İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
olumsuz düşünme 3 ay aynı kiloda kaldım okadar spor diyet banamisin demedi gram veremedim sonra fark ettim ki taktigim için pskolojik olarak veremedim şükür takıntı halim gitti takmıyorum kafama
Bende de sanırım o var şu anda akşamdan basladim.dun artı cikarmiyimdiye bu yıl.cok zorlaniyorum gitmiyor ya kıramıyorum bu kiloları ama sabah koca bi salata yaptım içine peynir ekledim biraz tarz degsitiecem

Bende de sanırım o var şu anda akşamdan basladim.dun artı cikarmiyimdiye bu yıl.cok zorlaniyorum gitmiyor ya kıramıyorum bu kiloları ama sabah koca bi salata yaptım içine peynir ekledim biraz tarz degsitiecem
Evet şaşırtmak lazim vücudu. Direkt detoks sevmiyorum ama suları tatlandirabilirsin

Bsnde 60 lari görebilmeyi cok istiyorum. Kendimi cok iri görüyorum bölgesel benim kilolar sporla ancak istediğim firma kavusurum
aynen canım beni,im de spor yapmmam lazım haftada 1 2 gün yapıyorum zaten tartıda eksilme çok zor oluyor bende spor yaptığım zaman incelme baya oluyor

Ne olursan ol kabulum
Ah canım ilk hedefim kurban bayramında 75 olmak sonra yavaş yavaş 60 ı görmek istiyorum
Yaşım 27 oldu
Ama bi kaç kişiden 35 gösteriyorsun lafını duydum ve çok kötü oldum
Duyduğum kişilerle aramda art niyet falan yok yaş muhabbeti oldu 35 dediler çok üzgünüm neden kendime bunu yapıyorum dite
1 kızım var
İnşallah yakın zamanda ona genç ve fit bir anne olacağım

Diyet ve spora ragmen duraklama evreaindeyim insallah haftaya 61 görürüm ama kilo olarak vermesemde beden olarak inceldim eski kiyafetlerim üzerime oluyor bu beni mutlu ediyor en azından amacim diyete daha sıkı sarılmak

Eklentiler

• 20210628_112037.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…