İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Haftanın yıldızı olmaya hak kazanan Ahsen555 oldu tebrik edelim kızlar
tildamilda bu hafta ⬆ artı ama önümüzdeki hafta tekrar eksi olucak inşallah şimdilik minik mücize haberi bekliyoruz

Diger hepimiz kalp aldık hepimize maşallah kızlar haftaya guzel sonuçlar alacagız inşallah

iş yerimdeki öğle yemeğini yiyerek ilk öğünümü yapabilirim o zaman.Bir de meyve beni çok düşündürür. Hiç yenmiyor mu acaba

Zaten gebe değilsem detokslarda boğulacağım haftaya

iş yerimdeki öğle yemeğini yiyerek ilk öğünümü yapabilirim o zaman.Bir de meyve beni çok düşündürür. Hiç yenmiyor mu acaba
Ara ögünlerde tüketin canım kuru meyvelerde olur kahve yanında süperdir gün kurusu 3 adet aramıza geliyormusunuz ilk sayfada kurallarımız var uyarsanız sizde mutlu bizde mutlu oluruz

Reactions: GCA
Olmaz bence de, sonuçta şuan gebelik beklentisi olmayan bir diyetkolik olabilirdim insanlar “aaa hamileymişim” diyebiliyor bu diyet sürecinde sonuçta

Bence içme biraz daha sabret sonra bakarsın detoks suları hazırlarsın kendine. Bitki çaylarından uzak dur sonra riske atma canım.

Olmaz bence de, sonuçta şuan gebelik beklentisi olmayan bir diyetkolik olabilirdim insanlar “aaa hamileymişim” diyebiliyor bu diyet sürecinde sonuçta
Yaaa canımsın hayırlısı olsun umut var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…