İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar,
Ikra meyra beni listeden siler misin kuzum?
Bu ay foruma girmemeye karar verdim. Buraya girdikçe gözüm gebelik başlıklarına kayıyor ve çok fazla şey okuduğum için stresimi artıyor.
Bu ay kistlerim oluşmuş o sebeple tedaviye de ara verdi doktorum. Burası beni çok üzdüğünden bir süre gelmek istemiyorum.
Zaten kilo da veremedim. İf’e devam edeceğim ama her gün buraya girip menü yazamayacağım..

Kendinize iyi bakın, güzel eksiler sizin olsun kızlar

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlarsın rabbim tez zamanda saglıklı minnoş nasip etsin . Tabiki önce saglık her şey düzeldiğinde benimde haberim olursa mutlu olurum ben buralardayım canım kendine iyi bak

Bir ay sonra gelip sana yazacağım canım sonuç ne olursa olsun
Gebelik yada verdiğim/aldığım kilo bilgisini

29 haziran menüm
Aralığım 16/8

12:00 İLK ANAÖĞÜN
1 SALATALIK
Peynir zeytin
2 hindi füme
1 kaşık krem peynirle hazırladığım yarım avokado sosu
1 tane Biberli ekmek (hatayda yapışan lahmacun gibi bi pide diyelim..iç harcı çökelek peyniri.evde hazırladım.fırına gönderip pişirdim..boyut küçük pasta tabağından biraz küçük )

Ara öğün = kayısı ceviz dondurma
18:00 2. ANA ÖĞÜN
sebzeli tavuklu makarna

Günaydın herkese bende tartıldım ama kızım ağlayınca fotoğrafını çekemedim sonra da kahvaltı ettim mecburi. Ben ne gram almışım, ne gram vermişim. 57,0'ım

Canım üzüldüm seni burda göremeyeceğim için ama inşallah gönlündeki olur.çok şükür 1 tane evladın var onun tesellisiyle rahatla akışına bırak herşeyi.kullandığın ilaçlar kist yapıyor ama diğer aya adetle gidiyor aynısını yaşadım daha önce.inşallah bir an önce toparlanırsın

29 haziran 18/6
Sabah 2 bardak su
11.00 1 haşlanmış yumurta,3 zeytin ,1 dilim peynir,salatalık domates,1 tatlı kaşığı bal
14.00 2 porsiyon meyve
17.00 et ve yoğurt
Bugün sadece chloe tink yapacağım 40 dk
Ayrıca dukan birası yapacağım bugün.

29 haziran menüm

18/6
Uyandım bol su
12 de yeşil cay

12.30 kahvaltım közlemiş biberli samırsaklı zeytinli domates salata- yarım közlenmiş kapya biber

16 da tarçınlı kahve 2 gun kurusu

17 de yeşil cay

18.30 ton balıklı rokalı domatesli salata 1 bardak ayran kapanış

100 mekik

Canlar kilo verimleriniz olmuş ne güzel sevindim görselli olsun lütfen bu hafta güncellicem haftaya görselli olmasa güncellemicem
Bu hafta çok kararlıyım 1.600 vereceğim artık bu nasıl olur bilmem ölüm orucuyla mı olur sonu kötü mü olur bilemiyorum ehh bee canıma tak etti

Afiyet olsun. Tostun telafisi olacak bir menü .Çok hafif geldi. Yürüyüş yapma durumun yok mu canım.

Bugün annemin arkadaşına gidicez, kadın zeytinyağında pişi yapmış, bende kahvaltıda ekmek yemedim, kaç pişi yeme hakkım var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…