İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın çok şükür bende merak yaptım sizin msjı görünce bi tartılayım dedim şimdilik -900 vermişim.pazartesine kadar ne olur acaba bi 700 grm verebilir miyim acaba pazartesine kadar.
700 zorlar belki 300-400 gider daha ne olsun tebrikler

dikkat dikkat duyuru

Pazar günü eşleriniz evde iken azda olsa fazla yediğinizi düşünüyorsanız pazartesi telafi diyeti yapmanız için bundan sonraki basküllerimizi salı günleri paylaşım yapacagız motivenizi yükseltmek istiyorum ➡ bilginize

İlk sayfımızda pazartesiyi salı olarak güncelliyorum duyanlar duymayanları uyaralım ☺

Son düzenleme:
O zaman ben salıya kadar 700 gr vercem inşallah teşekkürler cano

1 litre kavanoza 750 -800 mlm su yarım limon suyunu sıkıp kabugunuda kattım .1 sade maden suyu ile ödem atıyorum bitince 1 litre tekrar aynısını yapıcam kavanoz 1 litredir ☺
Not
Taze zencefilim olsaydı evde 2 ince dilim eklerdim 2.ci yaptıgımda ise zencefili tekrar kullanırdım

Evet bunu ben devamlı yaparım.Diyet listemde yazıyordu ama bende 1 bardak suya 1 maden suyu yarım limon şeklinde yazıyor sonuçta aynı etki olarak.özellikle yatmadan iki saat önce içilince çok etki ediyor.

4 temmuz 16/8
Bugün çok karbonhidratlı oldu ama yapacak birşey yok.
Sabah uyanınca 2 bardak su
10.30 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin 1 tk acuka 1 tk bal 1 dilim siyezli ekmek
14.00 1 küçük kase yoğurtlu soğuk mantı (1 kepçe)
16.00 1 küçük kase erik ve kiraz
17.30 2 tane küçük kuru biber ve patlıcan dolması (2 kaşık pilav büyüklüğünde) salata
1 litre Detoks su (yeşilçaylı tarçınlı zencefilli karanfilli limonlu)
Bugün spor yok.

Evet bunu ben devamlı yaparım.Diyet listemde yazıyordu ama bende 1 bardak suya 1 maden suyu yarım limon şeklinde yazıyor sonuçta aynı etki olarak.özellikle yatmadan iki saat önce içilince çok etki ediyor.
2 litre suyumuzu içmiş oluyoruz bu şekilde isterseniz 3 litrede yapılabilir yani 3 defa kavanozu geceye kadar bitirin

Gunde 4 ayrı ayrı 2.5 saat ara ile 1 haşlama yumurta ile yanında az sebze yada meyve yada çiğ badem fındık cevizle her öğünde 1 bardak ayranla tüketilirse . kilo bazda alınırsa örnek 90 kilo ve 65 kilo ya göre kilo verimi 5-12 kilo arası verildiğini vurguluyorlar 15 gün sabırlar yumurta yerseniz

Kizlar dayanamadım sabah tartıldim 54.75 ç~ktı .
sabah her zaman ki kahvaltım buraya yazdığım.
Ara 1.bardak diyetik kefir

Eşim evde idi bugun akşam yemeğinde ev yapımı soğan halkası ve peynir çubuklari yaptim az da olsa yedim.Yanında zero içtim.Vicdan azabi çekiyorum

Yarım saat sonra 3 kaşık yağsız yoğurt a 1 kaşık dolu dolu zerdeçal ve limon koydum yedim.Zerdeçal a yoğurt koymuşum meger
Birazdan da kiraz sapı suyu içeceğim

12:00 2 yumurta ve 2 dilim ekmek ile kahvaltı
karin,simit egzersizleri
15:30 karpuz,1 kase şehriye çorbası,kiraz
19:00 1 tabak kuru fasulye,3 kaşık bulgur,soğan,turşu
3 lt su tamamlarım şimdi

Canım kağıt helva içinde dondurma istiyor ama bilemiyorum,yarın a kalsın yaw.

4 temmuz menüm
Yumurta diyeti ☺ sıfır ekmek
16/8
Sabah uyandım bol su
11.30 kahvaltı

14 .30 öglen

16.30 tarçınlı kahve

19.30 akşam 2 yumurta ile kapanış

Aralarda dukan çayı

50 mekik

Yarın telafi edersin canım

Benim gibi eşi doymayanlar ve yemek isteyenler için çok iyi oldu
Yumurtayı çok severim ama sürekli yumurta yemek baymaz mı ya

Sabah 10 kahvaltı 2 dilim ekmek, sebzeli omlet, 2 zeytin, yarım kk peynir, domates, salatalık
14:00 sade soda
16:00 beyti kebabı ve küçük şişe gazoz
30 dk leslie ve 15 dk cardio yapıldı.

4 temmuz menüm bugün görselli olsun dedim eşim sabah fırından açma almış dayanamadım ekmek yemedğim için biraz yedim. Foto da büyük çıkmış ama çok büyük değil.(kahvaltı tabağın ufak pasta tabağı)
akşam da 5 köfte (2 si fazla geldi ama yedim ) az tereyağlı erişte

Arada da avuç içi büyüklüğünde lor peynirli pankek ve erik bir tane de ekler yedim.

Benim gibi eşi doymayanlar ve yemek isteyenler için çok iyi oldu

Yumurtayı çok severim ama sürekli yumurta yemek baymaz mı ya
Yok canım baymadı 2 haftada uygulamaya calışacagım yanında değişik salata meyve yada sebze ile güzel oldu çok bayarsa akşamları ton balık yaptım yada 2 baget tavuk haşlarım aralarda 2 et köfte vs eklemeler yapıcam bugun toplam 4 yumurta yedim bakalım sonuç nolcak protein diyeti ile 5-12 kilo diyor 2 hafta

Süper görünüyor bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…