• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Saat 23 kadar dondurma çerez yemedim 😌 alışmışım bu düzene bozmak istemedim saat 20 herşeyi bıraktım kurallarım ne güzelmiş 🙈 ihanet ediyormuşun gibi hissettim 😋 yok yok if güzel birşeymiş rahat uyuyorsun miden dolu değil 😍unutmuşuz aslında değişiklik bile istemedim aman ne ödülü yediğimi yedim içtim saat 20 ye kadar normali 18.30 da kapanıştı bu defa saat 20 de kapanış yaptım farklı olan buydu sadece 🙈 saat 12 den sonra serbes beslenmeyi bırktınız dimi gün pazartesi oldu çünki 😉😉 yarın bol eksili basküller görmek dileği ile seviyorum sizi😍😍😘😘😙😙💕

Son düzenleme:
Saat 23 kadar dondurma çerez yemedim 😌 alışmışım bu düzene bozmak istemedim saat 20 herşeyi bıraktım kurallarım ne güzelmiş 🙈 ihanet ediyormuşun gibi hissettim 😋 yok yok if güzel birşeymiş rahat uyuyorsun miden dolu değil 😍unutmuşuz aslında değişiklik bile istemedim aman ne ödülü yediğimi yedim içtim saat 20 ye kadar normali 18.30 da kapanıştı bu defa saat 20 de kapanış yaptım farklı olan buydu sadece 🙈 saat 12 den sonra serbes beslenmeyi bırktınız dimi gün pazartesi oldu çünki 😉😉 yarın bol eksili basküller görmek dileği ile seviyorum sizi😍😍😘😘😙😙💕
Aynen dün uyuyamadım midem sonua kadar doluydu 😁😁😁 bizde seni seviyoruz ❤️

Gunaydinnn hayirli haftalar diliyorum hepimiz icin regli haftam olmasina ragmen -600gram Ikra meyra Ikra meyra benim icin sevindirici. Umarim hepimizin bol eksili bir haftasi olmustur.

Eklentiler

• 20200629_072302.jpg
    20200629_072302.jpg
    143,4 KB · Görüntüleme: 13
Canım ben de öyle oldum yemek istedim yiyemedim ama canım patatesli bir tas kebabı istiyordu bir tabak ondan yedim o da 350 kalori falanmış.sonra eşimle mesirelik alana gittik çay çekirdek bir tane de mini top kek yedim o kadar.1 saat yürüyüş yaptık.ben bugün dukan birası yapacağım bu hafta içeyim ondan gün aşırı

Insallah ilk hedefıme ulasayım sonra 2. Hedefımde olucak sıra

Back