- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.121
Sahane26 haziran menüm
18/6
13 de kahvaltı
Eki Görüntüle 2654737
15.30 da sütlü baharatlı yeşil cay
17.30 tarçınlı kahve
18.30 da kabak detoks kapanış
Ben kilo almış gibi hissediyorum yapsam mı serbestlik yapmasam mı acaba adetde yakın en iyisi ben bir dahaki ödülde yapayım canımYok bugun yapma gecede yazdım yarın baskül günüokumuyormusunuz yazdıgımı 1 ayın ödülü var pazar günü serbes dedim
25 temmuzda duyuru yaparım pazar hangi güne geliyorsa o gunun serbes oldugunu duyuracam kararlı isen pazartesi baskül paylaşırsınız çok var söylimdeBen kilo almış gibi hissediyorum yapsam mı serbestlik yapmasam mı acaba adetde yakın en iyisi ben bir dahaki ödülde yapayım canım
Arada düzen değiştir ben mesala bu gün 18/6 yaptımAcaba ben bir yerlerde hata mı yapıyorum.Yediklerimi yazıyorum devamlı ama kilo vermem çok az oluyor ya da olmuyor.spor da yapıyorum.2 gün önce gittim vitaminlerime ve hormonlarıma da baktırdım sadece demir ve d sınırda.onlar içinde zaten takviye alıyorum acaba ben neden kilo veremiyorum.Buradaki arkadaşlarla karşılaştırıyorum kendimi.yediklerimizi falan.daha fazla kilo veriyorlar.takıldım kaldım aynı yerde.
Evet başta öyle yaptım 18/6ydı.bu hafta 16/8 e döndüm.zaten o 8 saati bulmuyor genelde 7 saatte tamamlıyorum yemeyiArada düzen değiştir ben mesala bu gün 18/6 yaptım
Bende ise yaramamıştı umarım siz kilo verirsinizKabak detoksEki Görüntüle 2654807
Bende b12 igne oluyorum canım oda wc sorunu yapıyor 3. İğnemi oldum her hafta yapılıyorEvet başta öyle yaptım 18/6ydı.bu hafta 16/8 e döndüm.zaten o 8 saati bulmuyor genelde 7 saatte tamamlıyorum yemeyi
Yok haftalık değil hafta için bir gün yada haftada 2 günEvet başta öyle yaptım 18/6ydı.bu hafta 16/8 e döndüm.zaten o 8 saati bulmuyor genelde 7 saatte tamamlıyorum yemeyi
Çok iyi gidiyorsun süperSaat 12
Yumurta canım istemedi
Peynir
3 zeytin
2 ceviz
Bol söğüş salata
Saat 15
1 kase yoğurt 2 kayısı
Saat 18
Yeşil mercimek yemeği
7 8 kasik makarna
Yoğurt bir dilim kavun
2 litre su 2 yeşil çay 1 hindibağ kahve
Pazartesi insalh sonucunu görürümÇok iyi gidiyorsun süper
Canım sende çok güzel verdin geçen haftaAcaba ben bir yerlerde hata mı yapıyorum.Yediklerimi yazıyorum devamlı ama kilo vermem çok az oluyor ya da olmuyor.spor da yapıyorum.2 gün önce gittim vitaminlerime ve hormonlarıma da baktırdım sadece demir ve d sınırda.onlar içinde zaten takviye alıyorum acaba ben neden kilo veremiyorum.Buradaki arkadaşlarla karşılaştırıyorum kendimi.yediklerimizi falan.daha fazla kilo veriyorlar.takıldım kaldım aynı yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?