İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Nolur yorumlayın

11:00 1 dilim ekmekle kahvaltı

13:00 sütlü Osmanlı kahvesi

Biz misafirliğe ve başsağlığı na gittik, orda pişi vardı

16:30 civarı 3 küçük pişi , avuç içi kadar dan biraz büyük ve peynir
Ayran,çay,3 lt su
Ve açim
21:30 bir kayısı kurusu ve yarım ceviz,bı çay daha içerim

Kötü mü
50 mekikve yan mekik
Ikra meyra bunlara rağmen yarın serbest öğün yapayım mı yoksa bugün u mu serbest öğün sayayım.

Yemek yada menün karar vermiyor yarın baskül paylaşımı yapıcaksın pazar gunu serbes olucak canım sen karar ver yarın baskülden sonra pazar gununü

Kaçamak yapmayı kafaya koymuşsun yarın bende if'e uyamıcam çünkü kayınvalidemler geliyor yeme saatlerim artacak malesef ama az ve hafif yemeye çalışacağım.

Merhaba hanımlar benide araniza alırmısınız bende 12 gündür aralıklı oruç şeklinde dikkat ederek besleniyordum motive edici aktif bir grup arıyordum sizi buldum75 kiloyla başlamıştım enson 72 ydim.yillardir hep diyete başlayıp hep bıraktım hiç motivasyonum yoktu ilk defa çok azimliyim inşallah böyle gider artık 65 68 arası sabitleyip çıkmak istemiyorum boyum 170.

Hoş geldiniz ilk sayfaya güncelliyorum pazartesi günü baskül paylaşımı var bol eksiler

Hedef 65 yazıyorum ok

Ben bu hafta kilo veremicem gibi hissediyorum. Reglim hala bitmedi. Kızım sürekli gezmek istiyor bu ara kucakta ev geziyoruz. Adam akıllı su bile içemiyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…