• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Deli gibi katın kasi çalışıyorum, bı kızı çok kıskandım ve kendimi öküz gibi hissediyorum
Bacak basen calış canım ebru karaduman yada başka kişiler fark etmez bacak basen incetme yaz 😊

Bacak basen calış canım ebru karaduman yada başka kişiler fark etmez bacak basen incetme yaz 😊
Kuzu gruptan biri dedi Instagram da goozge mi ne ona baktım kendimi sığır hibi hissettim onun yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Öğünlerden ne aç ne çok tok kalkıyorum. Bakalım kg kaç düşecek ve incelme ne olacak. Dümdüz kaslı karın istiyorum. Ahh emzirmesem ödem aticilri kullanirdim. Neyse süt daha önemli.

Kuzu gruptan biri dedi Instagram da goozge mi ne ona baktım kendimi sığır hibi hissettim onun yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Öğünlerden ne aç ne çok tok kalkıyorum. Bakalım kg kaç düşecek ve incelme ne olacak. Dümdüz kaslı karın istiyorum. Ahh emzirmesem ödem aticilri kullanirdim. Neyse süt daha önemli.
Günlük 1 bardak yeşil cay öneriliyor da 6 ayı geçtiyse

limonlu zencefil yap sütü artırıyor cnm

Yarım limon suyu
1 maden suyu
2 ince dilim taze zencefil
1 litre kavanoz yada 1 litrelik cam şişe büyükte olabilir 1.5 litrelikte illa 1 litrelik olması şart değil

1 limon suyu sık kabugunu 4-5 parcaya kes kat 750-800 mlm suya
2 ince dilim zencefilide kat suya
En son sade maden suyunu ekle agzını sıkı kapat dolaba koy sabah gün içinde bitir 5 bardak zaten biter yemeklerden 1 saat önce iç 1 bardakta bırak gece iç yat 😉😍😘

Teşekkur ederim canım pazartesi günü bu ödemle artı çıkmam umarım hande_buse hande_buse rakib olduk maşallah spor egzersiz herşeyi yapıyor ben ikizlerle onun kadar yapamıyorum 😬 hedefe kim gelir önce bilmiyorum ama ben 64-65 te takılıyorum her defasında bu defa kırmalıyım 😕
Sen supersin canim masallah. Benim bacaklarim cok agriyor bu hafta bir selülit egzersizi yaptim yurumekte zorlandim odem.yapmis.olabilir. sali gunu tartiliyoruz sanrim.dun denizdeydik cok yandim yaniklarla uğraşıyorum menu bildiremedim affedin beni

Süper görünüyor 😊 bol eksiler
Teşekkürler hepimize inşallah 😊

Evet ben demiltim gözdeyi çok güzel hareketler gösteriyor ve vücudu da harika gerçekten.ben de onu takip etmeye çalışıyorum.

Günaydın arkadaşlar bende yarın başlıyorum if'e kilom alıp başını gidiyor,en büyük problemim tatlılar şekerli yiyecekler hazır gıdalar...
Hepsini hayatımdan çıkarıp kilo vermek şeker ihtiyacımi meyveden enerjimi kuruyemiş ten almak istiyorum 🥳🥳 tavsiyelerinizi bekliyorum.
Beni de aranıza kabul eder msnz?

5 temmuz 16/8
Uyanınca 2 bardak su
09.00 iki kaşık yulaf +1 bardak yarım yağlı süt
13.00 1 porsiyon meyve
17.00 2 tavuk pirzola salata ve cacık
3 litre su
Bugün spor yok dün de yoktu.Taşınacağım eşya topluyorum o yüzden vaktim yok.

4 temmuz menü 16/8
Sabah 1 yumurta,1 dilim kızarmış ekmek,2 dilim ananas
Ara:2 dilim ananas biraz peynir
Akşam 17:00 et ızgara közlenmiş domates biber

Akşam kayınvalide gile gittik orda sadece kahve falan içtim ,geç geldiğimizden menü paylaşımı yapamadım kusura bakmayın kızlar..bugünü yedikten sonra yazarım

Canımsın Allah razı olsun, kadını gördüm çok özendim çok sağol bitanem ya
Ne demek bir birimize moral ve motivasyon vermek için burdayız 😊
Birini daha gördüm dün.3 çocuğu var şu anda 4.ye hamile..oldukça fitti..spor da yapıyor ayrıca.bulursa yazarım onu da

5 temmuz
Saat 11:00 1 domates,1salatalık,yarım dilim ekmek,1 bardak ayran,1 kibrit kutusu beyaz peynir

Sen supersin canim masallah. Benim bacaklarim cok agriyor bu hafta bir selülit egzersizi yaptim yurumekte zorlandim odem.yapmis.olabilir. sali gunu tartiliyoruz sanrim.dun denizdeydik cok yandim yaniklarla uğraşıyorum menu bildiremedim affedin beni
Aynı bende bacak basen inceltme yapıyorum 30-40 dkk yürüyemiyorum 😕 evet cnm salı günü bundan sonraki tartılmalar 😉 sende süpersin canım maşallah 💙

Günaydın arkadaşlar bende yarın başlıyorum if'e kilom alıp başını gidiyor,en büyük problemim tatlılar şekerli yiyecekler hazır gıdalar...
Hepsini hayatımdan çıkarıp kilo vermek şeker ihtiyacımi meyveden enerjimi kuruyemiş ten almak istiyorum 🥳🥳 tavsiyelerinizi bekliyorum.
Beni de aranıza kabul eder msnz?
Tabiki buyur canım salı günü baskül günü paylaşım yaparsın 😍 bol eksiler ilk sayfaya salını günü basküldeki güncel kilonu paylaşıp ve hedefinide yazarsın tatlım 😙😘

5 temmuz 16/8
Uyanınca 2 bardak su
09.00 iki kaşık yulaf +1 bardak yarım yağlı süt
13.00 1 porsiyon meyve
17.00 2 tavuk pirzola salata ve cacık
3 litre su
Bugün spor yok dün de yoktu.Taşınacağım eşya topluyorum o yüzden vaktim yok.
Oyy kolay gelsin canım çok yorucu oluyor ☺ daha ne yapıcan 😕

Evet bunu ben devamlı yaparım.Diyet listemde yazıyordu ama bende 1 bardak suya 1 maden suyu yarım limon şeklinde yazıyor sonuçta aynı etki olarak.özellikle yatmadan iki saat önce içilince çok etki ediyor.

Birde limon tansiyon düşürdüğü için 750 mlm su ve 1 sade maden suyu ile dengelenmiş oluyor .canım dün yazmayı unutmuşum isterseniz 2. litre suya 1 limon suyu 2 ince dilim zencefil 3 maden suyuda ekleniyor 😊☺ başka su içmesenizde olur

Canımsın Allah razı olsun, kadını gördüm çok özendim çok sağol bitanem ya
Full Body No Jumping Workout To Burn Fat | Burn Thigh Fat Low Impact

Bunu kopyala arat canım hem çok yorucu değil bu hafta bunun her videosunu yapıcam 😉

Ya kadının karın kası,bacakları, yaw o insansa ben neyim. Belim 85 benim🙈
Öyle düşünme canım yeni dogum yaptın sende verecen tabiki 😉 benim belim 70 cm 😕 ben napim dogum yapalı 3.5 yıl oldu sıkılaşmam lazım artık egzersiz olucak hayatımda sabahlı akşamlı

Son düzenleme:
Back