İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Süper taze annecik menun planlı ise toplu yazınız değilse 22 ye kadar yazılmış olmalı bilgilerinizi ilk sayfaya yazıyorum bo eksiler o göbek için gunluk 50 mekik süper olur yarım mekik daha etkili
Mekik yapamıyorum malesef çok fazla iç karnım çok geriliyor biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım bu konuda.

22 haziran menüm

16/8

Saat 10 da sütlü yeşil cay

12.00 da yumurta 1 közlenmiş acı biber zeytin domates peynir 1 dilim ekmek

14.30 da sütlü tarçınlı yeşil cay 2 gun kurusu

16 da sutlü tarçınlı yeşil cay

17 de 100 mekik

18 de 1 kase kıymalı kuru fasulye 4 çatal pilav 1 domates 1 minik turp 1 közlenmiş acı biber kapanış

19 da 1.5 saat orta tempoda yürüyüş

Yatana kadar sade maden suyu bol su

Sabah Aç karına ben tuz solesi ile güne başlıyorum. üzerine bir bardak ılık su
12:30 lorlu ve yumurtalı ekmek (oopsie ekmeği), domates, salatalık zeytin, 2 yumurta
2 bardak dukan birası
19:00 iki tabak kuru fasulye, salata (belki yanına meyve yerim )
20 dk leslie , 10.000 adımı geçerim

Canım sole nedir opsie nedir, niye öyle tuhaf şeyler yiyin

Uzun süredir uygulamak isteyen ama uygulamayan biri olarak Merhaba Emziren bir anneyim ve normalde iki öğün beslenirim. Bu diyet bana göre dir düşünüyorum ama alına. Kalori miktarı ne kadar olacak bir bilgim yok. Zira iki öğün beslenmeme rağmen kilo vermiş değilim 9 kilo fazlam var.

Herkese merhabalar. Aranıza katılmayı çok isterim ancak bazı sorularım olacak. Ben 8-18 çalışıyorum. Sabah 7.30 da evden çıkıyorum.18.30 evde olup duş vs derken yemek 19 ü geçiyor. İş yerimde 12.20 de yemek saati oluyor. Ben bu veriler ışığında If ye uygun yeme düzenimi nasıl oluşturmalıyım sizce.

11.30 yada 12.30 bsşlarsınız 19 .30da yeme işini bitirirsiniz

Pencereniz 17 /7 olur 17 saat gece açlıgı 7 saat beslenme sabah iş yerinde yeşil cay sadece çay sade kahve içebilirsiniz 12.30 kadar gecede 19.30 dan sonra yatana kadar şekersiz içecekler sade maden sular

Tebrik ederim. Nasıl başardınız?Günde kaç kalori aldığınızı hesaplayarak mı yaşıyorsunuz?
Yok kalori hesaplamıyorum. Ekmek yemiyorum şekeri de sadece çaya atıyorum oda bazen. Ama hiç spor yapamıyorum aşırı derece de bel ağrım var bu aralar fıtıktan dolayı. Farklı olarak çoook su içtim çok 2 öğün besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…