- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.961
Hedef ve ilk başladığınızda ki kiloEki Görüntüle 2878778 Günaydın kızlar 79.5 le başlıyorum bende 10:00-18:00 arası yemek yiyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef ve ilk başladığınızda ki kiloEki Görüntüle 2878778 Günaydın kızlar 79.5 le başlıyorum bende 10:00-18:00 arası yemek yiyeceğim
Hoş geldiniz yarın baskul paylaşımı yaparmisin başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım bol eksiler olsunMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam lazım
Tamam yazarım yarın saat ikide mi yemeğe başlayayım pekiHoş geldiniz yarın baskul paylaşımı yaparmisin başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım bol eksiler olsun
Kuzum hedefim 54 şimdilik sonrasına sonra bakarızHaftanın sampiyonu A annym elinden şampiyougu bırakmaya niyeti yok herkesi tebrik ederim yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum Eki Görüntüle 2879273
Tamam canim bol eksiler olsunKuzum hedefim 54 şimdilik sonrasına sonra bakarız
Sabah 12 de akşam 20 kapanış yadaTamam yazarım yarın saat ikide mi yemeğe başlayayım peki
Süpersin bol eksiler olsunSabah 09.30
1yumurta 1 domates ve salatalık biraz peynir ve 5 zeytin
Ara 1 bardak süt artırıcı cay ile 1 erik pestili
Öğlen 1 tabak yesilmercimekli yoğurtlu salata
Aksam 19:30 1 kase çorba 1 tabak firinda.kabak 1 dilim.ekmek 4 üçgen dilim.karpuz
Spor.yok temizlik ve ütü yaptim.bugun
Ikra meyra
Hoş buldum tamam sabah tartılıp çekerimHoş geldiniz yarın baskul paylaşımı yaparmisin başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım bol eksiler olsun
Leslie olur zumba olur ben pek spor yapamıyorum bebeğin ne zaman yapmıyorum emeceği belli olmuyor spordan sonra asit salgılarmış vucut ve en az 1 sât sonra emzirmek gerekliymiş (yavrum memeyi bırakırsa uzulurum) bebek emdikten sonra yapayım desem ya mutfakta oluyorum a temizlikte anlayacağın parka falan çıkarsam yapiyorumPlank yapmanın zararı olmazsa bende yapayım o zaman bide tibet egzersizlerini yapmak istiyorum ama beklemem lazım onun için yürüyüşü de anca bebek arabasıyla yaparım
Kilom 74.8 hedef kilom şuan için 60Sabah 12 de akşam 20 kapanış yada
Sabah 11 de akşam 19 da kapatalım yada
Sabah 10 da aksam 18 de kapatalım hangisi uygunsa
16 saat açlık ile başlayın
Açlık saatinde şekersiz çay kahve sade maden suyu bitki caylar serbes bol su için
bol eksiler olsun
Ellerine sağlık canımHaftanın sampiyonu A annym elinden şampiyougu bırakmaya niyeti yok herkesi tebrik ederim yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum Eki Görüntüle 2879273
Çok çok teşekkür ederim kardeşlerim darısı tüm isteyenlere inşallahYaaa maşallah sağlıkla gelsin minnos
aynen cnm takıntı haline geldi önğmüzdeki hafta eşimin memleketine gidicem düğün var bayramla birleştircez ona bile stres oldum ama istesem orda da yaparım ama hep aklımda kilo vartakıntı hali ilerledikçe gerçekten kilo gitmiyor yapışıp kalıyor kafanı başka şeylerle meşgul edersen kilo vermen hızlanır hergün tartılmak en büyük yanlış ve sürekli tartılınca takıntı ilerliyor spora ağırlık vermeni tavsiye ediyorum 5 kilo daha verirsem 5li rakamları görecegim inşallah
Grubu takipteyim ama henüz başlamadım o yüzden paylaşım yapmadım inş haftaya sizlerle olucam:)
Herkese günaydın ben 16/8 uyguluyorum.11-19 arası yiyorum. Sabah yulaflı omlet ve sebze söğüşle kahvaltı yaptım.