- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.601
700 zorlar belki 300-400 gider daha ne olsun tebriklerGünaydın çok şükür bende merak yaptım sizin msjı görünce bi tartılayım dedim şimdilik -900 vermişim.pazartesine kadar ne olur acababi 700 grm verebilir miyim acaba pazartesine kadar.
60ın altına bi düşemedim ama haftaya düşeceğim inşallah700 zorlar belki 300-400 gider daha ne olsun tebrikler
O zaman ben salıya kadar 700 gr vercem inşallah teşekkürler canodikkat dikkat duyuru
Pazar günü eşleriniz evde iken azda olsa fazla yediğinizi düşünüyorsanızpazartesi telafi diyeti yapmanız için bundan sonraki basküllerimizi salı günleri paylaşım yapacagız motivenizi yükseltmek istiyorum ➡ bilginize
İlk sayfımızda pazartesiyi salı olarak güncelliyorumduyanlar duymayanları uyaralım ☺
Yerimm inşallahO zaman ben salıya kadar 700 gr vercem inşallah teşekkürler cano
Evet bunu ben devamlı yaparım.Diyet listemde yazıyordu ama bende 1 bardak suya 1 maden suyu yarım limon şeklinde yazıyor sonuçta aynı etki olarak.özellikle yatmadan iki saat önce içilince çok etki ediyor.1 litre kavanoza 750 -800 mlm su yarım limon suyunu sıkıp kabugunuda kattım .1 sade maden suyu ile ödem atıyorum bitince 1 litre tekrar aynısını yapıcamkavanoz 1 litredir ☺
Not
Taze zencefilim olsaydı evde 2 ince dilim eklerdim 2.ci yaptıgımda ise zencefili tekrar kullanırdım
Eki Görüntüle 2657773
2 litre suyumuzu içmiş oluyoruz bu şekilde isterseniz 3 litrede yapılabilir yani 3 defa kavanozu geceye kadar bitirinEvet bunu ben devamlı yaparım.Diyet listemde yazıyordu ama bende 1 bardak suya 1 maden suyu yarım limon şeklinde yazıyor sonuçta aynı etki olarak.özellikle yatmadan iki saat önce içilince çok etki ediyor.
Yarın telafi edersin canımKizlar dayanamadım sabah tartıldim 54.75 ç~ktı .
sabah her zaman ki kahvaltım buraya yazdığım.
Ara 1.bardak diyetik kefir
Eşim evde idi bugun akşam yemeğinde ev yapımı soğan halkası ve peynir çubuklari yaptim az da olsa yedim.Yanında zero içtim.Vicdan azabi çekiyorum
Yarım saat sonra 3 kaşık yağsız yoğurt a 1 kaşık dolu dolu zerdeçal ve limon koydum yedim.Zerdeçal a yoğurt koymuşum meger
Birazdan da kiraz sapı suyu içeceğim
Benim gibi eşi doymayanlar ve yemek isteyenler için çok iyi oldudikkat dikkat duyuru
Pazar günü eşleriniz evde iken azda olsa fazla yediğinizi düşünüyorsanızpazartesi telafi diyeti yapmanız için bundan sonraki basküllerimizi salı günleri paylaşım yapacagız motivenizi yükseltmek istiyorum ➡ bilginize
İlk sayfımızda pazartesiyi salı olarak güncelliyorumduyanlar duymayanları uyaralım ☺
Yumurtayı çok severim ama sürekli yumurta yemek baymaz mı yaGunde 4 ayrı ayrı 2.5 saat ara ile 1 haşlama yumurta ile yanında az sebze yada meyve yada çiğ badem fındık cevizle her öğünde 1 bardak ayranla tüketilirse . kilo bazda alınırsa örnek 90 kilo ve 65 kilo ya göre kilo verimi 5-12 kilo arası verildiğini vurguluyorlar15 gün sabırlar yumurta yerseniz Eki Görüntüle 2657846
Yok canım baymadı 2 haftada uygulamaya calışacagım yanında değişik salata meyve yada sebze ile güzel oldu çok bayarsa akşamları ton balık yaptım yada 2 baget tavuk haşlarım aralarda 2 et köfte vs eklemeler yapıcam bugun toplam 4 yumurta yedimBenim gibi eşi doymayanlar ve yemek isteyenler için çok iyi oldu
Yumurtayı çok severim ama sürekli yumurta yemek baymaz mı ya
Süper görünüyor4 temmuz menüm bugün görselli olsun dedimeşim sabah fırından açma almış dayanamadım ekmek yemedğim için biraz yedim. Foto da büyük çıkmış ama çok büyük değil.(kahvaltı tabağın ufak pasta tabağı)
akşam da 5 köfte (2 si fazla geldi ama yedim ) az tereyağlı erişte
Eki Görüntüle 2658084 Eki Görüntüle 2658085
Arada da avuç içi büyüklüğünde lor peynirli pankek ve erik bir tane de ekler yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?