İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Akşamları kefir içiyorum ancak o zamanda mayalanıyor kefirim. ekşimemesi için tüketiyorum. Sizce sorun olur mu orucumu bozar mı 1 bardak kefir

Akşamları kefir içiyorum ancak o zamanda mayalanıyor kefirim. ekşimemesi için tüketiyorum. Sizce sorun olur mu orucumu bozar mı 1 bardak kefir
Canım ifi bozar ama normalde çok sağlıklı.bana doktor önermişti yatmadan 1 çay bardağı kefir göbek yağlarını eritiyormuş.

Canim tartidan once kacamak mi yaptin.. dun aksam sigara boregi kizarttim esim 1 tane ye dedi yemedim.bu aksam da komsularim etkinlik yapalim dediler herkes kendince birşeyler yapip hep birlikte yiyelim diye dusunmusler cocuklar da piknik yapmak istemis aksam kisir varsa sadece kisir alip ayla desteklemek istiyorum. Pasta borek yemem insallah.

Slm kızlar nasılsınız ben regl günümdeyim ve şişmiş durumdayım bu hafta böyle canlar gecen hafta 65.2 bu hafta baskülüm utanç verici olsada haftaya bol eksili baskül paylaşım yapıcam yediğimin dışına çıkmadım paylaştım tabaklarımı bunun ödem oldugunu şişlik olduguna eminim her kese bol eksili hafta diliyorum adana 40 derece yanıyoruz

Unutmuşum birde ideal kiloma yakın oldugum zamanlarda fazla kilo veremiyorum umarım o dönemde değilimdir boy 1.69 ideal 61

Kızlarla ilğileniyorum ilk sayfaya güncellicem haftanın yıldızını görelim akşam bildirim yapıcagım öpüldünüz

Reglim bir olsa diye bakıyorum inan net göreceğim kilomu

bence gr da olsa çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…