İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ya süpersin tebrik ederim darısı basima bu hafta yükleniyorum iki gitse razıyım spor yapıyor musun
yapıyorum canım hergün düzenli olarak yürüyüş ve hiit cardio yada leslie yada daha ağır sporlar yürüyüş olarak da hergün yürüyüş 10 bin başlangıç olarak sayıyorum 20 bine tamamlıyorum 24 bin yaparsam kendi rekorumu kırmış olacağım böyle yani

Günaydın canlar
18/6
kahvaltı klasik
ara öğün
4 kasık yoğurt
2 kasık yulaf
2 kasık protein tozu
1 yemk kaşığı badem tozu
akşam yemegi
4 kasık yoğurt
4 kasık sebze sote
1 dilim tam buğday ekmegi
salata bol yeşillikli
spor
18 bin adim
1 saat leslie
30 dakika hiit cardio
30 dakika bölgesel egzersizler
bugüne şükür istediğim gibi oldu yürüyüş az olsada sporla iyi olduğunu düşünüyorum

Ara öğün yapmadan durabiliyor musunuz? Sadece 2 öğün kaçamaksız mı besleniyorsunuz?
Ben ne kadar ara öğün yaparsam o kadar çok acikiyorum bunu farkettim. Dr rengin borekci takip ediyorum instagramda tavsiye ederim ne zaman 2ogunegectim karbonhidrat ve sekeri kestim değişim daha büyük oldu.simdi emziriyorum zorlaniyorum

Merhaba hanımlar bende if ile fazla kilolarımı vermeye niyetlendim. Minik bir bebişim var emziriyorum. 78.8 kilo ile kendime dur dedim bugün ama emzirdigim için aşırı çok acıkıyorum kendimi frenlemem lazım sizin menülerinize bakınca ben bu kadar az yiyemem diyorum ama en aza indirmeye çalışacağım

2 emzikli buradan devam edelim kızlar kadar olmamakta yavaştan verelim. Paketli gıdalar ile tatlıyı kesmek ilk hedefin.3 öğün yapabilirmisiz

2 emzikli buradan devam edelim kızlar kadar olmamakta yavaştan verelim. Paketli gıdalar ile tatlıyı kesmek ilk hedefin.3 öğün yapabilirmisiz
Yeter ki gitsin yavaş olsun paketli gıdaları tamamen çıkaralım ben süt artırması için solgar b12 birde malt içeceği kullanmıyorum. Öğünlere çok emin olamıyorum seninde öyledir bazen yemek yiyecek fırsat olmuyor kolayda ne varsa onu yiyorum

ekmeği tatlıyı kesersen bir haftada alışırsın karatay gibi kahvaltı yap hiç acıkmazsın

Evet -4 kiloyu nasıl verdin bu haftanın şampiyonu olarak bize yaptıklarını anlatırmısın tiyolarını bekliyoruz ☺☺

Bende emziriyorum doğuma 76yla girdim doğumdan sonra çok hızlı gitti 66 düştüm68e çıktım geçiyordumda sonra böyle olmaz dedim şuan 63 kiloyum 1 buçuk ayda verebildim sanırım diyet o kadar zorki hemde emzirirken

Evet -4 kiloyu nasıl verdin bu haftanın şampiyonu olarak bize yaptıklarını anlatırmısın tiyolarını bekliyoruz ☺☺
ilk önce şunu belirtmek isterim ki 1 hafta da 4 kilo verebilen biriyim ama 1 haftada 5 kilo alan biriyim nasıl yani dersen şöyle ki ben uzun yıllardır kortizon kullanıyorum vücudum ödeme çok müsait diyetisyene gittim de oda çok şaşırmıştı yağ orani az ödem çok neyse lafı çok uzatıp seni sıkmak istemem günlük ne yaptığımı paylaşayayım
sabah erken uyanır ve iki bardak su suyun içine 1 yemk kaşığı elma sirkesi döküp içerim sonra 1 litre su içine 1 adet maden suyu 1 limon sıkıp 5 dal maydonoz 4 5 yaprak nane saksıda yetiştiriyorum taze taze güzel aroma veriyor bir bardak sıcak suda 2 adet yeşil çay 2 adet kayısı çayı ve taze zencefil demliyorum 5 dakika kadar sonra 1 litre suya döküp bu karışımı gün boyunca acıkdıkça içiyorum kahvaltı standart yumurta domatessalatalık biber peynir zeytin hepsi ölçülü ara öğünde genelde yoğurt veyulaf tercih ediyorum akşam yemegi yine ölçülü 4 kasık yoğurt 4 kasık ana yemekten ogün ne pişirdiysem bol salata ve 1 dilim tam buğday ekmegi spor olarak da 10 bin adim benim başlangıç sayıyor ve genelde 20 bin falan yürüyüş yapıyorum sporda leslie yada hiit kardio yada yağ yakıcı egzersizler youtube den bakabilirsin bunları yapıyorum öğün kaçamak yaparsam ceza olarak spora yukleniyorum öyle yani canım umarım faydalı bir yazı olmuştur

Hoş geldin umarım istediğin kiloya sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…