- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.941
Sen benden önce verirsin haftaya 61 olursun benim bünyem durdu 62 den asaya inmek istemiyorTartım bu şekildeIkra meyra
ramazan bayrammında başladım ara ara bozdum ama eskiden olsa verirdim bu yıl g,tmediSen benden önce verirsin haftaya 61 olursun benim bünyem durdu 62 den asaya inmek istemiyor
takıntı hali ilerledikçe gerçekten kilo gitmiyor yapışıp kalıyor kafanı başka şeylerle meşgul edersen kilo vermen hızlanır hergün tartılmak en büyük yanlış ve sürekli tartılınca takıntı ilerliyor spora ağırlık vermeni tavsiye ediyorum 5 kilo daha verirsem 5li rakamları görecegim inşallahBende de sanırım o var şu anda akşamdan basladim.dun artı cikarmiyimdiye bu yıl.cok zorlaniyorum gitmiyor ya kıramıyorum bu kiloları ama sabah koca bi salata yaptım içine peynir ekledim biraz tarz degsitiecem
bende bu şekilde çok yıprandım bana direk kötü niyetli bir şekilde kocandan yaşlı duruyorsun dedilerAh canım ilk hedefim kurban bayramında 75 olmak sonra yavaş yavaş 60 ı görmek istiyorum
Yaşım 27 oldu
Ama bi kaç kişiden 35 gösteriyorsun lafını duydum ve çok kötü oldum
Duyduğum kişilerle aramda art niyet falan yok yaş muhabbeti oldu 35 dediler çok üzgünüm neden kendime bunu yapıyorum dite
1 kızım var
İnşallah yakın zamanda ona genç ve fit bir anne olacağım
Ben 38 yaşındayım 2 oğlum varAh canım ilk hedefim kurban bayramında 75 olmak sonra yavaş yavaş 60 ı görmek istiyorum
Yaşım 27 oldu
Ama bi kaç kişiden 35 gösteriyorsun lafını duydum ve çok kötü oldum
Duyduğum kişilerle aramda art niyet falan yok yaş muhabbeti oldu 35 dediler çok üzgünüm neden kendime bunu yapıyorum dite
1 kızım var
İnşallah yakın zamanda ona genç ve fit bir anne olacağım
Akşamları 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum etkisi olur inşallahBen 38 yaşındayım 2 oğlum var
Benim avantajim boyum senin yaşın. 10 yaş var aramızda.
Kızlar oynak olur patlat bı müzik hem eğlenin hem spor yapmış ol
Ben evde ne yaparsam dışarı çok çıkamıyorumAkşamları 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum etkisi olur inşallah
Afiyet olsun canımAnne sütü çayı ve erik pestili birazdan çorba içeceğim saat 10 da kahvaltım bitmişti.
Ağır spor yapamam canim ama yürüyorum plank yapıyorum etkili oluyor. 2. Doğumum benim 2 side sezaryenAfiyet olsun canım
Senin normal doğum muydu spor yapabilecek mısın ben yapamıyorum 6 aydan önce önermiyorlar karnım da 5 aylık hamile gibi su anda ona bakıp duruyorum
Plank yapmanın zararı olmazsa bende yapayım o zaman bide tibet egzersizlerini yapmak istiyorum ama beklemem lazım onun için yürüyüşü de anca bebek arabasıyla yaparımAğır spor yapamam canim ama yürüyorum plank yapıyorum etkili oluyor. 2. Doğumum benim 2 side sezaryen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?