- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.721
20 /4 nasıl ayarlıyorsunuz ?Hoşbuldukk
20-4 yapıyorum ben
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Bu hafta 2 günlük 16-8 yapıcam
Kabak detoksu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 /4 nasıl ayarlıyorsunuz ?Hoşbuldukk
20-4 yapıyorum ben
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Bu hafta 2 günlük 16-8 yapıcam
Kabak detoksu için
Canım ben daha neler neler kullanıyorum bak anlatayım sabah uyanınca aç karnına demir alıyorum.kahvaltıdan sonra d e ve b vitamini alıyorum.Akşam omega q10 ve multivitamin alıyorum yatarken de folik asit içip yatıyorumhaa bu arada benexol de b vitaminiymiş.. senin artıların sebebi çok net ortada..
bence şu an kilonu koruman bile büyük başarı olur.
2 ana bir ara diyelim iyiymiş şimdi baktım yazan arkadaşlar 50 60 kusurlu yani oldukça düşük bana göre kiloları ben 90 kiloyum sormak istediğim bu diyet kilosu az olanlar daha kolay kilolular için dahamı zor benim gibi kilolu olup bu diyette olan veya veren arkadaşlar yazabilirmisinizKendimi örnek veriyorum
16/8 dilimi benim pencerem
Sabah 10.30 kahvaltı hersey serbes ekmek 1-2 dilim
Ara ögün tarcınlı kahve 2 gun kurusu
Öglen sebze yada salata evde ne varsa (öglen yemiyorum ) size kalmış
Ara ögün 1 bardak yogurt 1 ceviz yada 1 adet meyve
18.30 da Akşam evde ne pişmişse yarım porsiyon yanında salata yada yogurt yada ayran ekmek yok bu saatte 18.30 da kapanış yapıyorum
Teşekkür ederim.Bugn bir bereket var grubumuzda ne güzel yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldinizz
Aramıza hoş geldiniz tabiki ilk sayfadaki kurallara bakın bilginizi yazınKızlar selamm bende katilabilirmiyim
Cnm ben 80 kilodan 3 ayda 56 kiloya düştüm yıllar önce daha acıklaması yoktur sanırım akşam 5 yada 6 da yeme işi bitiyordu yatana kadar sade maden suyu yeşil cay bol su içiyordum sekersiz çayda içebilirsiniz2 ana bir ara diyelim iyiymiş şimdi baktım yazan arkadaşlar 50 60 kusurlu yani oldukça düşük bana göre kiloları ben 90 kiloyum sormak istediğim bu diyet kilosu az olanlar daha kolay kilolular için dahamı zor benim gibi kilolu olup bu diyette olan veya veren arkadaşlar yazabilirmisiniz
Hoş geliniz aramıza tabiki ilk sayfada kuralkara bakın guncel kilonuzu ve son hedefinizi yazınMerhabalar, bende katılabilir miyim aranıza?
Evet evde tv karşısında ayak uyduruyorum 30 dkk zumba en guzel sporumEvde mi yapıyorsun bende sıcak bakıyorum zumbaya ama biraz kilo verip forma girmeyi bekliyorum, leslie ile birlikte gün içinde de yürüyorum.
Sokak köpeklerinden çok korkuyorum bugün tek başıma yürüdüm evden metroya kadar arkadaşım yoktu. Birde önüme bir fırladı göz göze geldik ruhumu teslim ediyordum az daha
bende prolaktinim yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum, probiyotic, omega 3 ve folik asit kullanıyorum, folikin içindede tüm vitaminler var. ama hala hamile kalabilmiş değilimCanım ben daha neler neler kullanıyorum bak anlatayım sabah uyanınca aç karnına demir alıyorum.kahvaltıdan sonra d e ve b vitamini alıyorum.Akşam omega q10 ve multivitamin alıyorum yatarken de folik asit içip yatıyorum
Canım ben de o dertten muzdaribim hemen gebe kalamıyorum.kalıncada gebelik devam etmiyor allah nasip etmiyor.sana prolaktin için hayıt ve testeredişli aslanpençesi öneririm streste bu hormonu yükseltir onun içinde günde 1 fincan melisa çayı iç kuzum.bende prolaktinim yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum, probiyotic, omega 3 ve folik asit kullanıyorum, folikin içindede tüm vitaminler var. ama hala hamile kalabilmiş değilim
melisa çayı iyi fikir..Canım ben de o dertten muzdaribim hemen gebe kalamıyorum.kalıncada gebelik devam etmiyor allah nasip etmiyor.sana prolaktin için hayıt ve testeredişli aslanpençesi öneririm streste bu hormonu yükseltir onun içinde günde 1 fincan melisa çayı iç kuzum.
7 ay çok değil canım hiç strese girme.ben 3 yıldır istiyorum 5 kaybım var üstüne bi de sezaryen oldum allahın verdiğinde de vermediğinde de bir hayır vardır zamanı vardır.melisa çayı iyi fikir..
ben daha hiç hamile kalmadım, bu ayla birlikte 7 aydır deniyoruz, sonuç sıfır.
Güncel kilom bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım 56,7 idi. Hedefim 48. 1 hafta önce başladım aslında ben if'e. 1 haftada 1 kilo verdim. 2 aylık taze anneyim emziriyorum bir yandan da. Hava güzel olduğunda kızımı alıp yürüyüşlere çıkıyorum. Bazen evde leslie yapıyorum. Bazende karın egzersizleri. Çünkü sezeryandan sonra kalan keşkül kıvamlı bir göbeğim var. Menüyü öğün öğün yazabiliyor muyuz yoksa toplu şekilde akşam mı?Hoş geliniz aramıza tabiki ilk sayfada kuralkara bakın guncel kilonuzu ve son hedefinizi yazın
evet bende böyle düşündüğüm için 2 aydır falan daha rahatım.7 ay çok değil canım hiç strese girme.ben 3 yıldır istiyorum 5 kaybım var üstüne bi de sezaryen oldum allahın verdiğinde de vermediğinde de bir hayır vardır zamanı vardır.
Süper taze annecik menun planlı ise toplu yazınız değilse 22 ye kadar yazılmış olmalı bilgilerinizi ilk sayfaya yazıyorum bo eksiler o göbek için gunluk 50 mekik süper olur yarım mekik daha etkiliGüncel kilom bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım 56,7 idi. Hedefim 48. 1 hafta önce başladım aslında ben if'e. 1 haftada 1 kilo verdim. 2 aylık taze anneyim emziriyorum bir yandan da. Hava güzel olduğunda kızımı alıp yürüyüşlere çıkıyorum. Bazen evde leslie yapıyorum. Bazende karın egzersizleri. Çünkü sezeryandan sonra kalan keşkül kıvamlı bir göbeğim var. Menüyü öğün öğün yazabiliyor muyuz yoksa toplu şekilde akşam mı?
Ben en iyi yeşil cayın mest oldugunu düşünüyorum digerleri hafif geliyor yemekten 1-2 saat öncesi öneriliyor ara ögün olarak 1 hafta devam edecem 1 bardak sıcak suya 2 adet yeşil cay 15 dkksonra 1 çay kaşıgı toz tarçın ekliyorum çatalla iyice karıştırıp 1 bardak yarım yaglı sut ekliyorum gun için 2 defa içecem 1 ayda 5 -6 kilo ve saglıklı beslenme ile devam edilmeli
Eki Görüntüle 2652813
2de kahvaltı, 6da akşam yemeği bitmiş oluyor.20 /4 nasıl ayarlıyorsunuz ?