• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah 9.00 kahve çeyrek simit
Öğle:küçük parça yaş pasta
Akşam 16.30 ızgara et salata
17.00 sütlü Nescafe

1 saat cardio yaptım

Slm kızlar nasılsınız havalar çok sıcak 😱 diyetler nasıl gidiyor dün misafirim vardı giremedim 😬 mangallı tatlılı yemek pogramım oldu liste yazmak istemedim. Diyeti iyice zorlaştırmak anlamsızca oldu dünkü menümle geri geri gitmeden bugun sıvı detoksluyorum kendimi 🙈🙉

13.07
11:30**3kaşik yağsız yoğurdun içine 1 kaşik zerdeçal yedim.
12:00**1.5 dilim peynir,1 dilim salçalı ekmek
Saat 15:00 te filtre kahve içerim sütlü ya da bir bardak diyetik kefir.

Akşam 18:00 **1tabak taze fasulye ve salata biraz karpuz kapanış.

Slm kızlar nasılsınız havalar çok sıcak 😱 diyetler nasıl gidiyor dün misafirim vardı giremedim 😬 mangallı tatlılı yemek pogramım oldu liste yazmak istemedim. Diyeti iyice zorlaştırmak anlamsızca oldu dünkü menümle geri geri gitmeden bugun sıvı detoksluyorum kendimi 🙈🙉
Karantinanin kalkmasi kotu oldu ya. Haftasonlari hep bir program bir gezme. Haliyle yeme icme de oluyor, tum haftanin emegi cop 🙄

13.07
11:30**3kaşik yağsız yoğurdun içine 1 kaşik zerdeçal yedim.
12:00**1.5 dilim peynir,1 dilim salçalı ekmek
Saat 15:00 te filtre kahve içerim sütlü ya da bir bardak diyetik kefir.

Akşam 18:00 **1tabak taze fasulye ve salata biraz karpuz kapanış.
Zerdaçala azcık karabiberde eklersen daha iyi oluyormuş çeyrek limon suyuyla 😉

Al benden de o kadar kendimi çok suçlu hissediyorum if e ve düşük karbonhidrata ihanet ettim..:silah:Hala regli olmadım bakalım kendimi regli olmaya şartlandırdım saçma sapan bir şekilde takıntı yaptım.

Al benden de o kadar kendimi çok suçlu hissediyorum if e ve düşük karbonhidrata ihanet ettim..:silah:Hala regli olmadım bakalım kendimi regli olmaya şartlandırdım saçma sapan bir şekilde takıntı yaptım.
Gebelik olmasın cnm 🙉 aynen yaa ihanet gibi oluyor toparlarım bugun 🙉🙈

Slm kızlar Sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta söğüş
Ara türk kahvesi hurma
Akşam 17.00 kabak çorbası yoğurt
Ara:sütlü Nescafe 2 kare çikolata

Yarında kilo veremezsem şok diyet uygulayacağım 🤔

Kahvalti : 2 yumurtali omlet
domates salatalik biber
ceyrek avokado
Peynir
1 kasik kahvaltilik sos

Ara: 1 kakaolu findikli zuber
1 tatli kasigi fistik ezmesi

Aksam: 1 dilimden az karpuz
Taze fasulye
2 tane etsiz cigkofte

45 dk pilates.
Bakalim yarin ne olacak🙄

Gunaydin herkese😊
IMG_20200714_084436.jpg

Merhaa kizlar sabah sabah adliyedeyiz arkadasimin durusmasinda tanik olarak ifademi alacaklar. Durusma.saati uzadi halen buradayiz. Sabah tartildim 1 kilo fazlam var 67.4 ciktim.regli olmadim patlyacagim sadece foto cekip yukleyemiyorum.

Bundan sonra fazla veremicem sanırım gerçi regl daha bitmedi pazar günü yedim dün artıydı detoksladım 400 eksi 😉😊
1594721493081-262938159.jpg

Back