İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bende de sanırım o var şu anda akşamdan basladim.dun artı cikarmiyimdiye bu yıl.cok zorlaniyorum gitmiyor ya kıramıyorum bu kiloları ama sabah koca bi salata yaptım içine peynir ekledim biraz tarz degsitiecem
takıntı hali ilerledikçe gerçekten kilo gitmiyor yapışıp kalıyor kafanı başka şeylerle meşgul edersen kilo vermen hızlanır hergün tartılmak en büyük yanlış ve sürekli tartılınca takıntı ilerliyor spora ağırlık vermeni tavsiye ediyorum 5 kilo daha verirsem 5li rakamları görecegim inşallah

bende bu şekilde çok yıprandım bana direk kötü niyetli bir şekilde kocandan yaşlı duruyorsun dediler
şu an hala bile sen zayıf değilsin kendini zayıf görme diyorlar tabi ben onları takmıyorum bu arada bana bunu diyende 85 kilo sanki kendi çok zayıf miş gibi başkasını eleştirmeden önce kendine bakmıyor yanlış anlamayın arkadaşlar bu kulüpte de 80 li kilolu olan arkadaşlar sizi kırmak için söylemedim 120 kilo da iken de aynı lafları duydum 68 de de aynı konu yani kalbi kötü olan insandan uzak dursam da sizi kirmaksa amacı rahat vermez ne yapar yapar insani üzer ama ben çok güzel cevap vercem 50 olduğum zaman hepsi utancak

Ben 38 yaşındayım 2 oğlum var
Benim avantajim boyum senin yaşın. 10 yaş var aramızda.

Kızlar oynak olur patlat bı müzik hem eğlenin hem spor yapmış ol

Afiyet olsun canım
Senin normal doğum muydu spor yapabilecek mısın ben yapamıyorum 6 aydan önce önermiyorlar karnım da 5 aylık hamile gibi su anda ona bakıp duruyorum
Ağır spor yapamam canim ama yürüyorum plank yapıyorum etkili oluyor. 2. Doğumum benim 2 side sezaryen

Ağır spor yapamam canim ama yürüyorum plank yapıyorum etkili oluyor. 2. Doğumum benim 2 side sezaryen
Plank yapmanın zararı olmazsa bende yapayım o zaman bide tibet egzersizlerini yapmak istiyorum ama beklemem lazım onun için yürüyüşü de anca bebek arabasıyla yaparım

28 Haziran Pazartesi

Sabah (11.00) - 2 haşlanmış yumurta, kaşar peynir, zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek

Ara (14.00) - kafeinsiz filtre kahve +
Ara (16.00) - 7 kiraz

Akşam (19.00) - 6 köfte, domates, cacık

Sabah leslie 3 mile yaptım. Genel toplam adım sayım 10 bini buldurdum gün sonunda zorla

Eklentiler

• ACAD1F7B-A1AF-4006-BA0A-06B657444C39.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Aralıklı orucu araştırırken grubunuza denk geldim. 36 yaşındayım boyum 166 cm kilom sabah 76.7’ydi. Dünden beri başladım. Umarım kilolarımdan kurtulurum. Hedefim 56 kiloya inmek.2,5 ay önce doğum yaptım aldığım kilolar olduğu gibi duruyor. Bebek de maalesef emmiyor. Diyet yapmama engel bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…