sade geldi ki?
Bende hurma, incir falan almam lazım.. sıcaklardan dolayı taze meyveye sarmış da olabilirim dolaptan soğuk soğuk :KK53:
Cayın yanına kuruyemiş ya da kuru meyve iyi geliyor bana. Meyveye bende dayanamıyorum kizima yıkıyorum ondan kalanları tirtikliyorum

Travazol verdi 5 gun kullanacağız birde çinko içerikli krem her alt almada süreceğiz iyi geldi bile bugun pembeleri ama sık sık hava alsin diyor açıyoruz bazen cis bazen kaka yapiyor😀ev anlayacağın... goturuyor😀
Evet çinkolu kremler işe yarıyormuş bende ikinci çocuk ama yeni öğrendim 😂 ilki hiç pişik olmamıştı, bu oğlumun cildi daha hassas
Lavaboda yıkabilirsin popoyu bol bol, havalarda iyi üşüme derdi yok 🤗
Götürsün bee, 2 yıl sonra “çişimiz tuvaleteeee, kakamız tuvaleteee” şarkısıyla tuvalet eğitimi derdi başlayacak 😂

Cayın yanına kuruyemiş ya da kuru meyve iyi geliyor bana. Meyveye bende dayanamıyorum kizima yıkıyorum ondan kalanları tirtikliyorum
Valla gece o kadar çok uyandı ki bebe:KK14: sabah dolapta tatlı olsaydı gömmüştüm çoktan, öyle bi gözüm dönmüş halde uyandım :KK53: Neyse ki yoktu. Son bir aydır soğuk baklavaya sarmıştık eşimle dolapta sürekli olurdu:stop:
Tatlı krizleri çok zorluyor emzirirken.. Kahve içebilsem şöyle günde 2-3 fincan, o baya kesiyor iştahımı ama işte anca kafeinsiz içiyorum o da bişeye benzemiyor:işsiz:

Evet bendesaf zeytinyağı kullanıyorum iyi geliyor vazelinde sürüyorum benim bebegim 8 aylık 10 günlükken sağlik ocaginda 5 krem yazdilar eczaneden onu karistirip verdiler o derhal iylestirsi çok büyüktü pişiği

Evet bendesaf zeytinyağı kullanıyorum iyi geliyor vazelinde sürüyorum benim bebegim 8 aylık 10 günlükken sağlik ocaginda 5 krem yazdilar eczaneden onu karistirip verdiler o derhal iylestirsi çok büyüktü pişiği
Kiyamam 10 gunlukken nasıl pişik olmus zar zor uyandırarak besledik biz. Bezden mi kaynaklandı?

Valla gece o kadar çok uyandı ki bebe:KK14: sabah dolapta tatlı olsaydı gömmüştüm çoktan, öyle bi gözüm dönmüş halde uyandım :KK53: Neyse ki yoktu. Son bir aydır soğuk baklavaya sarmıştık eşimle dolapta sürekli olurdu:stop:
Tatlı krizleri çok zorluyor emzirirken.. Kahve içebilsem şöyle günde 2-3 fincan, o baya kesiyor iştahımı ama işte anca kafeinsiz içiyorum o da bişeye benzemiyor:işsiz:
Evet o tatli krizleri ve esimin tatliya duskunlugu beni mahvetti . zaten basenlerden sorunum tatl i yiyince kalca ma oturuyor.kahve cay içmem de çalışıyorum evinde kalırsam içmiyorum ama biri gelir ya da ben evden çıkarsam içiyorum. Kansızlığımiz oluyor doğumlarda o yüzden dikkat ediyorum.

Kahvaltı 10.00
Mantarlı biberli kaşarlı 2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek

Aksam 17.00
2 karnıyarık
1 kase cacık
2 dilim karpuz

18.00 de 1 bardak sütlü kahve içtim. Ve kapaniss

Evet bezdendi sanırım kaynanam bu pisik degil baska bisey diyodu emmiyoduda bi dakika durmuyodu allahtan o krem iylestirmişti baya etkili reçetesi olsaydi bida alcaktimda reçeteyi bulamadik

Dünkü menüm 🤗

Eklentiler

• IMG_20210627_203026.jpg
    IMG_20210627_203026.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210627_131944.jpg
    IMG_20210627_131944.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 33
Back