- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
- 323
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.921
Tartimizda kilomuzda aynıEki Görüntüle 2878778 Günaydın kızlar 79.5 le başlıyorum bende 10:00-18:00 arası yemek yiyeceğim
Eline sağlıkGünaydın kızlar yeni gelenler hoş geldiniz pazar günü yazamadım annemin yanına gittim işlerini yaptım hayır duasını alıp geldimIkra meyra
Canim mesajını yeni gordum küçüğüm pişik oldu sıcaktan sabah onunla ugrasirken çekemedim fotoyu sabah çeksem olur mu ? 74.3 çıktım tam taminaEvet tatlım görsel olarak paylaşayım yapıyoruz
Bende de sanırım o var şu anda akşamdan basladim.dun artı cikarmiyimdiye bu yıl.cok zorlaniyorum gitmiyor ya kıramıyorum bu kiloları ama sabah koca bi salata yaptım içine peynir ekledim biraz tarz degsitiecemolumsuz düşünme 3 ay aynı kiloda kaldım okadar spor diyet banamisin demedi gram veremedim sonra fark ettim ki taktigim için pskolojik olarak veremedim şükür takıntı halim gitti takmıyorum kafama
Boyum 158 maalesefTartimizda kilomuzda aynı
Boyun kaç ?
Evet şaşırtmak lazim vücudu. Direkt detoks sevmiyorum ama suları tatlandirabilirsinBende de sanırım o var şu anda akşamdan basladim.dun artı cikarmiyimdiye bu yıl.cok zorlaniyorum gitmiyor ya kıramıyorum bu kiloları ama sabah koca bi salata yaptım içine peynir ekledim biraz tarz degsitiecem
Bsnde 60 lari görebilmeyi cok istiyorum. Kendimi cok iri görüyorumTartım bu şekildeIkra meyra
aynen canım beni,im de spor yapmmam lazım haftada 1 2 gün yapıyorum zaten tartıda eksilme çok zor oluyor bende spor yaptığım zaman incelme baya oluyorBsnde 60 lari görebilmeyi cok istiyorum. Kendimi cok iri görüyorumbölgesel benim kilolar sporla ancak istediğim firma kavusurum
Ah canım ilk hedefim kurban bayramında 75 olmak sonra yavaş yavaş 60 ı görmek istiyorumNe olursan ol kabulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?