- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.321
Minik kavun ay şeklinde 4-5 ısırmada bitti o kadar minikKaşarlı sucuklu tostum ödülüm bu tabak doyurduçay içmedim yarım kapya biber ve acı biber tosta pişirdim servis tabak değil pasta tabagıdır Eki Görüntüle 2655383
Yeşil çay tarçın taze zencefil karanfil elma demleme şeklinde yaptım 1,5 litre onu içiyorumBenimde haftaya olurum cuma sanırımbol su tüket cnm yeşil caya limon ekle
Tadı nasilYeşil çay tarçın taze zencefil karanfil elma demleme şeklinde yaptım 1,5 litre onu içiyorum ☺
İçilmicek gibi değilTadı nasil
Ayrıca 3 lt su icicek misinİçilmicek gibi değil ☺
Slm canim internet paketim bitti dun evde degildim gece dondum yorgunluktan sızdım. Bugunde utu yaptim cam sildim .
Afiyt olsun canim odul gunun de abartmamissin.Kaşarlı sucuklu tostum ödülüm bu tabak doyurduçay içmedim yarım kapya biber ve acı biber tosta pişirdim servis tabak değil pasta tabagıdır Eki Görüntüle 2655383
S bakTrendyolda bikini bakıp kendimi motive ediyorum.
Siz bilirsiniz tabi ama emziriyorsanız ek gıdaya geçince diyet yapmak daha iyi olmaz mı? Benim yoğun olarak emzirdiğim dönemde diyetisyene gittiğim halde sütüm azalmıştı, oğlum o ay daha az kilo almıştı, ben de bırakmıştım diyeti.Benimki daha 2 aylık. Şu gaz olayları bitince notut, pilav turşu üçlemesi yapıcam. Burnumda tütüyor
Evet canım yarın siz tartılıyorsunuz yarında yıldız kişi kim merak ettim
Bencede iki ay erken, diyet değil de karbonhidrat i ve gece yemelerini azaltsi yeterSiz bilirsiniz tabi ama emziriyorsanız ek gıdaya geçince diyet yapmak daha iyi olmaz mı? Benim yoğun olarak emzirdiğim dönemde diyetisyene gittiğim halde sütüm azalmıştı, oğlum o ay daha az kilo almıştı, ben de bırakmıştım diyeti.
Ben her şeyden yedim az az akşam 18.30 da bıraktım yeme işini ekmek şekeri kestim emzirmede kilo verdimBencede iki ay erken, diyet değil de karbonhidrat i ve gece yemelerini azaltsi yeter
1. Bayram günü zaten allah ne verdiyse yenir gibi sanki şeker tatlı etEvet canım yarın siz tartılıyorsunuz yarında yıldız kişi kim merak ettimbugün güzel menün ve spor yapmışsın cnm bol eksiler temmuz ödülü yapacagız ama 27 temmuz 2 ay olucak ama ben 30 temmuz 1.bayram gününü ödül olsun istiyorum 4 gün ödül olur
Bayram ne zaman1. Bayram günü zaten allah ne verdiyse yenir gibi sanki şeker tatlı et
Öyle yapıyorum zaten.
Böyle bir deneyim yaşamınıza üzüldüm ancak ben tam diyet yapmıyorum zaten. Normalde de 2 öğün tüketen bir insanım. Şimdide öyle yiyorum, yediğim şeylerden kısmıyorum. Ben yemekten sonra çok tatlıya ve abur cubura düşen bir insandım. Aslında aralıklı oruçla bu abur cubur ve tatlı tüketiminin önüne geçmiş oluyorum. Şu anda sütüm etkilenmiyor çok şükür. He tabi etkilenirse bırakırım hiç birşey bebeğimden ve varken anne sütü almasından daha önemli değil.Siz bilirsiniz tabi ama emziriyorsanız ek gıdaya geçince diyet yapmak daha iyi olmaz mı? Benim yoğun olarak emzirdiğim dönemde diyetisyene gittiğim halde sütüm azalmıştı, oğlum o ay daha az kilo almıştı, ben de bırakmıştım diyeti.
Super olur canim odul gunu biraz daha gec olsa daha iyi olur motive olmusken boslamayalim. Bayrama daha formda girmeyi kim.istemez.Evet canım yarın siz tartılıyorsunuz yarında yıldız kişi kim merak ettimbugün güzel menün ve spor yapmışsın cnm bol eksiler temmuz ödülü yapacagız ama 27 temmuz 2 ay olucak ama ben 30 temmuz 1.bayram gününü ödül olsun istiyorum 4 gün ödül olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?