- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.701
İlk sayfada guncelledim bilgilerinizi ☺☺Planlı degil o zaman akşam yazayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfada guncelledim bilgilerinizi ☺☺Planlı degil o zaman akşam yazayım
Teşekkür ederimİlk sayfada guncelledim bilgilerinizi ☺☺
haa bu arada benexol de b vitaminiymiş.. senin artıların sebebi çok net ortada..Yok canım benim özellikle folbiol kullanmam gerekiyormuş benim perinatoloğum folbiol ve benexolü birarada kullandırıyor.bende pıhtılaşma bozukluğu var gülüm.bi de bu vitaminler vücutta birikmiyormuş ama dediğin gibi şişkinlik yapıyor.bu hafta alışma haftası.diğer hafta daha iyi olurum inş
Son hedefinizBasküle haftaya katılsam? Şu an evimde değilim ve burda tartı yok :)
Ayrıca regl haftam, haftaya daha sağlıklı olur.
Ama bana başlangıcı 74,2 yazabiliriz. Cuma günü tartıldım.
Süper hedef yaklaştıysanız zor gidiyor o son dönemler son hedefinizi yazın güncelliyorum ilk sayfaya ☺Herhalde canım hoşbuldum
Benim baskülüm yok ama 61 kilodayım
Sezeryan sonrası göbek bel ve basen var
Egzersiz hareketlerini müzik eşliğinde yapıp koştum evin içinde
Adımsayar 2142 adım attığımı 63 kalori yaktığımı not etmiş sağolsun
Benim listeye girmem zor
Hoşbuldukkİlk sayfaya güncelliyorum hoş geldiniz
65 :)Son hedefiniz
Hedefe 55 yazalım canımSüper hedef yaklaştıysanız zor gidiyor o son dönemler son hedefinizi yazın güncelliyorum ilk sayfaya ☺
6 kilo inşallah çabuk gider bol eksilerHedefe 55 yazalım canım ☺
Hedefe hızlı gelirsiniz inşallah bol eksiler boy aramızda 1 cm var ben kısayım65 :)
Boy da lazımsa; 170
6 kilo inşallah çabuk gider bol eksiler
Bende zumba yapıyorum aradaGüle oynaya gidecek başka yolu yok
Teşekkür ederim
İnşallah :)Hedefe hızlı gelirsiniz inşallah bol eksiler boy aramızda 1 cm var ben kısayım
İnste bi kadın gördüm göbek ata ata vermiş tüm kiloyuBende zumba yapıyorum arada
Bende zumba yapıyorum arada
kızlar eskiden haftasonları hep bozardım bu grupta pazartesi tartılınca hiç bozmuyorum bu kılo hep kırılma noktam oldu umarım burdan kırarım sizinle