• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Haftanın sampiyonu 🏆🏆💃👏💪🧿 A annym elinden şampiyougu bırakmaya niyeti yok 🤩🥰😘😍💪👏💃 herkesi tebrik ederim yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum 😍🥰
IMG_20210628_210547.jpg

Tamam yazarım yarın saat ikide mi yemeğe başlayayım peki 😊
Sabah 12 de akşam 20 kapanış yada

Sabah 11 de akşam 19 da kapatalım yada

Sabah 10 da aksam 18 de kapatalım hangisi uygunsa

16 saat açlık ile başlayın
Açlık saatinde şekersiz çay kahve sade maden suyu bitki caylar serbes bol su için
🤗 bol eksiler olsun

Merhaba arkadaşlar
Pazar günü tatil arkadaşlar aile günü 🌼

pazartesi günü ve cumartesi gününe kadar menü bildirimi yapalim 🤗

Bugünkü menüm tek öğün

Ara öğünde 5 erik
IMG_20210628_151634_117.jpg

Sabah 09.30
1yumurta 1 domates ve salatalık biraz peynir ve 5 zeytin
Ara 1 bardak süt artırıcı cay ile 1 erik pestili
Öğlen 1 tabak yesilmercimekli yoğurtlu salata
Aksam 19:30 1 kase çorba 1 tabak firinda.kabak 1 dilim.ekmek 4 üçgen dilim.karpuz
Spor.yok temizlik ve ütü yaptim.bugun
Ikra meyra Ikra meyra

Sabah 09.30
1yumurta 1 domates ve salatalık biraz peynir ve 5 zeytin
Ara 1 bardak süt artırıcı cay ile 1 erik pestili
Öğlen 1 tabak yesilmercimekli yoğurtlu salata
Aksam 19:30 1 kase çorba 1 tabak firinda.kabak 1 dilim.ekmek 4 üçgen dilim.karpuz
Spor.yok temizlik ve ütü yaptim.bugun
Ikra meyra Ikra meyra
Süpersin 👏 bol eksiler olsun 💃💙🧿

Plank yapmanın zararı olmazsa bende yapayım o zaman bide tibet egzersizlerini yapmak istiyorum ama beklemem lazım onun için yürüyüşü de anca bebek arabasıyla yaparım 🤭
Leslie olur zumba olur ben pek spor yapamıyorum bebeğin ne zaman yapmıyorum emeceği belli olmuyor spordan sonra asit salgılarmış vucut ve en az 1 sât sonra emzirmek gerekliymiş (yavrum memeyi bırakırsa uzulurum) bebek emdikten sonra yapayım desem ya mutfakta oluyorum a temizlikte anlayacağın parka falan çıkarsam yapiyorum

takıntı hali ilerledikçe gerçekten kilo gitmiyor yapışıp kalıyor kafanı başka şeylerle meşgul edersen kilo vermen hızlanır hergün tartılmak en büyük yanlış ve sürekli tartılınca takıntı ilerliyor spora ağırlık vermeni tavsiye ediyorum 5 kilo daha verirsem 5li rakamları görecegim inşallah :KK76::KK73::spor:
aynen cnm takıntı haline geldi önğmüzdeki hafta eşimin memleketine gidicem düğün var bayramla birleştircez ona bile stres oldum ama istesem orda da yaparım ama hep aklımda kilo var

Back