İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kaşarlı sucuklu tostum ödülüm bu tabak doyurdu çay içmedim yarım kapya biber ve acı biber tosta pişirdim servis tabak değil pasta tabagıdır Eki Görüntüle 2655383
Minik kavun ay şeklinde 4-5 ısırmada bitti o kadar minik 30 dkk sonra naneli limonlu yeşil cay içecem
Akşam mangal var meze salata yarım lavaş diyet kola özledim saat 22 de dondurma diyebiliyorum çerez var ama abartmadan her şeyden hayırlı pazarlar

Slm canim internet paketim bitti dun evde degildim gece dondum yorgunluktan sızdım. Bugunde utu yaptim cam sildim .
Dunku yediklerim sabah saat 11.00; 1 dilim.ekmek domates peynir zeytin bal kaymak 1 tatli kasigi kadar.
19.30 da mangal kofte tavuk yogurtlu koz biber ve semizotu salatasi
10 dk eliptik bisiklet 1.5 saat kadar denizdeydim
Pazar; 10.30 da tereyagli yumurta peynir domates zeytin bol yesillik
19:00 4 kofte izgara , salata ve birkac catal firinda kabak
20 dk legmagic 30 dk leslie ile spor yaptim.

Regli.olcam siskinligim.cok var
20 dk.legmagic ile calistim 30 dk da leslie ile yurudum.

Benimki daha 2 aylık. Şu gaz olayları bitince notut, pilav turşu üçlemesi yapıcam. Burnumda tütüyor
Siz bilirsiniz tabi ama emziriyorsanız ek gıdaya geçince diyet yapmak daha iyi olmaz mı? Benim yoğun olarak emzirdiğim dönemde diyetisyene gittiğim halde sütüm azalmıştı, oğlum o ay daha az kilo almıştı, ben de bırakmıştım diyeti.

I ikra canim siz odul gunu yaptiginiz icin tartildiniz biz de yarin mi tartilacagiz .
Evet canım yarın siz tartılıyorsunuz yarında yıldız kişi kim merak ettim bugün güzel menün ve spor yapmışsın cnm bol eksiler temmuz ödülü yapacagız ama 27 temmuz 2 ay olucak ama ben 30 temmuz 1.bayram gününü ödül olsun istiyorum 4 gün ödül olur

Bencede iki ay erken, diyet değil de karbonhidrat i ve gece yemelerini azaltsi yeter

Bencede iki ay erken, diyet değil de karbonhidrat i ve gece yemelerini azaltsi yeter
Ben her şeyden yedim az az akşam 18.30 da bıraktım yeme işini ekmek şekeri kestim emzirmede kilo verdim hiç sorun olmadı 3.600 kilo dogan bebegim 5 kilo oldu 1 aylıkken

1. Bayram günü zaten allah ne verdiyse yenir gibi sanki şeker tatlı et

Öyle yapıyorum zaten.
Böyle bir deneyim yaşamınıza üzüldüm ancak ben tam diyet yapmıyorum zaten. Normalde de 2 öğün tüketen bir insanım. Şimdide öyle yiyorum, yediğim şeylerden kısmıyorum. Ben yemekten sonra çok tatlıya ve abur cubura düşen bir insandım. Aslında aralıklı oruçla bu abur cubur ve tatlı tüketiminin önüne geçmiş oluyorum. Şu anda sütüm etkilenmiyor çok şükür. He tabi etkilenirse bırakırım hiç birşey bebeğimden ve varken anne sütü almasından daha önemli değil.

Super olur canim odul gunu biraz daha gec olsa daha iyi olur motive olmusken boslamayalim. Bayrama daha formda girmeyi kim.istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…