- 4 Eylül 2011
- 19.320
- 68.718
- 798
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.801
Tebrik ederim canım azmin ve sağlığın daim olsunçok teşekkür ediyorum emeğine sağlık sen bu kulübü açmasaydın belkide kilo vermeyi bırak almaya devam da edebilirdim sayende istediğim kiloya ineceğim herkese bol eksiler olsun canlarımhaftya da şampiyonluğu elden bırakmıyorum haberiniz olsun dostlar
Yaaa doğumu maşallahSlm kızlar daha önce burada dikkat ederek güzel ilerliyordum hamilelik doğum girince if ibiraktim 4aylikbebegim baslamakistiyorum ama 2 ogune dayanamiyorum emziriyorum benim GB olan var miaranizda? Spor yapamıyordu bebek istediği dk emmekistiyor vücut spordan sonra asit salgıladığı için hemen emzirmemk gereki mis
Bol eksiler olsunSelam kizlar ayran detoksu 1. Gun bitti akşam zorladı sadece inşallah bozmadan yatacam bugün tarti ne gösterecek bakalim
Hadi bakalım heyecanlı bir anSelam kizlar ayran detoksu 1. Gun bitti akşam zorladı sadece inşallah bozmadan yatacam bugün tarti ne gösterecek bakalim
evet canım geçen hafta 72 bu hafta 68canım bir haftada mı verdin 4 kıloyu
hergün yazıyorum canım yediklerimi ve yaptığım sporları sır olarak saklamıyorumBence şampiyonlar sırlarını paylaşsın bizde de olmalı
teşekkür ederim canımTebrik ederim canım azmin ve sağlığın daim olsun
aldığın kaloriyi yakıp ekstra 500 kalori daha yakarsan kilo veriliyor mantığını çözdüm benBen en iyi yaptığım şey ogunlerime ekmek eklememek
Ben simdi köydeyim kayinvalidelerin yanında p.tesi nasipse evimde olacağım başlarım.insallah. 14 saat ac kalıp 10 saatte hem kahvalt i hem aksam yemeği hemde ara ogunum.mu olacak canimYaaa doğumu maşallahcanım bir hafta dene yapabilirsen devam edersin vardı bir kaç arkadaş bebeğini emzirip if yapan 14/10 uygula ilk başta bol sıvı tüketin. Bitki caylardan rezene zencefili çay tüketin bunlar süt arttırıcı iki ana bir ara yapın sağlıklı beslenin sütünüz zengin olsun ceviz badem fındık ara öğünde kahvaltıda eksik etmeyin ben de oğlumda yaptım sütüm çok iyiydi ve kilo aldı tombikti başarılar diliyorum pazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler
Yaşlılık iştehergün yazıyorum canım yediklerimi ve yaptığım sporları sır olarak saklamıyorum
Teşekkür ederim yaklaşık yirmi.dakika da spor yaptım ip falan atladım sabah sonucu merak ediyorum şu da 3 litreyi geçti şimdi yarım litre daha içip yaticamBol eksiler olsunbaşarılar diliyorum
Ya süpersin tebrik ederim darısı basima bu hafta yükleniyorum iki gitse razıyım spor yapıyor musunevet canım geçen hafta 72 bu hafta 68
Ben de çok heyecanlıyım şeytan dürtüyor sürekli ama şükür bozmadımHadi bakalım heyecanlı bir an
Canım senin kilo bildirim tablnda neden 63 yazıyorevet canım geçen hafta 72 bu hafta 68
Vücuda dengeli besinler eklemek gerekiyor sabah bir dilim tam buğday ekmeği tüketin aksam tüketmeyin bulgur pilavı makarna pirinç pilavı patates var ise ekmek yerine geçer karbonhidrat düzenli alınmıyor ise vücut ileride proteini karbonhidrata çeviriyor dengeli beslenmek çok çok önemliBen en iyi yaptığım şey ogunlerime ekmek eklememek
Üç ana yapınBen simdi köydeyim kayinvalidelerin yanında p.tesi nasipse evimde olacağım başlarım.insallah. 14 saat ac kalıp 10 saatte hem kahvalt i hem aksam yemeği hemde ara ogunum.mu olacak canimara o gun eskisi gb yapmıyorum ama açıldığında çorba iciyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?