• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Gunaydin guzel hanimlar🥰
Kahvaltiya saglam basladim bugun. Birkac gundur is yogunlugundan bilgisayar basinda alelacele yiyordum. Sonrasinda acikiyor insan.
Lavas boregi yaptim kendime, icinde kasar peynir maydanoz ince kiyilmis yesil biber ve baharat var. Kahvalti alternatifi ariyorsaniz diye paylasiyorum.Eki Görüntüle 2659577
Çok hoş gözüküyor,un kepekli mi

8 temmuz menüm

18/6
Uyandım bol su dukan içecek

11 de Reglim arttı bugun kendimi tatlıya vermemek için çok az tatlımsı sade gevrek 🙈
IMG-20200708-WA0005.jpeg

Saat 17 de semiz otlu çorba kapanış
20200708_171837-1.jpg

Spor vs yapamicam çok fenayım 🙊

Günaydın kızlarrr
08.07.2020 günü menüm
Saat 12:30 2 yumurta, peynir domates, zeytin ve 4 erik
16:00 5 mürdüm eriği gereksiz yedim , arkadaşlar ikram etti
19:00 2 kase şehriye çorba, turşu
21:00 gb 1 top dondurma

14.000 adımdan fazla yürüdüm.

Günaydın herkese 🌿
11:00 2 yumurta, salatalık, domates, beyaz peynir, 3 zeytin
15:00 emziren anne çayı ve 2 adet hurma
18:00 ton balıklı salata
Kaç gündür spor yapmadım bugün yapacağım ama 👍

09.07
Saat 13:00 1 tabak etsiz nohut yemeği, 1 dilim ekmek,1 bardak acılı şalgam

Ara 1 bardak filtre kahve az sütlü

Aksam 18:00 1 küçük tabak yoğurtlu spagetti yapıcam (çok canım çekti ya)😁Sonra su dişında bişey yeyip icmem

Slm kızlar bugunkü menum bunlar canım hiç bişi istemiyor diş etim agrıyor sabahı sabah ettim 6 adet majezik banamısın demedi diş eti spreyl aldım oda az fayda etti 😨

Kahvaltım
IMG-20200709-WA0017.jpeg

4 civarı kahvem
20200709_161518.jpg

Kızlar 2 gündür bilfirim yapmıyorum,diyeti bozduran tek şey dondurma, moralim bozuk annem memlekete gitti, içimden hicbisey tazasim gelmiyor,iki gün sonra bizde eşimin memleketine gidicez,zaten köy orası dondurma da bulamam. Bugün akşam 2 büyü tabak nohut yemeği yedim öyle mutsuzum,yanında da tavuk salata.

Kızlar 2 gündür bilfirim yapmıyorum,diyeti bozduran tek şey dondurma, moralim bozuk annem memlekete gitti, içimden hicbisey tazasim gelmiyor,iki gün sonra bizde eşimin memleketine gidicez,zaten köy orası dondurma da bulamam. Bugün akşam 2 büyü tabak nohut yemeği yedim öyle mutsuzum,yanında da tavuk salata.

Allah kavuştursun. Çok şükür hepiniz sağlıklı bir aradaydınız yine bir araya gelirsiniz. Önünde bak tatil var iyi değerlendir olumlu düşün ki günlerini heba etme.

09.07.2020
saat 12:30 1 yumurta, peynir, domates, kırmızı kapya biber, kavun
17:00 bir avuç çerez (badem, fındık kaju kuru üzüm)
20:00 hindi kapama 3 parça et vardı,1 bardak şalgam 1 bardak ayran

10.000 adımı aştım.

kızlar neden hiç yazmıyorsunuz hepiniz bıraktınız mı diyeti yoksa

kızlar neden hiç yazmıyorsunuz hepiniz bıraktınız mı diyeti yoksa

Yaz gelmeden zayıflayamadım ki canım bırakayım. Geçen hafta denizde yandım birkaç gece uykusuz geçince 2-3 gündür havanında serin olmasından istifade uyuyorum sabah uyanamadım spor yapacaktım. vücudun uykuya da ihtiyacı var en azından adım sayıyorum 10 bin adımın altına düşmüyorum:KK66:

Back