- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.781
Çok hoş gözüküyor,un kepekli miGunaydin guzel hanimlar
Kahvaltiya saglam basladim bugun. Birkac gundur is yogunlugundan bilgisayar basinda alelacele yiyordum. Sonrasinda acikiyor insan.
Lavas boregi yaptim kendime, icinde kasar peynir maydanoz ince kiyilmis yesil biber ve baharat var. Kahvalti alternatifi ariyorsaniz diye paylasiyorum.Eki Görüntüle 2659577
Afiyet olsun8 temmuz Çarşamba menü
9:00Eki Görüntüle 2659734
Yanında çay
Ara:kahve ve yeşil içecek
1 saat cardio yaptım
16:00 Eki Görüntüle 2659735
Ton balıklı salata
Sütlü Nescafe ve kuru incir
Kapanış
Evet canim kepekli lavasÇok hoş gözüküyor,un kepekli mi
Başka hiç birsey yemedimSlm kızlar bugunkü menum bunlar canım hiç bişi istemiyor diş etim agrıyor sabahı sabah ettim 6 adet majezik banamısın demedi diş eti spreyl aldım oda az fayda etti
KahvaltımEki Görüntüle 2660192
4 civarı kahvem
Eki Görüntüle 2660194
Gecmis olsun canim diş zor olur bilirimSlm kızlar bugunkü menum bunlar canım hiç bişi istemiyor diş etim agrıyor sabahı sabah ettim 6 adet majezik banamısın demedi diş eti spreyl aldım oda az fayda etti
KahvaltımEki Görüntüle 2660192
4 civarı kahvem
Eki Görüntüle 2660194
Sagol canım çok fenayım bugun sesizlik var giremedim deGecmis olsun canim diş zor olur bilirim
çok sessizleştik demi yaSagol canım çok fenayım bugun sesizlik var giremedim deses verin kızlar
Aynen canım dün sık sık baktım ses yok geri çıktım canım sıkıldı. Geçmiş olsun dişçiye gidebilecek misin?Sagol canım çok fenayım bugun sesizlik var giremedim deses verin kızlar
Kızlar 2 gündür bilfirim yapmıyorum,diyeti bozduran tek şey dondurma, moralim bozuk annem memlekete gitti, içimden hicbisey tazasim gelmiyor,iki gün sonra bizde eşimin memleketine gidicez,zaten köy orası dondurma da bulamam. Bugün akşam 2 büyü tabak nohut yemeği yedim öyle mutsuzum,yanında da tavuk salata.
Yaz geldi denizler açıldıkızlar neden hiç yazmıyorsunuz hepiniz bıraktınız mı diyeti yoksa
kızlar neden hiç yazmıyorsunuz hepiniz bıraktınız mı diyeti yoksa
Yaz geldi denizler açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?