İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Başlama bitiş saatleriyle ilgili ben 12 de başlıyorum ama akşam 5 de bitiriyorum 8 e kadar vakit var ama oğlumla koşturmazdan hiç aklıma yemek gelmiyor...sizler nasıl yapıyorsunuz

Başlama bitiş saatleriyle ilgili ben 12 de başlıyorum ama akşam 5 de bitiriyorum 8 e kadar vakit var ama oğlumla koşturmazdan hiç aklıma yemek gelmiyor...sizler nasıl yapıyorsunuz
Ben de tam 8 saat yemiyorum canım 16/8 yazıyorum ama en geç 6 da kapatıyorum yemeyi.hiç 6yı geçtiği olmadı.yani kahvaltıyı 11de yapıyorsam akşamı 6da yemiş oluyorum yani benim 6 7 saat tokluğum oluyor

Aynn bende 16.30 da bitiriyorum gece 12 ye kadar çocuklarla uğraşmaktan oturmaya vaktim yok çocuklar olmasa bu kilolar zor verilir

18/6 28 haziran
Sabah sirkeli su
Kahve
Kahvaltı 10.00
6 kasik menemen
5 zeytin
1 dlm peynir
Salatalık
Ara 12.00
Sütlü kahve
15 kiraz
14.00 2.ara
Sütlü kahve
15 kiraz (köyden kiraz geldi tadını çıkarmam lazım
16.30
Yoğurt 4 kasik
Yulaf 3 kaşık
Kuru kayısı
Keten tohumu
Tarcın
Sodalı limonlu yeşil cay

28 haziran menüm
16/8 aralığın

12:00 İLK ANA ÖĞÜN
ince dilim kek (komşu geldiği için beraber yedik )
3 kaşık yoğurt
2 dilim hindi füme
1 dilim kavun

14:00 Ara öğün:1 kase mercimek çorbası
Çiğ badem ceviz kaju

18:00 2. ANA ÖĞÜN
Fırında tavuk pirzola
Makarna
Göbek salata

19:00 ara öğün
Birer kayısı incir ceviz

Bugün normalde ödül günüm ama salı günü de pasta falan yiyeceğim için bugün biraz daha sakin yiyeceğim eşim kendi doğum günü için benden san sebastian cheesecake istedi baktım bir porsiyonu 500 kalori
28 haziran 16/8
Sabah sirkeli su 2 bardak
10.30 kahvaltı menemen 3 4 kaşık, 1 dilim peynir 2 zeytin,1 tatlı kaşığı acuka,1 tk bal ve tahin-pekmez,1 büyük dilim köy ekmeği
13.00 4 kayısı 1 küçük muz
17.30 akşam tas kebabı ve bol salata kavun
1 saat yürüyüş

9 aylık oldu,nohut yiyorum, mesela gün boyu ne yeniliyor
Benimki daha 2 aylık. Şu gaz olayları bitince notut, pilav turşu üçlemesi yapıcam. Burnumda tütüyor
Yok ama ben dengeledim kaçamak gibi olmadı sütlaç yedim diye akşamına salatayla kapattım
Heh süper o zaman. Bizde eşimle anlaştık artık akşamları yemek yok salata sadece. Gitmiş markette ne kadar yeşillik varsa yığmış eve
Ben bunu hamile kalmadan önce yapıyordum canım. 3 günde 2.700 gram vermiştim bir seferinde. Yazın ananas detoksu yapmayıda çok severim ben ama şu an emzirdiğim için detokslar uzak bana
Ben 11de yapıyorum kahvaltımı genelde kızım o zaman ilk uykusunda oluyor çünkü. Akşamda 18 gibi yemeğe çalışıyorum. O zaman yemezsem 8den sonraya kalıyor çünkü kızımın 19da banyo-emzirme-uyku rutini var. 20de yatmış oluyor gece uykusuna.

Selam kızlar, dün menü paylaşımı yapamadım. Yapmasam daha iyi zaten. Hoş yediğim yemeklerde ve miktarda sıkıntı yok ama pasta yedim. Kayınvalidemler gelecek demiştim, kayınpederimin doğum günüydü o yüzden bir pasta kaçamağım oldu. Bugünki menüm hazır hemen yazayım.
11:00 1 dilim ekmek, biraz peynir, domates ve salatalık
14:00 sade türk kahvesi, 2 tane hurma
16:30 2 tane fırın tavuk but, 3 yemek kaşığı pilav, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
18:30 1 kase yoğurtlu semizotu
Ayrıyetten 15 dk karın egzersizi ve 15 dk zumba yapıldı.
Yarın tartıda artı göreceğim çünkü hala reglim bitmedi.
Olsun haftaya çok motive başlıyorum. Kendime kısa vadeli hedef koydum. 1 hafta rafine şekerli birşey yemeyeceğim. 1 ay demiyorum ondan caymam kolay olur. O yüzden 1 hafta

Selam kızlar, dün menü paylaşımı yapamadım. Yapmasam daha iyi zaten. Hoş yediğim yemeklerde ve miktarda sıkıntı yok ama pasta yedim. Kayınvalidemler gelecek demiştim, kayınpederimin doğum günüydü o yüzden bir pasta kaçamağım oldu. Bugünki menüm hazır hemen yazayım.
11:00 1 dilim ekmek, biraz peynir, domates ve salatalık
14:00 sade türk kahvesi, 2 tane hurma
16:30 2 tane fırın tavuk but, 3 yemek kaşığı pilav, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
18:30 1 kase yoğurtlu semizotu
Ayrıyetten 15 dk karın egzersizi ve 15 dk zumba yapıldı.
Yarın tartıda artı göreceğim çünkü hala reglim bitmedi.
Olsun haftaya çok motive başlıyorum. Kendime kısa vadeli hedef koydum. 1 hafta rafine şekerli birşey yemeyeceğim. 1 ay demiyorum ondan caymam kolay olur. O yüzden 1 hafta+ 1 hafta ilerleyeceğim.

Bebeğin 6 ayı geçtimi tekrar yaparsın güzel vermişin ben sadece akşam kabak detoks yaptım fazla vermedim

Bebeğin 6 ayı geçtimi tekrar yaparsın güzel vermişin ben sadece akşam kabak detoks yaptım fazla vermedim
Yok canım 2,5 aylık daha benim kız 6 aydan sonra evet yapacağım zaten. Ah bir şu 54'ün altına düşebilsem. Kaç seneden sonra çok iyi olacak.

Slm kızlar 28 haziran menü
16/8
Sabah 9.00
Sirkeli su
Yeşil içecek
Kahvaltı
1 kızarmış ekmek
1 yumurta 1 kaşık basma peynir 1 kırmızı biber
Ara:sütlü Nescafe kuru incir
Öğlen 13.00
Közlenmiş patlıcan ve nohutlu yeşil salata
Akşam daha yapmadım 1 saate yapcam öğrenin aynısı

Regl başlıyor yarın + çıkmamayı umuyorum

Benimde haftaya olurum cuma sanırım bol su tüket cnm yeşil caya limon ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…