- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.741
Mekik yapamıyorum malesef çok fazla iç karnım çok geriliyorSüper taze annecik menun planlı ise toplu yazınız değilse 22 ye kadar yazılmış olmalıbilgilerinizi ilk sayfaya yazıyorum bo eksiler o göbek için gunluk 50 mekik süper olur yarım mekik daha etkili
Yarım mekik olsadamıMekik yapamıyorum malesef çok fazla iç karnım çok geriliyorbiraz daha zamana ihtiyacım var sanırım bu konuda.
Senin için deneyeceğim yarım mekiğiYarım mekik olsadamı6 ayı beklersin o zaman
Zorlanacaksan tabiki yapma 6.ayında başlarsın birde normal dogummuSenin için deneyeceğim yarım mekiği
Plates lastiğin varsa yada yoksa almanı tavsiye ederim bende fıtık ve disk kayması var plates lastikle çekerimSenin için deneyeceğim yarım mekiği
Aynı şey bende de var ama ben hiç yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun acımıyor mu ağrı yapmıyor muPlates lastiğin varsa yada yoksa almanı tavsiye ederim bende fıtık ve disk kayması var plates lastikle çekerimEki Görüntüle 2652871
Canım sole nedir opsie nedir, niye öyle tuhaf şeyler yiyinSabah Aç karına ben tuz solesi ile güne başlıyorum. üzerine bir bardak ılık su
12:30 lorlu ve yumurtalı ekmek (oopsie ekmeği), domates, salatalık zeytin, 2 yumurta
2 bardak dukan birası
19:00 iki tabak kuru fasulye, salata (belki yanına meyve yerim )
20 dk leslie , 10.000 adımı geçerim
Aaa Sen de mi buradasınGüle oynaya gidecek başka yolu yok
Teşekkür ederim
Plates lastikle yapıyorum canım -2 kilo mu süpersin haftanın yıldızısınIkra meyra geç kaldım biraz ama
Gerçekten miPlates lastikle yapıyorum canım -2 kilo mu süpersin haftanın yıldızısıntebrikler
11.30 yada 12.30 bsşlarsınız 19 .30da yeme işini bitirirsinizHerkese merhabalar. Aranıza katılmayı çok isterim ancak bazı sorularım olacak. Ben 8-18 çalışıyorum. Sabah 7.30 da evden çıkıyorum.18.30 evde olup duş vs derken yemek 19 ü geçiyor. İş yerimde 12.20 de yemek saati oluyor. Ben bu veriler ışığında If ye uygun yeme düzenimi nasıl oluşturmalıyım sizce.
Tebrik ederim. Nasıl başardınız?Günde kaç kalori aldığınızı hesaplayarak mı yaşıyorsunuz?Gerçekten miçok şaşırdım şuan tartıda kiloyu görüncede inanmadım zaten ama vermişim
Yok kalori hesaplamıyorum. Ekmek yemiyorum şekeri de sadece çaya atıyorum oda bazen. Ama hiç spor yapamıyorum aşırı derece de bel ağrım var bu aralar fıtıktan dolayı. Farklı olarak çoook su içtim çok 2 öğün besleniyorumTebrik ederim. Nasıl başardınız?Günde kaç kalori aldığınızı hesaplayarak mı yaşıyorsunuz?
Gerçekten miçok şaşırdım şuan tartıda kiloyu görüncede inanmadım zaten ama vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?