- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.981
Güncel kilom 76,5 hedef 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlangıç 80Hedef ve ilk başladığınızda ki kilo
Baskül paylasmadinizTamam yazarım yarın saat ikide mi yemeğe başlayayım peki
Çok haklısın bebek uyuduğu zaman ne işi yapacagimi şaşıyorum yine de yetişemiyorum asit salgılama olayını bilmiyordum çok iyi oldu söylediğin ilk 6 ay önemli benim epey azaldı sütüm 6. ayı bulabilirsek bile su şekilde çok mutlu olacağımLeslie olur zumba olur ben pek spor yapamıyorum bebeğin ne zaman yapmıyorum emeceği belli olmuyor spordan sonra asit salgılarmış vucut ve en az 1 sât sonra emzirmek gerekliymiş (yavrum memeyi bırakırsa uzulurum) bebek emdikten sonra yapayım desem ya mutfakta oluyorum a temizlikte anlayacağın parka falan çıkarsam yapiyorum
56 hedefim canım çok diyet beslenmesi şeklinde gidemiyorum bir düzene oturtmak lazım ama iştahım çok açık bugün 16/8 yaptım ilk defa çok zorlandım ama alışacağım gidecek bu kilolarKurabiyex canım hedefiniz yazmadiniz
Baskül nasıl paylaşılıyor bilmiyorumBaskül paylasmadiniz
Mesaj yazdığınız bölümün sol altta dosya ekle tıklayın pazartesi günü baskül paylaşirsinizBaskül nasıl paylaşılıyor bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım benim senin motiven sayesinde bu kupayı bırakmak istemiyorum herkese bol eksiler olsun kızlar bu hafta değişik metotlar uygulayacağım eğer pazartesi tartıya yansır ise sizlerle paylaşacağım hadi bakalım bol eksili haftamız olsun ❤❤Haftanın sampiyonu A annym elinden şampiyougu bırakmaya niyeti yok herkesi tebrik ederim yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum Eki Görüntüle 2879273
Tamamen 2 ogun yapma canim.sutun azalmasın. Ben ac kalamıyorum kahvalt i ettim akşamda kalan kabakla 1 kase çorba içtim öğlen, akşama yemeğini yiyip gece bisey yemeden sabah yaparım. Abur cuburu kesmiş oluyorum sürekli atıştırma isteğim.olmuyor. gun icinde hareketligim zaten sadece yürüyüş yapamiyotin5Çok haklısın bebek uyuduğu zaman ne işi yapacagimi şaşıyorum yine de yetişemiyorum asit salgılama olayını bilmiyordum çok iyi oldu söylediğin ilk 6 ay önemli benim epey azaldı sütüm 6. ayı bulabilirsek bile su şekilde çok mutlu olacağım
56 hedefim canım çok diyet beslenmesi şeklinde gidemiyorum bir düzene oturtmak lazım ama iştahım çok açık bugün 16/8 yaptım ilk defa çok zorlandım ama alışacağım gidecek bu kilolar
Hadi bakalim pazartesiyi bekliyoruz 1.ler sırlarını paylaşıyor gb yapabiliriz. Ben ekstra birşeyler yapamıyorum sadece spor olarak emziriyorumÇok teşekkür ederim canım benim senin motiven sayesinde bu kupayı bırakmak istemiyorum herkese bol eksiler olsun kızlar bu hafta değişik metotlar uygulayacağım eğer pazartesi tartıya yansır ise sizlerle paylaşacağım hadi bakalım bol eksili haftamız olsun ❤❤
Gece atıştırması bana çok kilo aldırdı inşallah bu kadar yöntemle frenlerim kendimi 2 ayda 10 kilo aldım ben o süt yapacak bu süt yapacak diye yiye yiyeTamamen 2 ogun yapma canim.sutun azalmasın. Ben ac kalamıyorum kahvalt i ettim akşamda kalan kabakla 1 kase çorba içtim öğlen, akşama yemeğini yiyip gece bisey yemeden sabah yaparım. Abur cuburu kesmiş oluyorum sürekli atıştırma isteğim.olmuyor. gun icinde hareketligim zaten sadece yürüyüş yapamiyotin5
Tamam yaparım menüler falan paylaşılıyor mu etkili kür varsa bildiğiniz yapmak isterimMesaj yazdığınız bölümün sol altta dosya ekle tıklayın pazartesi günü baskül paylaşirsiniz
İlk sayfayı okuyabilirsiniz.Tamam yaparım menüler falan paylaşılıyor mu etkili kür varsa bildiğiniz yapmak isterim