- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.821
Karantinanin kalkmasi kotu oldu ya. Haftasonlari hep bir program bir gezme. Haliyle yeme icme de oluyor, tum haftanin emegi copSlm kızlar nasılsınız havalar çok sıcakdiyetler nasıl gidiyor dün misafirim vardı giremedim mangallı tatlılı yemek pogramım oldu liste yazmak istemedim. Diyeti iyice zorlaştırmak anlamsızca oldu dünkü menümle geri geri gitmeden bugun sıvı detoksluyorum kendimi
Zerdaçala azcık karabiberde eklersen daha iyi oluyormuş çeyrek limon suyuyla13.07
11:30**3kaşik yağsız yoğurdun içine 1 kaşik zerdeçal yedim.
12:00**1.5 dilim peynir,1 dilim salçalı ekmek
Saat 15:00 te filtre kahve içerim sütlü ya da bir bardak diyetik kefir.
Akşam 18:00 **1tabak taze fasulye ve salata biraz karpuz kapanış.
Slm kızlar nasılsınız havalar çok sıcakdiyetler nasıl gidiyor dün misafirim vardı giremedim mangallı tatlılı yemek pogramım oldu liste yazmak istemedim. Diyeti iyice zorlaştırmak anlamsızca oldu dünkü menümle geri geri gitmeden bugun sıvı detoksluyorum kendimi
Gebelik olmasın cnmAl benden de o kadar kendimi çok suçlu hissediyorum if e ve düşük karbonhidrata ihanet ettim..Hala regli olmadım bakalım kendimi regli olmaya şartlandırdım saçma sapan bir şekilde takıntı yaptım.
Yaa ben buraya foto yüklemeyi ancak bu kadar başarabildim bu hafta çok dikkat ederek besledim birde adet dönemimdi oda bitince bayagi birde ödem attım umarım herkes güzel kilolar vermistir
Akşam 5-6 gibi yazıyorum geçen haftada yazılı buhunde güncellicemResimlerin altına kilo farkınıda yazalım mı arkadaşlar merak ediyorum ilk sayfaya dön bak falan zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?