İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Nasıl mutlu oldum anlatamam

Eklentiler

• 6751BD7B-00F6-4DDA-863B-F5B9A356B7D2.jpeg
    15 KB · Görüntüleme: 25
27 mayıs 1 haziran da if e başlayanlar cumartesi günü baskül paylaşımı yapalım pazar günü serbes ⬆ üste yazımı okuyun

1 haziranda başlamışın tatlım ☺

Duyuru 27 mayıs 1 haziran da if e başlayanlar cumartesi günü baskül paylaşımı yapalım pazar günü serbes beslenme olucak gecede içecekler serbes istegen istediğini yesin içsin diger hafta pazartesi günü baskül paylaşımı olucak bir sonra tekrar duyuru yapıcam temmuzdaki duyuru 25 temmuzda olucak

Bu duyurumu ilk sayfada okuyacaksınız

26 Haziran 16/8
Sabah 2 bardak su
10.30 1 kaşık lor salatalık domates 1 çatal cevizli acuka 4 elma dilim patates (ince) 3 zeytin 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 tatlı kaşığı bal 4 küçük dilim karpuz.
Ara: fırın sütlaç
17.30 ton balıklı salata
3 litre su
75 dk tempolu yürüyüş.
Kaçamakları bu şekilde dengelemeye çalışacağım umarım yarına eksi görürüm.

Evet 27 mayıs başlangıç kimler var yukardan bakınız⬆ 27 haziranda baskül paylaşımı bekleniyor pazar günü serbes beslenme 1 ay sonu hak ettik dimi dondurma yicem çocuklarla saat 20-21 de pazar gününü iple çekenler yarın baskül günü

22 haziranda yeni katılanları tekrar duyuru yapıcam

Grubun en kocamani olarak insalh hep beraber küçüleceğiz diyorum

Vay be 1 ay oldu demek diyet hayatımın en verimli bir ayı oldu bu ay

Vay be 1 ay oldu demek diyet hayatımın en verimli bir ayı oldu bu ay
Evet nihayet serbes gün yapalım dedim pazar gunu çocuklarla eşimle saat 23 kadar yiyip içicem yarın baskül unutma canım diger hafta pazartesi günü paylaşım olucak o güne kadarda dengeleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…