- 7 Mayıs 2012
- 7.205
- 8.225
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.621
Deli gibi katın kasi çalışıyorum, bı kızı çok kıskandım ve kendimi öküz gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak basen calış canım ebru karaduman yada başka kişiler fark etmez bacak basen incetme yazDeli gibi katın kasi çalışıyorum, bı kızı çok kıskandım ve kendimi öküz gibi hissediyorum
Kuzu gruptan biri dedi Instagram da goozge mi ne ona baktım kendimi sığır hibi hissettim onun yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Öğünlerden ne aç ne çok tok kalkıyorum. Bakalım kg kaç düşecek ve incelme ne olacak. Dümdüz kaslı karın istiyorum. Ahh emzirmesem ödem aticilri kullanirdim. Neyse süt daha önemli.Bacak basen calış canım ebru karaduman yada başka kişiler fark etmez bacak basen incetme yaz
Günlük 1 bardak yeşil cay öneriliyor da 6 ayı geçtiyseKuzu gruptan biri dedi Instagram da goozge mi ne ona baktım kendimi sığır hibi hissettim onun yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Öğünlerden ne aç ne çok tok kalkıyorum. Bakalım kg kaç düşecek ve incelme ne olacak. Dümdüz kaslı karın istiyorum. Ahh emzirmesem ödem aticilri kullanirdim. Neyse süt daha önemli.
Sen supersin canim masallah. Benim bacaklarim cok agriyor bu hafta bir selülit egzersizi yaptim yurumekte zorlandim odem.yapmis.olabilir. sali gunu tartiliyoruz sanrim.dun denizdeydik cok yandim yaniklarla uğraşıyorum menu bildiremedim affedin beniTeşekkur ederim canım pazartesi günü bu ödemle artı çıkmam umarım hande_buse rakib olduk maşallah spor egzersiz herşeyi yapıyor ben ikizlerle onun kadar yapamıyorum hedefe kim gelir önce bilmiyorum ama ben 64-65 te takılıyorum her defasında bu defa kırmalıyım
Teşekkürler hepimize inşallahSüper görünüyor bol eksiler
Evet ben demiltim gözdeyi çok güzel hareketler gösteriyor ve vücudu da harika gerçekten.ben de onu takip etmeye çalışıyorum.Kuzu gruptan biri dedi Instagram da goozge mi ne ona baktım kendimi sığır hibi hissettim onun yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Öğünlerden ne aç ne çok tok kalkıyorum. Bakalım kg kaç düşecek ve incelme ne olacak. Dümdüz kaslı karın istiyorum. Ahh emzirmesem ödem aticilri kullanirdim. Neyse süt daha önemli.
Canımsın Allah razı olsun, kadını gördüm çok özendim çok sağol bitanem yaTeşekkürler hepimize inşallah
Evet ben demiltim gözdeyi çok güzel hareketler gösteriyor ve vücudu da harika gerçekten.ben de onu takip etmeye çalışıyorum.
Ne demek bir birimize moral ve motivasyon vermek için burdayız ✌Canımsın Allah razı olsun, kadını gördüm çok özendim çok sağol bitanem ya
Aynı bende bacak basen inceltme yapıyorum 30-40 dkk yürüyemiyorum evet cnm salı günü bundan sonraki tartılmalar sende süpersin canım maşallahSen supersin canim masallah. Benim bacaklarim cok agriyor bu hafta bir selülit egzersizi yaptim yurumekte zorlandim odem.yapmis.olabilir. sali gunu tartiliyoruz sanrim.dun denizdeydik cok yandim yaniklarla uğraşıyorum menu bildiremedim affedin beni
Tabiki buyur canım salı günü baskül günü paylaşım yaparsın bol eksiler ilk sayfaya salını günü basküldeki güncel kilonu paylaşıp ve hedefinide yazarsın tatlımGünaydın arkadaşlar bende yarın başlıyorum if'e kilom alıp başını gidiyor,en büyük problemim tatlılar şekerli yiyecekler hazır gıdalar...
Hepsini hayatımdan çıkarıp kilo vermek şeker ihtiyacımi meyveden enerjimi kuruyemiş ten almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Beni de aranıza kabul eder msnz?
Oyy kolay gelsin canım çok yorucu oluyor ☺ daha ne yapıcan5 temmuz 16/8
Uyanınca 2 bardak su
09.00 iki kaşık yulaf +1 bardak yarım yağlı süt
13.00 1 porsiyon meyve
17.00 2 tavuk pirzola salata ve cacık
3 litre su
Bugün spor yok dün de yoktu.Taşınacağım eşya topluyorum o yüzden vaktim yok.
Evet bunu ben devamlı yaparım.Diyet listemde yazıyordu ama bende 1 bardak suya 1 maden suyu yarım limon şeklinde yazıyor sonuçta aynı etki olarak.özellikle yatmadan iki saat önce içilince çok etki ediyor.
Ya kadının karın kası,bacakları, yaw o insansa ben neyim. Belim 85 benimNe demek bir birimize moral ve motivasyon vermek için burdayız ✌
Birini daha gördüm dün.3 çocuğu var şu anda 4.ye hamile..oldukça fitti..spor da yapıyor ayrıca.bulursa yazarım onu da
Full Body No Jumping Workout To Burn Fat | Burn Thigh Fat Low ImpactCanımsın Allah razı olsun, kadını gördüm çok özendim çok sağol bitanem ya
Öyle düşünme canım yeni dogum yaptın sende verecen tabiki benim belim 70 cm ben napim dogum yapalı 3.5 yıl oldu sıkılaşmam lazım artık egzersiz olucak hayatımda sabahlı akşamlıYa kadının karın kası,bacakları, yaw o insansa ben neyim. Belim 85 benim