- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.301
Maşallah canım spor varmı ?Kactan düştünGünaydınmenü yazamadım kaç gündür ama akşamları şok çok az yiyorum sabahları Allah ne verdiyse Beyse bu sabah tartıldım güncel kilo 67.8
68,5 ama 6 gün oldu. Emzirdiğim için 1 haftada bu kadar versem yeterli. Gün aşırı sabahları 10 dk falan bacak hareketleri yapıyorum bir de 30 mekik.Maşallah canım spor varmı ?Kactan düştün
Ben de tam 8 saat yemiyorum canım 16/8 yazıyorum ama en geç 6 da kapatıyorum yemeyi.hiç 6yı geçtiği olmadı.yani kahvaltıyı 11de yapıyorsam akşamı 6da yemiş oluyorum yani benim 6 7 saat tokluğum oluyorBaşlama bitiş saatleriyle ilgili ben 12 de başlıyorum ama akşam 5 de bitiriyorum8 e kadar vakit var ama oğlumla koşturmazdan hiç aklıma yemek gelmiyor...sizler nasıl yapıyorsunuz
Aynn bende 16.30 da bitiriyorum gece 12 ye kadar çocuklarla uğraşmaktan oturmaya vaktim yok çocuklar olmasa bu kilolar zor verilirBaşlama bitiş saatleriyle ilgili ben 12 de başlıyorum ama akşam 5 de bitiriyorum8 e kadar vakit var ama oğlumla koşturmazdan hiç aklıma yemek gelmiyor...sizler nasıl yapıyorsunuz
Evet, annemin yemeği kimi zaman geç hazırlıyor kimi zaman çocuklar izin vermiyor, -+1 saat yada yarım saat esnemeyi pek takmıyorum bazen oluyor.Güzel menu ama 11 de başlayınca 19 da bitmesi gerekmiyor mu acaba
12 de başlayınca da 20.00 da
Benimki daha 2 aylık. Şu gaz olayları bitince notut, pilav turşu üçlemesi yapıcam. Burnumda tütüyor9 aylık oldu,nohut yiyorum, mesela gün boyu ne yeniliyor
Heh süper o zaman. Bizde eşimle anlaştık artık akşamları yemek yok salata sadece. Gitmiş markette ne kadar yeşillik varsa yığmış eveYok ama ben dengeledim kaçamak gibi olmadısütlaç yedim diye akşamına salatayla kapattım
Ben bunu hamile kalmadan önce yapıyordum canım. 3 günde 2.700 gram vermiştim bir seferinde. Yazın ananas detoksu yapmayıda çok severim ben ama şu an emzirdiğim için detokslar uzak bana
Ben 11de yapıyorum kahvaltımı genelde kızım o zaman ilk uykusunda oluyor çünkü. Akşamda 18 gibi yemeğe çalışıyorum. O zaman yemezsem 8den sonraya kalıyor çünkü kızımın 19da banyo-emzirme-uyku rutini var. 20de yatmış oluyor gece uykusuna.Başlama bitiş saatleriyle ilgili ben 12 de başlıyorum ama akşam 5 de bitiriyorum8 e kadar vakit var ama oğlumla koşturmazdan hiç aklıma yemek gelmiyor...sizler nasıl yapıyorsunuz
Bebeğin 6 ayı geçtimi tekrar yaparsın güzel vermişin ben sadece akşam kabak detoks yaptım fazla vermedimBenimki daha 2 aylık. Şu gaz olayları bitince notut, pilav turşu üçlemesi yapıcam. Burnumda tütüyor
Heh süper o zaman. Bizde eşimle anlaştık artık akşamları yemek yok salata sadece. Gitmiş markette ne kadar yeşillik varsa yığmış eve
Ben bunu hamile kalmadan önce yapıyordum canım. 3 günde 2.700 gram vermiştim bir seferinde. Yazın ananas detoksu yapmayıda çok severim ben ama şu an emzirdiğim için detokslar uzak bana
Ben 11de yapıyorum kahvaltımı genelde kızım o zaman ilk uykusunda oluyor çünkü. Akşamda 18 gibi yemeğe çalışıyorum. O zaman yemezsem 8den sonraya kalıyor çünkü kızımın 19da banyo-emzirme-uyku rutini var. 20de yatmış oluyor gece uykusuna.
Yok canım 2,5 aylık daha benim kızBebeğin 6 ayı geçtimi tekrar yaparsın güzel vermişin ben sadece akşam kabak detoks yaptım fazla vermedim
Benimde haftaya olurum cuma sanırımSlm kızlar 28 haziran menü
16/8
Sabah 9.00
Sirkeli su
Yeşil içecek
Kahvaltı
1 kızarmış ekmek
1 yumurta 1 kaşık basma peynir 1 kırmızı biber
Ara:sütlü Nescafe kuru incir
Öğlen 13.00
Közlenmiş patlıcan ve nohutlu yeşil salata
Akşam daha yapmadım 1 saate yapcam öğrenin aynısı
Regl başlıyor yarın + çıkmamayı umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?