• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık sen bu kulübü açmasaydın belkide kilo vermeyi bırak almaya devam da edebilirdim sayende istediğim kiloya ineceğim herkese bol eksiler olsun canlarım 🤗🤩😘😍 haftya da şampiyonluğu elden bırakmıyorum haberiniz olsun dostlar 😂🤣😂🤣
Tebrik ederim canım azmin ve sağlığın daim olsun

Slm kızlar daha önce burada dikkat ederek güzel ilerliyordum hamilelik doğum girince if ibiraktim 4aylikbebegim baslamakistiyorum ama 2 ogune dayanamiyorum emziriyorum benim GB olan var miaranizda? Spor yapamıyordu bebek istediği dk emmekistiyor vücut spordan sonra asit salgıladığı için hemen emzirmemk gereki mis
Yaaa doğumu maşallah 🧿 canım bir hafta dene yapabilirsen devam edersin vardı bir kaç arkadaş bebeğini emzirip if yapan 14/10 uygula ilk başta bol sıvı tüketin. Bitki caylardan rezene zencefili çay tüketin bunlar süt arttırıcı iki ana bir ara yapın sağlıklı beslenin sütünüz zengin olsun ceviz badem fındık ara öğünde kahvaltıda eksik etmeyin ben de oğlumda yaptım sütüm çok iyiydi ve kilo aldı tombikti 🙈🧿 başarılar diliyorum pazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım 🤗 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler 💃

Merhaba arkadaşlar 🌼
Dünkü menüm

Eklentiler

• IMG_20210620_130318.jpg
    IMG_20210620_130318.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210622_085744_489.jpg
    IMG_20210622_085744_489.jpg
    177,1 KB · Görüntüleme: 23
Bugünkü menüm 🤗

Eklentiler

• IMG_20210622_193427_506.jpg
    IMG_20210622_193427_506.jpg
    178,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210622_193427_488.jpg
    IMG_20210622_193427_488.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 22
Yaaa doğumu maşallah 🧿 canım bir hafta dene yapabilirsen devam edersin vardı bir kaç arkadaş bebeğini emzirip if yapan 14/10 uygula ilk başta bol sıvı tüketin. Bitki caylardan rezene zencefili çay tüketin bunlar süt arttırıcı iki ana bir ara yapın sağlıklı beslenin sütünüz zengin olsun ceviz badem fındık ara öğünde kahvaltıda eksik etmeyin ben de oğlumda yaptım sütüm çok iyiydi ve kilo aldı tombikti 🙈🧿 başarılar diliyorum pazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım 🤗 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler 💃
Ben simdi köydeyim kayinvalidelerin yanında p.tesi nasipse evimde olacağım başlarım.insallah. 14 saat ac kalıp 10 saatte hem kahvalt i hem aksam yemeği hemde ara ogunum.mu olacak canim😀ara o gun eskisi gb yapmıyorum ama açıldığında çorba iciyordum🙄

Ben en iyi yaptığım şey ogunlerime ekmek eklememek
Vücuda dengeli besinler eklemek gerekiyor sabah bir dilim tam buğday ekmeği tüketin aksam tüketmeyin bulgur pilavı makarna pirinç pilavı patates var ise ekmek yerine geçer karbonhidrat düzenli alınmıyor ise vücut ileride proteini karbonhidrata çeviriyor dengeli beslenmek çok çok önemli 🤗

Ben simdi köydeyim kayinvalidelerin yanında p.tesi nasipse evimde olacağım başlarım.insallah. 14 saat ac kalıp 10 saatte hem kahvalt i hem aksam yemeği hemde ara ogunum.mu olacak canim😀ara o gun eskisi gb yapmıyorum ama açıldığında çorba iciyordum🙄
Üç ana yapın 🤗 öğleni hafif geçirin

Back