- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.741
ylaşımı benden gelsin. 1 haftada -
-900 ama ben kendimi şiş hissediyorum.
Gunaydin kizlar dun aksami sebze ile hafif atlattim ve cok guzel su ictim sonuc bu
İnşallahHepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.Süpersinizzzz hız kesmek yok bayrama hedefimize ulaşalım ya da çok yakınlaşalım.
Canım ifi bozar ama normalde çok sağlıklı.bana doktor önermişti yatmadan 1 çay bardağı kefir göbek yağlarını eritiyormuş.Akşamları kefir içiyorum ancak o zamanda mayalanıyor kefirim. ekşimemesi için tüketiyorum. Sizce sorun olur mu orucumu bozar mı 1 bardak kefir
Canim tartidan once kacamak mi yaptin.. dun aksam sigara boregi kizarttim esim 1 tane ye dedi yemedim.bu aksam da komsularim etkinlik yapalim dediler herkes kendince birşeyler yapip hep birlikte yiyelim diye dusunmusler cocuklar da piknik yapmak istemis aksam kisir varsa sadece kisir alip ayla desteklemek istiyorum. Pasta borek yemem insallah.((( 1 günde 200 Gr aldımEki Görüntüle 2659025
Ogunde hazir olursa aksam ogunumde içeyim hatta zerdecalli iceyim dedimCanım ifi bozar ama normalde çok sağlıklı.bana doktor önermişti yatmadan 1 çay bardağı kefir göbek yağlarını eritiyormuş.
Unutmuşum birde ideal kiloma yakın oldugum zamanlarda fazla kilo veremiyorum umarım o dönemde değilimdirSlm kızlar nasılsınız ben regl günümdeyim ve şişmiş durumdayımbu hafta böyle canlar gecen hafta 65.2 bu hafta baskülüm utanç verici olsada haftaya bol eksili baskül paylaşım yapıcam yediğimin dışına çıkmadım paylaştım tabaklarımı bunun ödem oldugunu şişlik olduguna eminim her kese bol eksili hafta diliyorum adana 40 derece yanıyoruz
Eki Görüntüle 2659082
Değil canım
Değil canımutanıyorum
Slm kızlar nasılsınız ben regl günümdeyim ve şişmiş durumdayımbu hafta böyle canlar gecen hafta 65.2 bu hafta baskülüm utanç verici olsada haftaya bol eksili baskül paylaşım yapıcam yediğimin dışına çıkmadım paylaştım tabaklarımı bunun ödem oldugunu şişlik olduguna eminim her kese bol eksili hafta diliyorum adana 40 derece yanıyoruz
Eki Görüntüle 2659082
bence gr da olsa çok iyiSlm kızlar nasılsınız ben regl günümdeyim ve şişmiş durumdayımbu hafta böyle canlar gecen hafta 65.2 bu hafta baskülüm utanç verici olsada haftaya bol eksili baskül paylaşım yapıcam yediğimin dışına çıkmadım paylaştım tabaklarımı bunun ödem oldugunu şişlik olduguna eminim her kese bol eksili hafta diliyorum adana 40 derece yanıyoruz
Eki Görüntüle 2659082
AynenReglim bir olsa diye bakıyorum inan net göreceğim kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?