- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.821
3-4 hafta önce 63.8 gördü eski tablo o cnm onuda güncelleme yaptim az önce kortizon aldığı için 72 gördü tekrarCanım senin kilo bildirim tablnda neden 63 yazıyor
estağfirullahYaşlılık işte
yapıyorum canım hergün düzenli olarak yürüyüş ve hiit cardio yada leslie yada daha ağır sporlar yürüyüş olarak da hergün yürüyüş 10 bin başlangıç olarak sayıyorum 20 bine tamamlıyorum 24 bin yaparsam kendi rekorumu kırmış olacağım böyle yaniYa süpersin tebrik ederim darısı basima bu hafta yükleniyorum iki gitse razıyım spor yapıyor musun
Süpersinkızlar gğünaydın 63,2 1,4 gitti bugün devam ayran a
Ara öğün yapmadan durabiliyor musunuz? Sadece 2 öğün kaçamaksız mı besleniyorsunuz?Merhaba arkadaşlar
Dünkü menüm
Ben ne kadar ara öğün yaparsam o kadar çok acikiyorum bunu farkettim. Dr rengin borekci takip ediyorum instagramda tavsiye ederim ne zaman 2ogunegectim karbonhidrat ve sekeri kestim değişim daha büyük oldu.simdi emziriyorum zorlaniyorumAra öğün yapmadan durabiliyor musunuz? Sadece 2 öğün kaçamaksız mı besleniyorsunuz?
Sadece ayran mi iciyorsun nasıl dayanirsin maşallahSelam kizlar ayran detoksu 1. Gun bitti akşam zorladı sadece inşallah bozmadan yatacam bugün tarti ne gösterecek bakalim
2 emzikli buradan devam edelim kızlar kadar olmamakta yavaştan verelim. Paketli gıdalar ile tatlıyı kesmek ilk hedefin.3 öğün yapabilirmisizMerhaba hanımlar bende if ile fazla kilolarımı vermeye niyetlendim. Minik bir bebişim var emziriyorum. 78.8 kilo ile kendime dur dedim bugün ama emzirdigim için aşırı çok acıkıyorum kendimi frenlemem lazım sizin menülerinize bakınca ben bu kadar az yiyemem diyorum ama en aza indirmeye çalışacağım
Yeter ki gitsin yavaş olsun2 emzikli buradan devam edelim kızlar kadar olmamakta yavaştan verelim. Paketli gıdalar ile tatlıyı kesmek ilk hedefin.3 öğün yapabilirmisiz
kahvaltı iki yumurta salata cnm ayranın içinde mercimek nohut bulgur salatalık varSadece ayran mi iciyorsun nasıl dayanirsin maşallahben kabak detoksu yaptığında tansiyonun düşmüştü. Ananas detoksunu seviyorum ama
ekmeği tatlıyı kesersen bir haftada alışırsın karatay gibi kahvaltı yap hiç acıkmazsınMerhaba hanımlar bende if ile fazla kilolarımı vermeye niyetlendim. Minik bir bebişim var emziriyorum. 78.8 kilo ile kendime dur dedim bugün ama emzirdigim için aşırı çok acıkıyorum kendimi frenlemem lazım sizin menülerinize bakınca ben bu kadar az yiyemem diyorum ama en aza indirmeye çalışacağım
Evet karatay kahvaltısı epey tok tutuyordu haşlanmış yumurtayla barışmam lazımekmeği tatlıyı kesersen bir haftada alışırsın karatay gibi kahvaltı yap hiç acıkmazsın
Vücuda dengeli besinler eklemek gerekiyor sabah bir dilim tam buğday ekmeği tüketin aksam tüketmeyin bulgur pilavı makarna pirinç pilavı patates var ise ekmek yerine geçer karbonhidrat düzenli alınmıyor ise vücut ileride proteini karbonhidrata çeviriyor dengeli beslenmek çok çok önemli
Evet -4 kiloyu nasıl verdin bu haftanın şampiyonu olarak bize yaptıklarını anlatırmısın tiyolarını bekliyoruz ☺☺çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık sen bu kulübü açmasaydın belkide kilo vermeyi bırak almaya devam da edebilirdim sayende istediğim kiloya ineceğim herkese bol eksiler olsun canlarımhaftya da şampiyonluğu elden bırakmıyorum haberiniz olsun dostlar
Bende emziriyorum doğuma 76yla girdim doğumdan sonra çok hızlı gitti 66 düştüm68e çıktım geçiyordumda sonra böyle olmaz dedim şuan 63 kiloyum 1 buçuk ayda verebildim sanırım diyet o kadar zorki hemde emzirirken2 emzikli buradan devam edelim kızlar kadar olmamakta yavaştan verelim. Paketli gıdalar ile tatlıyı kesmek ilk hedefin.3 öğün yapabilirmisiz
ilk önce şunu belirtmek isterim ki 1 hafta da 4 kilo verebilen biriyim ama 1 haftada 5 kilo alan biriyim nasıl yani dersen şöyle ki ben uzun yıllardır kortizon kullanıyorum vücudum ödeme çok müsait diyetisyene gittim de oda çok şaşırmıştı yağ orani az ödem çok neyse lafı çok uzatıp seni sıkmak istememEvet -4 kiloyu nasıl verdin bu haftanın şampiyonu olarak bize yaptıklarını anlatırmısın tiyolarını bekliyoruz ☺☺
Hoş geldin umarım istediğin kiloya sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınızMerhaba hanımlar bende if ile fazla kilolarımı vermeye niyetlendim. Minik bir bebişim var emziriyorum. 78.8 kilo ile kendime dur dedim bugün ama emzirdigim için aşırı çok acıkıyorum kendimi frenlemem lazım sizin menülerinize bakınca ben bu kadar az yiyemem diyorum ama en aza indirmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?