- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.781
Hoş geldin kendinden biraz bahsedersen yaş evli doğum var mımerhaba arkadaşlar, tesadüf konunuz karşıma çıktı ben de şu sıralar kilo vermek istiyorum. ama hep gün içinde çeldirici şeyler oluyo ve sağlıklı beslenme durumum olmuyo. Bu süreçte neler yapıyorsunuz gruba şöyle bir göz atma fırsatım oldu sadece. gerçekten kilo verdiniz mi? Ne kadar zamanda kilo kaybı yaşadınız?
Açıkçası belli birşey yok 2 öğün yiyip gerisinde açlık yapıyoruz. Açlık döneminde su sade çay kahve kalorisiz şeyler tüketiyorum. Kalorili birşey yersen hareketini artırarak dengeliyorsun. Ben baslrada hızlı verdim ama hiç kaçamak yapmadım. Şu sıra biraz hamur işi türevi çok yedigimden yani yerde sayiyorummerhaba arkadaşlar, tesadüf konunuz karşıma çıktı ben de şu sıralar kilo vermek istiyorum. ama hep gün içinde çeldirici şeyler oluyo ve sağlıklı beslenme durumum olmuyo. Bu süreçte neler yapıyorsunuz gruba şöyle bir göz atma fırsatım oldu sadece. gerçekten kilo verdiniz mi? Ne kadar zamanda kilo kaybı yaşadınız?
Ben bugün başladım bakalım 2 gün yapcam sporlada destekleyecem kilo kaybı nasıl olacak acababen yarın başlıycam iki gün düşünüyorum canım sonrasında da diyete devam
Geçmiş olsunVertigo 4 gündür devam ediyor. Bir süre paylaşım yapamayabilirim.
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçerVertigo 4 gündür devam ediyor. Bir süre paylaşım yapamayabilirim.
ben de bugün başladım internette 3 gün yapın diyor yapabilirsem yaparım bakalımBen bugün başladım bakalım 2 gün yapcam sporlada destekleyecem kilo kaybı nasıl olacak acaba
çok geçmiş olsun cnm ihmal etme serum taktır hemen rahatlatıyorVertigo 4 gündür devam ediyor. Bir süre paylaşım yapamayabilirim.
hoşbuldum. 34 yaşındayım bekarım:) 1,68 boy 68,5 da güncel kilom. istediğim kilo 62-63 , 60 olsa mükemmel olur:) Çalıştığım için 2 öğün beslenmek zor oluyor. sabah kahvaltısını az tükettiğim için öğlen mutlaka acıkıyorum bunun için öneriniz nedir?Hoş geldin kendinden biraz bahsedersen yaş evli doğum var mı
Sabah bitki çayı şekersiz çay kahve su tüketin öğlen 12 de beslenme yaparsınız akşam 20 de kapatirsinizhoşbuldum. 34 yaşındayım bekarım:) 1,68 boy 68,5 da güncel kilom. istediğim kilo 62-63 , 60 olsa mükemmel olur:) Çalıştığım için 2 öğün beslenmek zor oluyor. sabah kahvaltısını az tükettiğim için öğlen mutlaka acıkıyorum bunun için öneriniz nedir?
Çalışınca rahat yapıyordum sabah kalkıp kahve içiyordum ya da Yeşilçay öğlen sağlam kahvaltı aksam yemek . ehoşbuldum. 34 yaşındayım bekarım:) 1,68 boy 68,5 da güncel kilom. istediğim kilo 62-63 , 60 olsa mükemmel olur:) Çalıştığım için 2 öğün beslenmek zor oluyor. sabah kahvaltısını az tükettiğim için öğlen mutlaka acıkıyorum bunun için öneriniz nedir?
çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık sen bu kulübü açmasaydın belkide kilo vermeyi bırak almaya devam da edebilirdim sayende istediğim kiloya ineceğim herkese bol eksiler olsun canlarımŞampiyon karşınızdatabiki de A annym tebrikler - 4 kilo herkesi tebrik ederim haftaya bol eksiler olsun Eki Görüntüle 2875516
canım bir haftada mı verdin 4 kıloyuçok teşekkür ediyorum emeğine sağlık sen bu kulübü açmasaydın belkide kilo vermeyi bırak almaya devam da edebilirdim sayende istediğim kiloya ineceğim herkese bol eksiler olsun canlarımhaftya da şampiyonluğu elden bırakmıyorum haberiniz olsun dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?