İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Haftanın yıldizi Pigment tebrikler canım 1.350 ile haftanın yıldızı oldun 56.00 kilodan 54.15 eksilen kilosu 1.350

H Hafsa hanim canım biraz dikkat edersen kilo verimin olur geçen hafta ne yaptı isen aynısını yap çok iyi vermiştin azimli ve kararlı ol yeter

Haklısın kuzu ya,kilo vermek zorlaştı vermem gereken 10 kg yağ var akşamları protein yapayım hep. Cumartesi eşimin köyüne Karadeniz e gidicez, alayım 10 kg parçalı tavuk, çıkar pişir ye

Baskül paylaşmadın hanımmm afiyet olsun

Sabah 11:00 1 yumurta, 4 zeytin, kk kadar peynir, domates, salatalık
14:00 emziren anne çayı
18:30 1 küçük tabak kabak yemeği

Slm hanımlar
7 temmuz menüm
16/8
Saat 11 de

15.30 da 3 yeşil erik yarım muz

Saat 19 da akşam yemegi kapanış

100 mekik 30 dkk bacak basen

7 temmuz menü
Sabah klasik kahvaltım 1 dilim ekmek ,1 yumurta ,söğüş peynir
Ara kahve hurma
Saat:13:00 1 mısır haşlanmış
Akşam 17:00 1 tabak bamya yemeği
Biraz cacık
18:00 sütlü Nescafe ,1 küçük kare çikolata

Sabah 12:30 Adana şiş 1 adet 2 küp dilimi ekmek , salata ve 2 kaşık yoğurt
Aksam 19:00 1 kase çerez, 1 bardak kefir, 2 kaşık kısır, 1 kaşık yoğurtlu salata
14000 adım atmışım dün.

Komşularımızla program yaptık dün için 3 /4 çeşit tatlı vardı, poğaça , kısır vs salata vardı şehriyeli tavuklu çeşit çoktu ama yemedim.

Merhaba kızlar.1 hafta burada olamayacağım ev değil ülke değiştiriyorum çünkü iş güç dağ kadar uğraşıp duruyorum.Bu dönemde yediklerime dikkat edeceğim ama hep dışardan yiyeceğim için nasıl olacak bilmiyorum.örneğin sabah dışarda tost yemek zorunda kaldım.1 hafta sonra görüşürüz inş.Artı çıkarım her türlü ama az bi artıyla yırtmaya çalışacağım.

Büyük değişiklikler oluyor ne güzel, hayırlısı olsun yediklerine sağlığın için dikkat et vücudun düşmesin

8 temmuz
1 cay bardaği kefir,1sahanda yumurtA,yarım domates ve salatalık,ekmek yok.
Ara 1 bardak sütlü kahve
Akşam a taze fasulye yerim 1 tabak

Gunaydin guzel hanimlar
Kahvaltiya saglam basladim bugun. Birkac gundur is yogunlugundan bilgisayar basinda alelacele yiyordum. Sonrasinda acikiyor insan.
Lavas boregi yaptim kendime, icinde kasar peynir maydanoz ince kiyilmis yesil biber ve baharat var. Kahvalti alternatifi ariyorsaniz diye paylasiyorum.

Tamam kuzum haber vermen mutlu etti çok kolay gelsin zor evi taşımak allah yardımcınız olsun bende 5 ay sonra balıkesire taşınacagız şimdiden telaş sardı

Deli gibi göbek yan eritme çalışıyorum iki gündür, göbek yanlar gitse ah karın kasim olsa
Kilo verme surecindeyken daha cok cardio /full body tarzi fat burning egzersizlere agirlik ver derim ben canim. Cunku yanlar gobekler egzersizle gitmez, diyetle erir onlar. Sen siki cardionu yap, zaten kilo verdikce sikilasma da hissedeceksin. Sonra gelsin core workoutlar

8 temmuz Çarşamba menü
9:00
Yanında çay
Ara:kahve ve yeşil içecek
1 saat cardio yaptım
16:00
Ton balıklı salata
Sütlü Nescafe ve kuru incir
Kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…