- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.001
Cok sade besleniyorsun emziriyor musun? Emzirdigim icin cok acıkıyorum acıktık ca su içiyorum29 Haziran Salı
Sabah (11.00) - peynirli omlet, zeytin, domates salatalık, çilek reçeli 3 dilim ekmek
Ara (13.00) - kafeinsiz filtre kahve + eti lifalif
Ara (15.00) - 2 dilim karpuz
Ara (16.30) - 3 kayısı, 6-7 kiraz
Akşam (19.00) - bezelye yemeği, 4 kaşık şehriye pilavı, yoğurt
Doyamadım bugünSabah 3 mil leslie yaptım. Saatimi takmadım toplam adım sayımı bilmiyorum.
Ah o sut muhabbeti hepimizi bu hale getiriyor ama az kaldi 6 aydan sonra daha rahatlarız.ise başlayana kadar zayıflamak istiyorum dombili halimle dönemi istemiyorumGece atıştırması bana çok kilo aldırdı inşallah bu kadar yöntemle frenlerim kendimi 2 ayda 10 kilo aldım ben o süt yapacak bu süt yapacak diye yiye yiye
Evet canım emziriyorum. Sade değil aslında, bugün mesela kahvaltıda reçel yedim gözüm dönüyor, tatlı krizlerimi bastırmak için çok meyve tükettimCok sade besleniyorsun emziriyor musun? Emzirdigim icin cok acıkıyorum acıktık ca su içiyorumkuruyemiş alacağım markete çıkamadım belki kahvaltıları daha kuvvetli yapmam lazim.
Ne verdi pişik için? 20 günlük civarıyken pişik olduydu benim bebeğim de. Trosyd krem ve kantaron yağı iyi gelmişti.Sabah 10 :00 2 yumurta 1 dilim ekmek peynir 6 zeytin
Ara 1 sade kahve
Öğle 14.30 1 kase çorba dünden kalan fırında kabak ve 3 kasik yoğurt
Ara anne sütü artırıcı bitki ca yi 1 adet incir pestili
Aksam 19.30 1 dolu tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek 3 dilim karpuz
7763 adım 10 bine tamamlamak istiyorum bebek uyusun.
Bugün doyamadım anlamadım ama aşırı açtım şimdi ise hic birsey istemiyor canim.stres yaptim sanirim aile hekimine götürdüm oğlumu pisigi yuzunden
Ben telimi suya düşürdüm maalesef ve çok bakamıyorum, beni listeden çıkarabilirsiniz.
Ne zaman başlayacaksın canım ben pişik için saf zeytinyağı kullanıyorum kızardigini görünce sürüyorum engelliyorAh o sut muhabbeti hepimizi bu hale getiriyor ama az kaldi 6 aydan sonra daha rahatlarız.ise başlayana kadar zayıflamak istiyorum dombili halimle dönemi istemiyorum
En erken 1 yas gb dusunuyoruz ama tamamen duygusalNe zaman başlayacaksın canım ben pişik için saf zeytinyağı kullanıyorum kızardigini görünce sürüyorum engelliyor
Travazol verdi 5 gun kullanacağız birde çinko içerikli krem her alt almada süreceğiz iyi geldi bile bugun pembeleri ama sık sık hava alsin diyor açıyoruz bazen cis bazen kaka yapiyorNe verdi pişik için? 20 günlük civarıyken pişik olduydu benim bebeğim de. Trosyd krem ve kantaron yağı iyi gelmişti.
Bizimki teni cok beyaz ve hava cok sicak bacaklarının kıvrım.kisimlarinda.oldu birden pitirdadi canim hic kizarik belirtisi olmadan bende hep sağ z.yagi sürüyorum.sunnette oldu kantaron kullandık surekli ona rağmen ciktiNe zaman başlayacaksın canım ben pişik için saf zeytinyağı kullanıyorum kızardigini görünce sürüyorum engelliyor
Cayın yanına kuruyemiş ya da kuru meyve iyi geliyor bana. Meyveye bende dayanamıyorum kizima yıkıyorum ondan kalanları tirtikliyorumEvet canım emziriyorum. Sade değil aslında, bugün mesela kahvaltıda reçel yedim gözüm dönüyor, tatlı krizlerimi bastırmak için çok meyve tükettimZorlandım bugün
Öğle yemeği yemiyorum ondan mı sade geldi ki?
Bende hurma, incir falan almam lazım.. sıcaklardan dolayı taze meyveye sarmış da olabilirim dolaptan soğuk soğuk
Evet çinkolu kremler işe yarıyormuş bende ikinci çocuk ama yeni öğrendimTravazol verdi 5 gun kullanacağız birde çinko içerikli krem her alt almada süreceğiz iyi geldi bile bugun pembeleri ama sık sık hava alsin diyor açıyoruz bazen cis bazen kaka yapiyorev anlayacağın... goturuyor
Valla gece o kadar çok uyandı ki bebeCayın yanına kuruyemiş ya da kuru meyve iyi geliyor bana. Meyveye bende dayanamıyorum kizima yıkıyorum ondan kalanları tirtikliyorum
Evet bendesaf zeytinyağı kullanıyorum iyi geliyor vazelinde sürüyorum benim bebegim 8 aylık 10 günlükken sağlik ocaginda 5 krem yazdilar eczaneden onu karistirip verdiler o derhal iylestirsi çok büyüktü pişiğiNe zaman başlayacaksın canım ben pişik için saf zeytinyağı kullanıyorum kızardigini görünce sürüyorum engelliyor
Kiyamam 10 gunlukken nasıl pişik olmus zar zor uyandırarak besledik biz. Bezden mi kaynaklandı?Evet bendesaf zeytinyağı kullanıyorum iyi geliyor vazelinde sürüyorum benim bebegim 8 aylık 10 günlükken sağlik ocaginda 5 krem yazdilar eczaneden onu karistirip verdiler o derhal iylestirsi çok büyüktü pişiği
Evet o tatli krizleri ve esimin tatliya duskunlugu beni mahvetti . zaten basenlerden sorunum tatl i yiyince kalca ma oturuyor.kahve cay içmem de çalışıyorum evinde kalırsam içmiyorum ama biri gelir ya da ben evden çıkarsam içiyorum. Kansızlığımiz oluyor doğumlarda o yüzden dikkat ediyorum.Valla gece o kadar çok uyandı ki bebesabah dolapta tatlı olsaydı gömmüştüm çoktan, öyle bi gözüm dönmüş halde uyandım Neyse ki yoktu. Son bir aydır soğuk baklavaya sarmıştık eşimle dolapta sürekli olurdu
Tatlı krizleri çok zorluyor emzirirken.. Kahve içebilsem şöyle günde 2-3 fincan, o baya kesiyor iştahımı ama işte anca kafeinsiz içiyorum o da bişeye benzemiyor
Evet bezdendi sanırım kaynanam bu pisik degil baska bisey diyodu emmiyoduda bi dakika durmuyodu allahtan o krem iylestirmişti baya etkili reçetesi olsaydi bida alcaktimda reçeteyi bulamadikEvet bendesaf zeytinyağı kullanıyorum iyi geliyor vazelinde sürüyorum benim bebegim 8 aylık 10 günlükken sağlik ocaginda 5 krem yazdilar eczaneden onu karistirip verdiler o derhal iylestirsi çok büyüktü pişiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?