- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.281
Kız doymadınmıEkleyeyim, bir tabak bulgur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız doymadınmıEkleyeyim, bir tabak bulgur
Yok birazdan baklava dondurma cayKız doymadınmı
Güzel menü her günmü tartılıyordunuz ilk kilonuz kaçtı 10 gün önceki kilonuz pazartesi baskül paylaşımıda yaparsınız bol eksilerHerkese merhaba 10. Gün
16/8 bugün düştü rakam 71,7 kg
Sabah sirkeli su
11:00 de kahvaltı 2 dilim esmer ev yapımı ekmek
Peynir domates salatalık zeytin yumurta fıstık ezmesi ve çok az reçel
Filtre kahve arada
öğlen
15:00 soğuk domates püresi ve 2 çorba kaşığı kısır
akşam
19:00 sütlü smoothie dünkü tarife devam
Sirkeli su
1.2 km yüzdüm paletle
Pazartesi yok tatlım diger hafta pazartesi paylaşım varIkra meyra pazartesı yıne paylasım yapıcaz mı baskül paylaşımı.Bugun yurumedım sporda yapmadım ama temızlık yaptım acayııpterledım aksamda dısarı cıktım dondurma yedım biraz gezdım
Neden göremeyecen tabiki 68 de olur 60 ta olur azim olsun gerisi gelir ben 70.2 ile başladım 65.2 geliyorum sürekli sporda yapamıyorum ikizlerden yaparsam mekik 3 defa yurudum eşim erken geldiğinde yarında var yuruyuş geçen pazar vardı yuruyuşTmm canısı 68 lerı görürmüyüm acep.Dua edin bana:)
1 gun yap 1 gun yapma kas şişmesin dinlen 1 gün ben 80 kilo iken öyle yaptım 3-4 ayda 56 kiloya düştüm cnmKızlar kac gunde bir spor yapıosunuz ben her gun yuruyus yapıyorum ?Ama vucudum çok yoruluo sankı ????
Yorulmadan sonuc yok devammmmmKızlar kac gunde bir spor yapıosunuz ben her gun yuruyus yapıyorum ?Ama vucudum çok yoruluo sankı ????
Çok tesekkur ederım canım.1 gun yap 1 gun yapma kas şişmesin dinlen 1 gün ben 80 kilo iken öyle yaptım 3-4 ayda 56 kiloya düştüm cnm
11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
14:00 minik dondurma
15:00 bir dilim karpuz ve birkase kiraz (annemin mantı kaynaştığı suyu içtim :))) )
18:00 bimden yeni çıkmış proteinli kefir ve %80 bitter bir kare çikolata
20:00yesil mercimek köftesi ve salata
Nasıl?
Kısa da olsa yürüyüş yaptım , akşamda 60 mekik ve yan mekik
Yeşilçay ve norma cay icerim