İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah 9.00 kahve çeyrek simit
Öğle:küçük parça yaş pasta
Akşam 16.30 ızgara et salata
17.00 sütlü Nescafe

1 saat cardio yaptım

Slm kızlar nasılsınız havalar çok sıcak diyetler nasıl gidiyor dün misafirim vardı giremedim mangallı tatlılı yemek pogramım oldu liste yazmak istemedim. Diyeti iyice zorlaştırmak anlamsızca oldu dünkü menümle geri geri gitmeden bugun sıvı detoksluyorum kendimi

13.07
11:30**3kaşik yağsız yoğurdun içine 1 kaşik zerdeçal yedim.
12:00**1.5 dilim peynir,1 dilim salçalı ekmek
Saat 15:00 te filtre kahve içerim sütlü ya da bir bardak diyetik kefir.

Akşam 18:00 **1tabak taze fasulye ve salata biraz karpuz kapanış.

Karantinanin kalkmasi kotu oldu ya. Haftasonlari hep bir program bir gezme. Haliyle yeme icme de oluyor, tum haftanin emegi cop

Zerdaçala azcık karabiberde eklersen daha iyi oluyormuş çeyrek limon suyuyla

Al benden de o kadar kendimi çok suçlu hissediyorum if e ve düşük karbonhidrata ihanet ettim..Hala regli olmadım bakalım kendimi regli olmaya şartlandırdım saçma sapan bir şekilde takıntı yaptım.

Al benden de o kadar kendimi çok suçlu hissediyorum if e ve düşük karbonhidrata ihanet ettim..Hala regli olmadım bakalım kendimi regli olmaya şartlandırdım saçma sapan bir şekilde takıntı yaptım.
Gebelik olmasın cnm aynen yaa ihanet gibi oluyor toparlarım bugun

Slm kızlar Sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta söğüş
Ara türk kahvesi hurma
Akşam 17.00 kabak çorbası yoğurt
Ara:sütlü Nescafe 2 kare çikolata

Yarında kilo veremezsem şok diyet uygulayacağım

Kahvalti : 2 yumurtali omlet
domates salatalik biber
ceyrek avokado
Peynir
1 kasik kahvaltilik sos

Ara: 1 kakaolu findikli zuber
1 tatli kasigi fistik ezmesi

Aksam: 1 dilimden az karpuz
Taze fasulye
2 tane etsiz cigkofte

45 dk pilates.
Bakalim yarin ne olacak

Merhaa kizlar sabah sabah adliyedeyiz arkadasimin durusmasinda tanik olarak ifademi alacaklar. Durusma.saati uzadi halen buradayiz. Sabah tartildim 1 kilo fazlam var 67.4 ciktim.regli olmadim patlyacagim sadece foto cekip yukleyemiyorum.

Bundan sonra fazla veremicem sanırım gerçi regl daha bitmedi pazar günü yedim dün artıydı detoksladım 400 eksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…