• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
26 haziran menüm

18/6

13 de kahvaltı
Screenshot_2020-06-26-13-20-23.png

15.30 da sütlü baharatlı yeşil cay

17.30 tarçınlı kahve

18.30 da kabak detoks kapanış 😉

26 haziran
Sabah tartidaki kilom cok tatmin ediciydi bugun🥰
Kahvalti (12:30)
2 kucuk yulaf unuyla yapilmis pogaca
Domates salatalik
Kasar peyniri ,az krem peynir

Ara ogun (16:30)
Filtre kahve
1 tane kakaolu findikli zuber

Aksam yemegi
Mantar sote ve kinoa salata yenecek

Egzersiz olarak da 40 dakika kalca/bacak calisacagim. Hadi insallah pazartesi tartimina kadar korurum kilomu

Kizlar bir sorum var, hic soguk lipoliz yaptiran var mi aranizda? Bir kac forumda hem olumlu hem olumsuz seyler yazilmis kararsiz kaldim.
Ben yapi olarak zayif olsam da bel simitlerim ve ayva gobegimden bir turlu kurtulamiyorum. Onlarin gitmesi icin taa 50 kilolara dusmem lazim ama bu sefer de gogus kalca hicbir sey kalmayacak, sevmiyorum zaten o kadar zayif olmayi. Benimle paylasirsaniz deneyimlerinizi cok sevinirim🥰

Ben kilo almış gibi hissediyorum yapsam mı serbestlik yapmasam mı acaba adetde yakın en iyisi ben bir dahaki ödülde yapayım canım🤗
25 temmuzda duyuru yaparım pazar hangi güne geliyorsa o gunun serbes oldugunu duyuracam kararlı isen pazartesi baskül paylaşırsınız çok var söylimde 😉😍😎💃💃💙💙

Acaba ben bir yerlerde hata mı yapıyorum.Yediklerimi yazıyorum devamlı ama kilo vermem çok az oluyor ya da olmuyor.spor da yapıyorum.2 gün önce gittim vitaminlerime ve hormonlarıma da baktırdım sadece demir ve d sınırda.onlar içinde zaten takviye alıyorum acaba ben neden kilo veremiyorum.Buradaki arkadaşlarla karşılaştırıyorum kendimi.yediklerimizi falan.daha fazla kilo veriyorlar.takıldım kaldım aynı yerde.

Acaba ben bir yerlerde hata mı yapıyorum.Yediklerimi yazıyorum devamlı ama kilo vermem çok az oluyor ya da olmuyor.spor da yapıyorum.2 gün önce gittim vitaminlerime ve hormonlarıma da baktırdım sadece demir ve d sınırda.onlar içinde zaten takviye alıyorum acaba ben neden kilo veremiyorum.Buradaki arkadaşlarla karşılaştırıyorum kendimi.yediklerimizi falan.daha fazla kilo veriyorlar.takıldım kaldım aynı yerde.
Arada düzen değiştir ben mesala bu gün 18/6 yaptım

Saat 12
Yumurta canım istemedi
Peynir
3 zeytin
2 ceviz
Bol söğüş salata
Saat 15
1 kase yoğurt 2 kayısı
Saat 18
Yeşil mercimek yemeği
7 8 kasik makarna
Yoğurt bir dilim kavun🙈
2 litre su 2 yeşil çay 1 hindibağ kahve

Evet başta öyle yaptım 18/6ydı.bu hafta 16/8 e döndüm.zaten o 8 saati bulmuyor genelde 7 saatte tamamlıyorum yemeyi
Bende b12 igne oluyorum canım oda wc sorunu yapıyor 3. İğnemi oldum her hafta yapılıyor 😕

Saat 12
Yumurta canım istemedi
Peynir
3 zeytin
2 ceviz
Bol söğüş salata
Saat 15
1 kase yoğurt 2 kayısı
Saat 18
Yeşil mercimek yemeği
7 8 kasik makarna
Yoğurt bir dilim kavun🙈
2 litre su 2 yeşil çay 1 hindibağ kahve
Çok iyi gidiyorsun süper 😊😍

Iyi aksamlar kizlar bugun evdeydim is gucten vakit ayiramadim foruma
Sabah 10.30 biberli odmatesli sucuk peynir zeytin yesillik
18.30 1 tabak taze fasulye kucuk kase yogurt 3 kucuk dilim karpuz yesillik 10 adet kiraz
Seker ihtiyacimida aldim leslie ile 1 saat yurudum.

Canım sende çok güzel verdin geçen hafta :KK51: Arada takılması normal. Benim regle 10 kala ödem başlıyor nerdeyse hiç kilo veremiyorum o iki hafta onu anladım artık
Bende artık kalan iki haftayı çok iyi değerlendirmeye çalışıyorum

18/6 pencerem

12.30– tam buğday sandviç ekmeğine tost, közlenmiş kırmızı biber, ayran

15.00– bir avuç kiraz

17.30– dondurma

Bugün akşam yemeği yemedim yarın tartılacağız diye:KK70:
Şaka bi yana haftanın 2 günü akşam yemeği yememeye karar verdim o_O
30 dk eliptik —bugün sporu az yaptım

Back