- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.141
İşte bende de öyle bir durum var ödem topluyorum resmen.şu an hala hastayım ve yarın tartılacağız bu bile strese soktu beniCanım sende çok güzel verdin geçen haftaArada takılması normal. Benim regle 10 kala ödem başlıyor nerdeyse hiç kilo veremiyorum o iki hafta onu anladım artık
Bende artık kalan iki haftayı çok iyi değerlendirmeye çalışıyorum
Mantıklı valla güzel düşünmüşsün18/6 pencerem
12.30– tam buğday sandviç ekmeğine tost, közlenmiş kırmızı biber, ayran
15.00– bir avuç kiraz
17.30– dondurma
Bugün akşam yemeği yemedim yarın tartılacağız diye
Şaka bi yana haftanın 2 günü akşam yemeği yememeye karar verdim
30 dk eliptik —bugün sporu az yaptım
Sonra yine ineceksinİşte bende de öyle bir durum var ödem topluyorum resmen.şu an hala hastayım ve yarın tartılacağız bu bile strese soktu benibiliyorum yine fazla gelcem sonra yine şişeceğim
Yok asla bırakmam ama büyük ihtimal ölüm orucuna girerimSonra yine ineceksin
Güzel gidiyorsun, menülerin ideal bırakma canım
Detokslar olmasa ben kilo veremezdim zatenYok asla bırakmam ama büyük ihtimal ölüm orucuna girerimhaftaya belki bi detoks yaparım
Çok pis gaza geldim ne detoks yapsam acaba.60ın altına inemedim bi.1temmuza kadar 60ı hedeflemiştim kendimeDetokslar olmasa ben kilo veremezdim zaten
1 temmuzda baskül yok diger haftaya pazartesiye iyi degerlendirÇok pis gaza geldim ne detoks yapsam acaba.60ın altına inemedim bi.1temmuza kadar 60ı hedeflemiştim kendime
Detoks aranıyorÇok pis gaza geldim ne detoks yapsam acaba.60ın altına inemedim bi.1temmuza kadar 60ı hedeflemiştim kendime
Yok kuzum 1 temmuz benim eşimin doğum günüÇok pis gaza geldim ne detoks yapsam acaba.60ın altına inemedim bi.1temmuza kadar 60ı hedeflemiştim kendime
Çok zor bir soru sordun şimdi
Geçenlerde paylaşım yapmıştımDetoks aranıyor
Börek tek öğünÇok zor bir soru sordun şimdiama ben bu gazla ekmeği de değil köfte ve elmayı tercih ederim
Canım bu dediğini ben haftada 3 gün yapıyorum nane yerine karanfil koyuyorum.ama tık yok benim vücut buna alışkın.Geçenlerde paylaşım yapmıştımen iyi detoks çayı
2 limon ince ince dilimleyin
2 zeytin kadar taze zencefil ince ibce dilimleyin
1 çubuk tarçın
20 yaprak taze nane
1 çorba kaşık yeşil cay yada 3 paket yeşil cay
1.5 litre sıcak su
Yapılışı
Yeşil cay hariç
Diger malzemeleri 1.5 litre sıcak suya katın 12 dkk fokurdasın 1 çorba kaşık yeşil cayı ekleyin 3 dkk fokurdasın altını kapatın kapagını kapatın 15 dkk dinlensin
Yemeklerden 1 saat önce içilecek 1 bardak akşam yemeklerden 1 saat sonra içilecek gün içinde bitmeli
Haftada 2 defa yapılacak
Böyle değil öğün olarak tüketilecek deroks aranıyorGeçenlerde paylaşım yapmıştımen iyi detoks çayı
2 limon ince ince dilimleyin
2 zeytin kadar taze zencefil ince ince dilimleyin
1 çubuk tarçın
20 yaprak taze nane
1 çorba kaşık yeşil cay yada 3 paket yeşil cay
1.5 litre sıcak su
Yapılışı
Yeşil cay hariç
Diger malzemeleri 1.5 litre sıcak suya katın 12 dkk fokurdasın 1 çorba kaşık yeşil cayı ekleyin 3 dkk fokurdasın altını kapatın kapagını kapatın 15 dkk dinlensin
Yemeklerden 1 saat önce içilecek 1 bardak akşam yemeklerden 1 saat sonra içilecek gün içinde bitmeli
Haftada 2 defa yapılacak
Ben iyi ödem verdim değiştir kuzumCanım bu dediğini ben haftada 3 gün yapıyorum nane yerine karanfil koyuyorum.ama tık yok benim vücut buna alışkın.
Hımm ok onuda yazayımBöyle değil öğün olarak tüketilecek deroks aranıyor
Kabak gibi, hurma yoğurt gibi
Haşlanmış patates severimHımm ok onuda yazayım
2 yumurta kadar patates haşla yada 4 patates haşla
2 sini çatalla ez pure haline getir
3 dal dereotu kıy
1 çay bardak yogurt 1 diş samırsak
Pul biber
1 tatlı kaşık zeytin yagı
Yapılışı
Püre haline gelmiş patatesin içine kıyıdıgın dereotunu ekle zeytin yagını ekle iyice karıştır
Samırsaklı yogurdu üzerine dök pulbiberini üzerine serp
Akşam diger patetesi aynı tarifte yap
Sabah 2 yumurta 1 bardak ayran başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?