• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yok canım benim özellikle folbiol kullanmam gerekiyormuş benim perinatoloğum folbiol ve benexolü birarada kullandırıyor.bende pıhtılaşma bozukluğu var gülüm.bi de bu vitaminler vücutta birikmiyormuş ama dediğin gibi şişkinlik yapıyor.bu hafta alışma haftası.diğer hafta daha iyi olurum inş
haa bu arada benexol de b vitaminiymiş.. senin artıların sebebi çok net ortada..
bence şu an kilonu koruman bile büyük başarı olur.

Herhalde canım 😍 hoşbuldum 💕

Benim baskülüm yok ama 61 kilodayım
Sezeryan sonrası göbek bel ve basen var 🙈

Egzersiz hareketlerini müzik eşliğinde yapıp koştum evin içinde
Adımsayar 2142 adım attığımı 63 kalori yaktığımı not etmiş sağolsun 😬

Benim listeye girmem zor 😁
Süper hedef yaklaştıysanız zor gidiyor o son dönemler son hedefinizi yazın güncelliyorum ilk sayfaya ☺😍😘😎

kızlar eskiden haftasonları hep bozardım bu grupta pazartesi tartılınca hiç bozmuyorum bu kılo hep kırılma noktam oldu umarım burdan kırarım sizinle

Bende zumba yapıyorum arada 😂😂😄😄

Evde mi yapıyorsun bende sıcak bakıyorum zumbaya ama biraz kilo verip forma girmeyi bekliyorum, leslie ile birlikte gün içinde de yürüyorum.
Sokak köpeklerinden çok korkuyorum bugün tek başıma yürüdüm evden metroya kadar arkadaşım yoktu. Birde önüme bir fırladı göz göze geldik ruhumu teslim ediyordum az daha :KK70:

kızlar eskiden haftasonları hep bozardım bu grupta pazartesi tartılınca hiç bozmuyorum bu kılo hep kırılma noktam oldu umarım burdan kırarım sizinle

Bende önceden diyet gruplarında yarıştım cuma günü tartılıp yüzde hesaplama stresi geriyordu beni yine devam ettim mezun oldum. Burada kendimle yaşıyorum, benim yüzümden grubun ortalaması düşecek derdim yok

Back