- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.341
Haftanin yildizi olmussun tebrik ediyorum. Yildizina yakisir beslenmissin canim.afiyet olsun.10:30 2 dilim ekmek 2 yumurta ve kahvaltı
15:00 kavun
19:30 mangal,domates,sucuk mangal, ayran
3 lt su
Artık çay ve 50 mekik yada yapailirsem 70
31 temmuz bayramBayram ne zaman
O günler hedefimde olmak isterim kim istemezkiSuper olur canim odul gunu biraz daha gec olsa daha iyi olur motive olmusken boslamayalim. Bayrama daha formda girmeyi kim.istemez.
Aynen dün uyuyamadım midem sonua kadar doluyduSaat 23 kadar dondurma çerez yemedimalışmışım bu düzene bozmak istemedim saat 20 herşeyi bıraktım kurallarım ne güzelmiş ihanet ediyormuşun gibi hissettim yok yok if güzel birşeymiş rahat uyuyorsun miden dolu değil unutmuşuz aslında değişiklik bile istemedim aman ne ödülü yediğimi yedim içtim saat 20 ye kadar normali 18.30 da kapanıştı bu defa saat 20 de kapanış yaptım farklı olan buydu sadece saat 12 den sonra serbes beslenmeyi bırktınız dimi gün pazartesi oldu çünki yarın bol eksili basküller görmek dileği ile seviyorum sizi
Canım ben de öyle oldum yemek istedim yiyemedim ama canım patatesli bir tas kebabı istiyordu bir tabak ondan yedim o da 350 kalori falanmış.sonra eşimle mesirelik alana gittik çay çekirdek bir tane de mini top kek yedim o kadar.1 saat yürüyüş yaptık.ben bugün dukan birası yapacağım bu hafta içeyim ondan gün aşırıSaat 23 kadar dondurma çerez yemedimalışmışım bu düzene bozmak istemedim saat 20 herşeyi bıraktım kurallarım ne güzelmiş ihanet ediyormuşun gibi hissettim yok yok if güzel birşeymiş rahat uyuyorsun miden dolu değil unutmuşuz aslında değişiklik bile istemedim aman ne ödülü yediğimi yedim içtim saat 20 ye kadar normali 18.30 da kapanıştı bu defa saat 20 de kapanış yaptım farklı olan buydu sadece saat 12 den sonra serbes beslenmeyi bırktınız dimi gün pazartesi oldu çünki yarın bol eksili basküller görmek dileği ile seviyorum sizi
Giz ne güzel tartı bu resmen aşık oldum nerden aldinSelam hanımlar ben de tartı görselimi atayım400 gr kıyafet olarak düşünüyorum direk 73 bence
Eki Görüntüle 2655711
Sağol canım bu tartıştı millerimle milesandshop dan aldım medisana markası.yağ kas vs de ölçüyorGiz ne güzel tartı bu resmen aşık oldum nerden aldin
Bol eksilerde kullan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?