- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.801
bence de bozmuştur o ilaçlar kötü yapıyorBen hala regli olamadım, bütün belirtiler mevcut ama nazlı gelin misali gelmiyor, gününde gelmeyince denize girebilmek için 2 gün geciktirici içtim sanırım bozdu bütün düzenimi
ben akşamları yapıyorum sporu ama cnm istemiyorsa yorgunsam tv izliyorum kıtap okuyorum kafamı dağıtıyorum zorlayınca stres yapınca diyeti daha kötü etkiliyorYaz gelmeden zayıflayamadım ki canım bırakayım. Geçen hafta denizde yandım birkaç gece uykusuz geçince 2-3 gündür havanında serin olmasından istifade uyuyorum sabah uyanamadım spor yapacaktım. vücudun uykuya da ihtiyacı var en azından adım sayıyorum 10 bin adımın altına düşmüyorum
Katiliyorum psikolojik olarak spora hazir degilsem uzerine gidersem ben diyetten soguyorum. Bu sefer beslenmemi degistiriyorum sekersiz karbonhidrateiz ve hazir paketlileri almiyorum bakalim sonuclar nasil olacakben akşamları yapıyorum sporu ama cnm istemiyorsa yorgunsam tv izliyorum kıtap okuyorum kafamı dağıtıyorum zorlayınca stres yapınca diyeti daha kötü etkiliyor
psikolojı ne kadar iyiyse diyet de o kadar iyi oluyor
Evet onlar bozar cnm bırakınca 1 hafta 10 gün sonra gelir geçmiş olsun bende agrıya dayanamadım diş hastaneleri sadece ilaç yazıyor pandemiden dolayı diş etim kanama yaptı sag alt tarafta gar gara etki etmedi antibiyotik ve agru kesici bıraz hafifletti çok şükür 36 saat yemek yemedim su su su onuda zor içiyordum verdiği agrı kesici muhteşem kesti en azından zonklamayı geçirdi agrı azda olsa devam etti 36 saat sonra 1 tabak kiraz yedim regl var baş dönmesi yaşadım açlıktan kiraza saldırdım 2 saat sonra yemek ekmekli yemek öyle söyleyim kendime geldim şukur ama 1.5 saat yurudum yakmışımdır adana gibi sıcak yerde iyi ter attımBen hala regli olamadım, bütün belirtiler mevcut ama nazlı gelin misali gelmiyor, gününde gelmeyince denize girebilmek için 2 gün geciktirici içtim sanırım bozdu bütün düzenimi
İnşallah olumlu geçer canım emekler çöp olmasınKahvalti: 2 yumurta ,1 dilim ekmek, domates salatalik
Ara: 1 seftali, 1 badem unlu sekersiz yagsiz kurabiye
Aksam: 6 adet kofte, salata, accik ekmek
1 saat dumbell ile full body pilates
Aksam yemegim cok geçe kaldi bugun, tam 16/8 olamadi malesef ama spor ve yemek icime sindigi icin gormezden geliyorum
Haftasonu sehir disindayim dua edin kizlar alkole yemege cok dusmeyeyim valla tum emekler cop olur
Çok güzel toparlamışın süper cnmDün resmen kaçamak günümdü yazmıcam
Bugün telafi ettim
Sabah 10 ,3 kaşık yulaf süt 1 kuru incir,keten tohumu
Ara Nescafe
Akşam 17.30 közlenmiş patlıcan ve nohut salatası yeşillik kuru soğanlı
Spor:1 saat Leslie yaptım ,400 kalori yakmışım
Ben vikis sürdüklerini duydum göbek için ama ne bilim saçma geldi göbegine sürüp streçle sarmışlar spor yapmışlar canım11:00 1,5 dilim ekmek ve 2 yumurta ile kahvaltı
16:00 karpuz+biraZ üzüm
19:30 gibi köfte,salata,yoğurt
15 dan kadın ve yanlar için çalıştım aksamda spor yaparim ve1 yeşil çay karanfilli
Yatarken de emziren anne çayı çubuk cat onu ilk defa içeceğim tadı nasıl bilmiyirum , plates lastiği almak istiyorum bulamadım göbeğime de illa bişey surecem,kendimi kötü hissediyorum, inceltici sıkılaştırıcı bı krem gibi bişey bulup spor yazacam.
Kiyamam canim dis sanscisi cok kotu birde corona zamanında daha zor. Doktorlarda muayene etmek istemiyorlar.antibiyotik iltihabi dagitir iyi gelir insallah.Evet onlar bozar cnm bırakınca 1 hafta 10 gün sonra gelir geçmiş olsun bende agrıya dayanamadım diş hastaneleri sadece ilaç yazıyor pandemiden dolayı diş etim kanama yaptı sag alt tarafta gar gara etki etmedi antibiyotik ve agru kesici bıraz hafifletti çok şükür 36 saat yemek yemedim su su su onuda zor içiyordum verdiği agrı kesici muhteşem kesti en azından zonklamayı geçirdi agrı azda olsa devam etti 36 saat sonra 1 tabak kiraz yedim regl var baş dönmesi yaşadım açlıktan kiraza saldırdım 2 saat sonra yemek ekmekli yemek öyle söyleyim kendime geldim şukur ama 1.5 saat yurudum yakmışımdır adana gibi sıcak yerde iyi ter attımsabah daha iyi olmak dileği ile çok şüküt diyorum rabbim her keze saglık versin saglık gibisi yok biri ne güzel yemek yemiyorsun diyet iyi olur dedi dedimki agrı olmasın ama yemek yiyerek zayıflayım dedim hayırlı geceler olsun kızlar en saglıklısından
Sagol cnm şükür bu gün çok iyiyim. arada bozsanda geri topladıysan o diyet bozulmadı demektirKiyamam canim dis sanscisi cok kotu birde corona zamanında daha zor. Doktorlarda muayene etmek istemiyorlar.antibiyotik iltihabi dagitir iyi gelir insallah.
Detox olarak ne yapıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz?Ah yaaa alkole dustum
Yarin full detox
Ozel bir sey degil, az ve hafif yiyip bol bol su icmekDetox olarak ne yapıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?